Söndagssol och dagdrömmar

Söndags eftermiddag och snart kväller. Tiden rinner iväg och jag har inte gjort speciellt mycket under dagen. Har varit hemma hos far och ätit middag. Syster och barnen kom förbi och tiden flög förbi. Jag inser att jag det går oerhört fort när jag tittar på skruttarna. Jag ser dem fortfarande som när de var nyfödda. Nu är de stora och klarar sig mer och mer. Blir glad över att se hur de utvecklas och tar för sig av världen.
 
I vanliga fall brukar jag förbereda mig inför morgondagen och lägga mig skapligt. Men idag behöver jag inte göra det. Har även en ledig dag imorgon och det är så skönt, behöver få sova ut ordentligt i några dagar. Har varit så trött en längre tid och det tar ut sin rätt. Bara att inse att man är gammal och att man behöver vila kroppen mer nu än för några år sedan.
Ser nästan fram emot att bli gammal och sitta i mitt lilla hus ute i skogen med den stora verandan och den gnisslande gungstolen. Med tio förvildade katter och ett hagelgivär i högsta hugg. Det är jag det och konstigt att jag fortfarande pratar om det och ser fram emot det då jag sa det för första gången när jag var tretton. Men å andra sidan vet jag inte om jag vill bli ändre och pensionär i dagens samhälle. Ja ja det är ju mer än 30 år kvar till dess. Får bara ta en dag i taget och det får bli som det blir.
 
 
Kanske ett sådant här hus? Eller är det lite för förfallet?
 
 
Eller varför inte detta? Visst det ser mer ut som en lada,
men med lite fantasi och hammare och spik skulle det fungera.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Publicerat: 2013-03-31 @ 18:23:02


Filosofiska tankar herr stadsminister

Har funnit en stund av funderingar och tankar om allt och ingenting. Inte för att jag egentligen har kommit fram till något som jag redan visste om osv osv. Men en sak är säker och det är att tiden går alldeles för fort och jag hinner inte med. Det är så mycket som vill göras och skall göras, men så lite som faktiskt görs något åt.
Jag vet inte äns vad jag vill bli när jag blir stor och det har jag varit ett tag nu.

Funderingar och tankar och filosofiska utgångar. Men kommer jag någon vart? Ärligt? Nej jag har fler frågor än svar. Kanske inte något jag vill göra en påskafton som idag. Men vad gör man när tiden är ett faktum och att man har några minuter till övers för att filosofera om just det här. Det är nästan så att jag ser fram emot att bli pensionär då jag får sitta på min stora veranda med en gnislig gungstol, med käppen på ena sidan och hagelgeväret på den andra sidan. Stugan ska givetvis ligga i den djupaste skogen du kan hitta och sedan har vi mina tio förvildade katter som springer runt och lever rövare. Det kallar jag ett perfekt pensionärsliv. Men å andra sidan vet jag inte om jag vill bli pensionär i dagsläget. Kommer det finnas någon pension kvar för min generation när vi väk ska gå i pension. Kommer vi få pensionera oss eller måste vi jobba hela vårt liv? Ja som sagt, det är många frågor men inga svar. Kanske är det något för Herr stadsminister att tugga på för att komma fram till en tillfällig lösning.

Snart dags att bege mig hem till far och äta lite påskmat osv osv....ska bli trevligt, men jag vet inte...är trötter och känner mig för att behöva ta mig några tupplurer då och då! Blev ju som sagt en tidig kväll igår med och jag missade Maria Montizami dansa...får väl kolla in det vid reprisen eller gå in på youtube.
Publicerat: 2013-03-30 @ 11:08:16


Färdtjänst och trötta minuter

Konstigare saker har hänt förut, men nu tror jag att något eller någon har gått och gjort något med tanten på höjden. Var ju som sagt hos mor på mat idag och firat lite påsk med henne och Anton. Lilla mormor kom även till fikat, vilket jag inte trodde hon skulle göra över huvudtaget. Men ack och fe efter tre kom tanten med färdtjänst och käppen i högsta hugg. Men jag trodde inte att den damen kunde ta färdtjänst utan att mamma eller någon annan var med,.

Hur som helst så sitter jag här hemma och är tröttare än tröttast. Det kliar och rycker i benen som om de inte har någon ro att låta mig sitta ner i soffan. Spelar inte direkt någon större roll jag gör just nu. Vid den här tiden igår sov jag som skönast kan man kanske säga. Eller jag var iaf i insomningstadiet eller stadiet efter det. I sängen var jag iaf och försökte sova...

Sitter och tittar på Let´s dance och jag vet i tusan om jag orkar se hela programmet. Vill gärna se när Maria Montizami ska dansa, men jag misstänker att jag somnar snart och möjligt när som benen låter mig vara.
Publicerat: 2013-03-29 @ 21:01:49


Hysteriskt med påskfika

Sitter hemma och somnar snart i soffan. Är tröttare än vad jag borde vara. Men jag visste det här redan imorse när jag vaknade. Innan nio sa jag till mig själv och det verkar stämma ganska bra. Men ska inte gå och lägga mig riktigt ännu. Har lite små saker att göra innan det är dags.
Dagen har varit bra och det har bjudits på många glada skratt och hysteriska anfall som inte går att stoppa. Inte för att vi gjorde speciellt mycket idag. Dagen gick åt att prata skit och plocka fram vårt påskfika. På något sätt var det jag som fick samordna allt och få allt falla på plats.
 
Mr P och praktikant A körde med mig samtidigt som jag körde med dem. Fickat var trevligt och alla hade något att skratta åt. Det slutade med att de flesta skratta åt och med mig. Konstigt det där egentligen, jag förstår inte varför. Alla var så övertygade om att mina två suprice suprice skulle gå åt även om de inte visste vad det egentligen var. AS var så säker på att det var något med choklad och att det skulle gå åt som smör i solsken. Men jag visste bättre, min suprice suprice är mäktig och man orkar inte någon större bit av den. Det slutade med att det blev en kvar som jag nu har frysit in till bättre dagar.
 
 
 
Publicerat: 2013-03-28 @ 18:19:00


Halvdag och packåsna

Upp och hoppa och jag känner mig seg även om jag vaknade före alla mina larm. Men det kanske är lika bra det då jag har lite som ska packas ner innan jag åker. Mina suprice suprice står färdiga i en påse men det är lite annat som skall fixas med. Trotts att jag är seg känner jag mig piggare än vanligt en tidig torsdagsmorgon som denna. Troligtvis kommer jag känna av det ikväll istället. Kommer att slockna innan jag vet ordet av det innan klockan slår nio.
 
Bara halvdag idag och sedan är det några dagar av påskledighet. Behöver det känner jag och jag ska verkligen ta det lugnt även om det blir lite av att åka hit och dit de kommande dagarna. Men vad gör man inte när det inte går att klona sig. Det kommer bli en intressant förmiddag känner jag på mig. Får se hur mycket vi får gjort under den korta dagen. Lite påskfika och annat trevligt kommer det bjudas på, samt mina suprices och paj som M gjorde under gårdagen. Mycket mer än så vet jag inte om vad som ska hända under dagen.
Men nu ska packåsnan klä sig lite och borsta tänderna innan jag packar ner det sista och beger mig till busskrället. Får bara hoppas på att bussen inte är för tidig och att det inte är för mycket folk på bussen. Men med min vanliga otur så ska jag nog inte ta ut något i förskott.
Publicerat: 2013-03-28 @ 06:14:00


Stickbomb och suprice

En dag närmare påsk och jag ser mer och mer fram emot påsken och några dagars ledighet. Denna dag har varit som alla andra dagar och den har varit fylld med galna skratt och små stickor av retsamma komentarer. Har suttit och stickat med min explotionsbomb i stickväg. Tanken är att det ska bli en påse som jag ska ha tofflorna i när dagarna är slut. Har även suttit och småspråkat med damerna om dittan och datten. Några av damerna har varit fullt tagna med att sy då de har fått lära sig att rita av mönster osv osv...
Har varit små lullig av den nya medicinen och den gör en an gladare än vanligt...vilket är bra antar jag. Det har gjort att damerna har tagit tillvara på det och pikat mig.
 
Har även fått lova att göra suprice suprice...hur de lyckades få mig att lova det hela har jag ingen aning om. Men nu är det lovat och jag får allt ta och göra det. Å andra sidan är det ju påsk eller hur? Men de kommer att bli glada då de gillade det förra gången jag bakade just detta.
Har även betalat räkningarna och behöver inte oroa mig mer över dem den här månaden. Nu är det kanske lika bra att jag går vidare och får min suprice suprice gjord/gjorda...
Publicerat: 2013-03-27 @ 19:11:38


Kulturell saknad

Ännu en tisdag att lägga på hyllan. Har egentligen inte gjort så mycket mer än att testat på nyhetens behag. Under förmiddagen var vi förvisade till vindsvåningen som alla andra tisdagar. Påbörjade en stickbomb som ska bli ett skofodral så småningom. Testade även på dekopage och det blev riktigt riktigt bra för att vara första gången. Men kan inte påstå att jag fastnade för det direkt. Gick även till museet och tittade på Mattias Klums utställning. Blev helt målös av alla underbara bilder han ställer ut. Kan även säga att jag blev mer medveten om vad människan (även jag) förstör naturen och regnskogen i Borneo.
 
Under eftermiddagen? Hände inget alls...Stickade lite, retade gallfeber på mina kollegor. Eftermiddagen gick fortare än vanligt trots brist på saker att göra. Sprang runt en stund på stan ett tag efter dagens slut. Hittade ett par byxor och blev lite fattigare. Men byxorna var nödvändigt ont. Sitter nu och funderar på vad som komma skall och att det är dags att göra något som skall ätas till lunch imorgon. Bara imorgon och torsdag fram till lunch sedan påskledigt ett par dagar. Så jag saknar inte någon kulturell begåvning...har fått i mig en del under dagen.
Publicerat: 2013-03-26 @ 19:10:46


Blick med solsken

Godmorgon!
 
En ny dag med nya möjligheter då denna dag aldrig har varit förr och aldrig kommer att komma igen. Vi är förvisade till vinden under förmiddagen. Suckar! Snacka om klaustrofobiskt...blir kanske en tur till Trädgårdsföreningen eller till Biblioteket. Det återstår att se.
 
Hoppas på solsken i blicken...
Publicerat: 2013-03-26 @ 07:00:00


Icke rumsrena ting

Måndag och slutkörd. Har inte hänt så mycket igentligen men det har varit intensivt ochpåfrestande på olika stadier. Förmiddagen blev till att sitta i veckomöte, slutföra projekt som legat i lådan ett bra tag. Så nu har man fått sig en ny mössa och tillverkat ett basebollträ i garn och stoppning. Tyvärr så slakar den varje gång man ska slä träet. Men men...kanske lika bra det när det är barn som ska ha basebollträet. Alla skrattade gått och Mr A skrattade gått och berättade bestämt att jag bara var tvungen att visa den för MA då hon sagt att näsan på Ls troll liknade en mans tilldelade. Visade MA mitt slagträ och berättade vad han sa. Det blev ett gott skratt bland alla och de förstod genast vad som menades och tyckte att det var lite väl stort.
Som ni kan förstå är vår humor på lägsta nivå man kan tänka sig och den sprider sig vitt och brett. Ribban sätts bara lägre och lägre ju längre dagen går. Mr A kan inte ha det enkelt när han är den ända manliga deltagaren. Men kanske har han tur att han har Mr P också. Mr P har tydligt talat om för oss att han håller sig undan från Keramiken på måndagar. Ingen av oss förstår varför med glimten i ögat. Tyvärr så ligger ribban på golvet när vi har keramik och det blir bara värre och värre för varje gång vi har keramik. Idag var inget undantag kan jag tala om. Detta inlägg skulle inte vara så rumsrent om jag talade om vad som sades under dessa tillfälle. Ta till er vildaste fantasi och lägg till lite till. Det är vår humor och keramik gargong...

Harkel harkel!!! Var svårt att komma upp imorse och jag ville bara somna om när klockan ringde. När alla larm ringde ska jag kanske säga. Men det var bara att masa sig upp och bege sig till arbetet.
Det blir till att lägga sig tidigt ikväll om jag ska orka upp imorgon också. Konstigt egentligen då jag lade mig tidigt igår kväll. Det är nog min medicin som spöka lite nu innan den kommer i fas igen efter att den ändrats. Nej nu ska jag laga till lite mat och sedan blir det en dusch innan jag bänkar mig framför dumburken för att se Det okända.
Publicerat: 2013-03-25 @ 19:46:53


Solsken punkt

Solsken, hantverk och söndag...har suttit och pysslat lite hela helgen och snart är jag faktiskt färdig med mina två små projekt. Förutom det vad har jag då gjort? Ingen aning, har varit inne i det jag har gjort så jag har inte reflekterat vad som har hänt runt omkring mig och vad jag har gjort. Konstig egentligen, är sällan så här uppslukad av saker att jag inte märker när dagarna går.
Helt otroligt och det kanske är första helgen jag faktiskt har tagit det lugnt i ordets bemärkelse. Känner mig utvilad även om jag känner att en förkylning är på väg. Får bara hoppas att denna förkylningskänsla inte stämmer. Vill inte bli förkyld just nu! Har ingen lust att bli sjuk just nu. För mycket att göra, har för mycket vilja att göra andra saker. Osv osv!

Skall snart hem till far och äta mat, spela bingolotto, klippa klor på katt och frisera far. Sedan är helgen slut! Suck, önskar att helgen kunde ha minst en dag till. Men å andra sidan så är det måndag imorgon och då är det keramik. Får bara hoppas att den brunstiga älgliknande tjuren håller sig borta. Det händer alltid något när den dyker upp eller har varit där i någon andlig form. Kanske slipper vi det då jag fått ner den i lera. Eller försökt att gestalta den och dess utseende. Kanske är det dags att återgå till verkligheten nu och ta hand om min lägenhet. Försöker att minnas varför det inte blev något inlägg igår efter morgoninlägget. Var nog för upptagen med att pyssla med virkningen. Det måste vara så helt enkelt, att glömma det annars kan inte vara fallet, jag är ju inte gammal och gaggig. Bara en aning förvirrad och åldrig...ha ha!!! Har ingen förklaring till det. Punkt!
Publicerat: 2013-03-24 @ 12:53:23


Vem drog ur proppen

Urg, tidig lördagmorgon och jag är lika pigg som en nötknäppare. Det är nu jag får sova men vaknar tidigt. När jag ska vakna tidigt vill jag bara sova. Varför??? Nej ska gå och snooza någon timme till så får vi se vad som händer...
Publicerat: 2013-03-23 @ 06:24:00


Lättskrämda sate

Varför måste man vara så förbaskat lättskrämd? Har fått hjärtsnörp och hoppat höga höjder med skriande läten. Mina trevliga kollegor har skrattat gått åt och med mig. De har även försökt att härda mig lite mer. Det har försökts med det tidigare och har inte fungerat och det kommer inte fungera nu heller. Men glada skratt och ett gott humör har vi alla fått.
 
Vad har hänt mer under dagen? Har virkat färdigt en sköldpadda som fick namnet Mördarsköldpaddan Henrik. En riktig liten rackare och nu är de två stycken i min låda i förrådet och härjar runt ordentligt. Även den dumma (enligt min slöjdlärare i högstadiet) kan lära sig virka. Att det kan krävas en likasinnad höna som lär mig att virka, då andra har försökt tidigare men misslyckats.
Tog även en tur runt stan idag innan lunch med E, dels för att röra på döfläsket och dels för att lämna in lite papper till min läkare. När vi skulle gå och köpa lunch på Wok Away fick vi reda på att de hade stängt för ombyggnad. En riktigt besvikelse för oss båda. Det tog en stund för oss att hitta något annat vi var sugna på. Men det blev till sist lite mat och vi låg i paltkoma i någon timme på eftermiddagen. Mr P tyckte att nu när jag har lärt mig virka kunde jag lära ut till dem som inte kan. Ja jo tjena verkligen...så duktig är jag inte. Ha ha!
 
Dagen gick både fort och långsamt och jag kan inte säga att denna fredag har känts som en fredag ska kännas. Men ingen dag är den andra lik sägs det ju. Nästa vecka blir det bara tre och en halv dag på jobbet sedan blir det fyra dagars av vila. Veckan efter blir det fyra dagar. Vi var några stycken som tyckte att dagen efter en röd dag borde vara en halv dag också, men Mr P gick inte med på det. Konstigt!
Nu sitter man hemma och har det bekvämt i soffan medan kvällen börjar göra intåg. Skönt att det är helg nu så man kan vila ett par dagar. Innan jag åkte hem så gick jag till Lucullus för att handla hem lite mat och jag lyckades fynda en billigt kött... Det kommer blir storkok någon dag så att man har lite färdiglagad mat hemma. Ikväll kommer det dock bli paj och en massa sallad...kanske ett glas rött.
Publicerat: 2013-03-22 @ 18:20:48


Bakvänd vecka

Dagen har varit intressant. Fokuserad på enkelheten och okunskapen till att kunna saker man inte kunde förut. Dagen har inte bjudit på några större överaskningar konstigt nog. Men ibland kan det faktiskt vara bra. Har inte varit på humör för överaskningar. Allt beror på att jag försov mig imorse. Vaknade vid halv nio imorse och fick brått iväg. Det vara bara tur att solen lyste, annars hade jag varit på ännu sämre humör. Givetvis har det bjudits på skratt och oplanerade utrop. Blev även klar med mitt första virkningsprojekt. Bild kommer senare då jag måste få på morrhår på "Lömska Pedro".
Eftermiddagen var tyst och stillsam då de flesta var på vindsplan och höll på med att göra påskägg och annat till påsken. Får väl se om jag tillbringar någon timme där imorgon.

SItter nu hemma med fötterna uppe i det blå och snart väntas det en dusch. Men jag har svårt att ta mig för för tillfället. Konstigt!! Ha ha eller inte. Hela veckan har varit konstig, i måndags kändes det som att det var fredag, i tisdag kändes det som det var torsdag och idag kändes det som onsdag...tror jag började veckan bakifrån eller liknande. Får bara hoppas att det känns som fredag imorgon så att man kan njuta av helgen som sig bör. Ha ha! Har egentligen inte planerat in något förutom söndag då jag ska hem till far för att klippa klor på katten samt frisera far. Osv osv...
Publicerat: 2013-03-21 @ 20:08:49


Virkande galningar

Bättre sent än aldrig sägs det eller hur. Sitter nu mätt och belåten efter en snabbtur till spisen. Även matlådan är fixad och klar, det blir tydligen lunch imorgon också... Har även fått undan disk och fått fram en skinande diskbänk. En klapp på axeln åt mig. :-)
Är trött och en aning fundersam efter en intensiv dag. Blev inte så mycket gjort under förmiddagen då jag inte kunde komma till ro. Var även till läkaren en snabbsväng på förmiddagen. Inget roligt, men ett nödvändigt måste i mellan åt. Har tydligen tydliga förändringar i kroppen, så läkaren var tvungen att ändra min medicin osv osv...men fick några svar på några av mina frågor.
 
Under eftermiddagen blev det till att slita i det lilla hår man har och försöka ge sig på att lära sig virka. Ja tänka sig att jag försöker att lära mig det. Det är inte lätt och jag har fått börja om ett flertal gånger. Frågade AS flertal gånger då hon är en av experterna på virkningen. Tror hon blev lite skogstokig på mig. Men jag har kommit halvvägs och snart om jag har tur blir det en katt. Förvånade nog alla när jag tog fram garn och virknål för att börja virka. Samt en bok med små djur att virka. Det blev många goda skratt och antydningar om att jag måste ha fått något galet när jag var hos läkaren. Vad gör man inte för att roa sina kamrater?
Publicerat: 2013-03-20 @ 20:47:25


Lugna dagar i ett stilla ro

Lugnt och stillsamt med fötterna uppe i soffan. Kan det bli bättre än så här en tisdagskväll? Skulle inte tro det, eller så kan det bli bättre. Dagen har varit stillsam och fylld med enkla ting. Det har faktiskt varit ganska händelselöst förutom att doktor Gynekolog kom på besök.
Dagen segade sig förbi smärtfritt och långsamt. Vi har kommit och gått hela dagen och det är inte ofta en dag är så här lugn hos oss.
 
Lägger upp lite bilder från utställningen för att visa lite av det som ställdes ut. Kommer att lägga ut bilder lite pö om pö så att spänningen inte rinner ut i sanden.
 
 
Publicerat: 2013-03-19 @ 18:56:30


Gynokologen tipsar

Mycket skratt och galen humor. Tur att dagen inte är slut samtidigt som jag undrar om dagen verkligen kommer att hålla. Klarar vi av dagen och kommer man vara helt slutkörd vid fyra när vi väl slutar?
Doktor Gynekolog har varit på besök och fördrivit tiden lite. Gett os många skratt och glada toner. Man vet aldrig när man behöver den roliga doktorn Gynokologen.
 
Publicerat: 2013-03-19 @ 11:15:54


Genom dammiga golv med älg liknande tjurar

Måndag! Vad mer behövs för att få ytan att rubbas mer än vanligt? Tja...inte mycket när det gäller oss galna hönor bland likasinnade. Konstigt att man kommer därifrån levande vissa dagar. Dagen har varit fylld med saker att göra då H & I "mamma" och två andra från Västervik kom på besök och huserade tillsammans med oss. Förmiddagen var visserligen inte riktigt som jag tänkt mig. PA var på besök och hemsökte mig. var bara glad över att det gick över fort. Tog en tur med praktikant A till Trädgårdsföreningen och pratade ut och delade tankar och idéer. Vi passade på att bli inspirerade i växthuset. Så mycket fint och så mycket påsk. Vi fick några idéer som vi kunde tänka oss att göra själva.

Under eftermiddagen blev det keramik och det hände grejer. Den brunstiga älgliknande tjuren kom på besök igen. Vilket den ofta gör när vi har keramik. Dessutom kom vi fram till att jag tydligen är brunstig. Och att de kanske var tvungna att hålla mer koll på mig då det börjar bli vår och att jag då är brunstig. Dessutom höll ribban sig ganska lågt och skrattsalvorna ekade genom keramiksalarna. Jag kom även fram till hur en brunstig älgliknande tjur ser ut. Mycket egen och verkligen fasansfull och full med fantasi.

För övrigt? Var hemma hos far och åt lite mat, fick med mig hem lite påskmust och jag är nöjd för en tid framöver. Sitter och grunnar över livets hårda gåtor. Har varit snus och nikotin fri i fem veckor. Hur jag har lyckats vet jag inte, men är stolt över mig själv. Men visst jag har stunder då jag känner att en snus skulle sitta fint.
Publicerat: 2013-03-18 @ 19:40:25


Slutspurtens heder

Slutspurten över och allt är sumerat...Den som har missat vår utställning har nu missat något stort och unikt. Det gick fortare än vad vi räknade med att plocka ihop allt och ta det tillbaka till Medborgarskolan. Imorgon blir det till att plocka tillbaka allt dit det hör hemma. Plus att vi ska byta lite i monitorn vi har vid receptionen. Ha lite utställnings objekt får ha en lite längre och intern utställning. Kändes konstigt att vara på jobbet en söndag, snart ska man dit igen.
Tror även att vi väkte Mr P när vi ringde till honom för att säga till att han kan börja gå så att han kan låsa upp åt oss. Men praktikant A sa att han var vaken när hon ringde. Men vi andra var inte lika säkra på den saken. Dessutom kom han inte i pjyamas och morgonrock som vi trodde att han skulle göra. Men men det kan hända att det blir en annan gång eller inte alls.
 
Ska nu ta det lugnt i ett tag och bara slappa innan jag ska bege mig hem till faster för att spela lite bingolotto. Någon gång ska man väl kunna vinna storvinsten? Inte för att jag tror att det blir så, har ju inte vunnit något högre än hundra kronor. Har ju inge tur i spel jag inte....
Publicerat: 2013-03-17 @ 13:52:31


Räkna inte med bråk

Söndagsmorgon. Nyvaken och kanske lite för mycket yr och klarvaken, men det bjuder vi på denna söndagsmorgon. Inte varje söndag som jag faktiskt vaknar så här tidigt. Men idag kände jag att det var på tiden att visa en annan sida. Skämt å sido, jag ska träffa K med K, E och praktik A vid biblioteket idag för att plocka ner utställningen. Vi har nu haft vår utställning där i två veckor ungefär och nu är det slut. Inte så många som plockar ner det jämförelse med när vi plockade upp den då vi var mer än halva styrkan. Men det är ju klart, det är inte lika roligt att plocka undan än att "röra" till. Det blir så när man är i en grupp som är mer än lat och pratar mer än handlar.
 
Nej dags att klä på sig, kolla upp när bussen går och sedan ge mig iväg för att inställa mig på biblioteket. Tror du jag hinner? Tidsoptimist som jag är och allt. Så räkna inte med bråk från min sida denna morgon, men räkna med att jag kommer yra mer än vanligt.
Publicerat: 2013-03-17 @ 08:03:00


Mystik bland fysik

En lugn och stillsamdag tillsammans med en bra bok. Mer kan jag inte begära just nu känner jag. Var länge sedan jag satte mig ner och ånjöt stillsamheten och lugnet med en bra bok. Får försöka att ge mig den tiden och lyxen lite oftare tror jag, för att få min rastlöshet att försvinna en gnutta iaf.

Nu blir det till att ta sig i kragen och fortsätta städa. För det ingen som gör det åt mig. Både Inga och Inge har för länge sedan försvunnit och lämnat mig ensam med röran. Ha ha skämt å sidö!!! Vem tror jag att jag lurar egentligen?
Publicerat: 2013-03-16 @ 17:33:03


Förfinad och daglig sång

Lamslagen efter en veckas hysterisk skrattanfall och besök under vemodiga reformer. Orden känns förfinade och inte alls mig. Jag är enkelheten själv och använder det enkla för att stapla mig fram. Hur som helst så är det fredagskväll och jag sitter lugnt och stilla i soffan för att äntligen andas ut.
Dagen har varit full med bestyr och lugna metodiska andningövningar för att lugna omgivningen även om det inte sker saker över huvudet på oss. Vi tackade av K som blivit uppsagt och var tvungen att tacka för sig för att Norrköping inte kan hålla sina "deltagare" på mattan, att de blir färre och färre. Förmiddagen gick åt att förbereda förmiddagsfikat. Fick värma på pajerna lite och ställa mig och värma upp både vaniljvisp och grädde. Samtidigt var jag tvungen att springa runt och leta efter dem som inte skrivit på kortet. Konstigt nog skulle jag även fixa ett kuvert till kortet och diska det jag använt för vispiningen. Därefter lämna tillbaka de saker vi haft till Glädjekällan. När jag väl var färdig med det och deligerat ut lite av allt fick jag gå ner och hjälpa M med att slå in paketet och lugna henne när hon hade sina utbrott på paketet, snörena och att saxarna inte höll sig.
 
Det är bara lite av det som skedde under förmiddagen. Har inte hunnit lämna tankarna och förundras över hur allt kan hända på en och samma gång när man har haft så lång tid på sig innan att göra allt. Men jag är inte heller förvånad. Detta är vi och vår bekväma tänkande på att allt händer. Under eftermiddagen stickade jag färdigt min poncho och påbörjade en passande mössa. Skrattat gott och fått mina kamrater att förundras över hur jag förvrider mitt eget tänkande. Inte många som förstår hur jag tänker, inte äns jag själv.
Givetvis lyssnade vi på vår trationella fredagssång och därefter blev det lite Abba, Agnetha Flätskog, Alice Cooper mfl. Alltid är det något och solen lyste över och på oss genom fönstret. Var så skönt när den lyste genom fönstret. Men kylan höll sig utanför och blev mig påmind när vi väl slutade för dagen.
Nu ska jag inte göra så mycket mer utan bara sitta i soffan och ta mig ett glas vin eller två. Se någon bra film och bara vara. Imorgon ska det bli till att städa lite hemma. Och på söndag blir det till att möta K med K, E och praktik A samt Mr P för att plocka ner vår underbart fina utställning. Så jag säger jag till dig som inte varit och tittat på utställningen så gå nu innan vi plockar ner den vid tolv på söndag.
Publicerat: 2013-03-15 @ 18:41:46


Det regnar kor

Lovordar mångfalden och önskar nästan att man kunde dela dagen itu. Vad kan jag säga? Dagen började som alla andra dagar, munhugg med A. Springer runt som en galning för att efter mycket om och men få upp lunchen i kylen uppe vid vårt lunchrum.
Damerna fick hålla mig och A lugna om och vart annat. Men det är enbart kärlek som kommer och stutsar mellan oss. Vi lyssnade även på torsdagssången och efter det blev det önskelåtar. Blev tydligen utvald till att bli DJ, men jag fick skena genom hela rummet för att byta låt så fort det tog slut. Datorn var i ena änden och jag själv i den andra. Hela förmiddagen fick jag höra hur jag liknar Senead O´Connor men jag förstår inte riktigt. Låter dem dock hållas om de blir lugna för en stund.
 
Under eftermiddagen blev det till att gå på venisage, var det bestämt men händerna var redan fulla med saker att göra så det får bli en annan gång för min del. Alltid är det något som det brukar sägas. Senare blev det till att göra pajer som vi ska ha till fikat imorgon. M och jag segade igång och eftersom M är paj experten i gruppen fick hon bossa. Hmmm..det var intressant och vi lyckades lära oss att paja en bärpaj på sjuttioelfte sättet. Det blev många glada skratt och en hel del yrandes för vår skull. Bara tur att vi var ensamma i köket. Kanske är det lika bra att det är sällan de släpper mig ensam i köket. Mr P och A1 tyckte vi var roliga och påpekade mig hur blöt min tunika var kring magen. Men jag kan inte hjälpa att jag alltid blir blöt kring maten när jag diskar.
 
Fick även reda på att på måndag kommer projektets chef upp till Linköping med någon från Västervik för det ska tydligen bli något liknande där. Vårt goda rykte har gått före oss och vi fick bannor av Mr P att vi skulle sköta oss och sedan tittade han på mig som om jag är skyldig till alla hyss som sker i huset. Folk som sällan har eller aldrig har hälsat på mig har börjat att göra just det. Alla tittar med ett stort leende på läpparna och ler mer efter de hälsat på mig. Är kanske lite paranoid men jag är och blir misstänksam.
 
Bjuder även på ett klipp med en låt som vi lyssnade på under dagen. Det kan nog förgylla er ett tag. För en stund om inte annat.
 
 
 
 
 
 
 
Publicerat: 2013-03-14 @ 19:53:46


Munhuggande pusselbitar

Mörkret har börjat lägga sig utanför och jag har börjat tro att vintern är tillbaka med sin stillsamma klo. Vaknade imorse med ett stelt leende när jag såg att snön föll ner utanför fönstret. Och så har snön fortsatt att falla ner hela dagen.

Dagen har varit fyllt med tankar och funderingar samt saker att göra. Fick även uppgiften att ta hand om en massa virkade blommor som jag inte har en aning om vad eller hur de ska användas till. Hur som haver har dagen varit fyllt med ting att göra. Har munhuggits med A hela förmiddagen och några av de nya hakade på ordentligt och höll uppe andan vi har skapat oss. Konstigt egentligen, och det var bara nästan att jag började tro att de pratat ihop sig. Men bara nästan!

Imorgon blir det en ny dag med nya möjligheter. Kommer att fortsätta att sticka på min poncho och på eftermiddagen blir det en snabb tur till en utställning som keramik läraren har tillsammans med en annan kvinna. Efter det blir det till att springa tillbaka igen för att baka två pajer som vi ska ha till fikat på fredag. Mycket att göra och mycket att förbereda denna korta vecka som är kvar. Vem vet hur mycket jag kommer att ha kvar av det lilla hår jag har! Vill inte tappa mer nu, inte bra att stressa sönder sig säger jag bara.
Publicerat: 2013-03-13 @ 19:07:00


Helheten i sig är bra

Upplev mer med dina ögon över och under ett område fylld med hängivenhet och perfektion i helhet. Vem kan tänkas vilja missa det? Välgörande hantverk av välmening och kärlek för dem som har det svårare än vi själva. Låt dig bejakas, betänkas och beundra allt från trådslöjd till virkad kjol och stickad mössa. Där i mellan armband i mackramé, ringsmycken med färgranna pärlor, krockade och hokade mössor och väsande ormar. Pyssel lådor med spänning till lekande lätt med dockor osv. Tror du förstår helheten och möjligheten som ges av och för människan.
 
Att det sedan ställs ut i främre Ljusgården på Län och stift biblioteket i Linköping gör ju inte saken bättre. Den som inte har för mycket att göra kan ju göra en heldag och göra mer än bara beundra det som ställs ut. Att vi sedan ställer ut gör ju det bara bättre. Passa på som sagt då utställningen är fran till den 16 mars 2013.
Publicerat: 2013-03-13 @ 09:35:00


Strävhåriga taxar

Välkommen tillbaka till verkligheten och vad som inte förväntas av dig av ren artighet. Ja det kan nog förklara den första timmen av dagen. Underliga saker har hänt förut och jag är inte alls förvånad längre. Inte när det gäller mina trevligt bemötande arbetskamrater. Men jag vill inte byta bort deras galenskap mot någon strikt, tråkig och ganska stela miljö som finns på andra platser. Min arbetsplats är inte som många andras och det är SÅ skönt. Vi bjuder på galenskap och en retsam gemenskap.
 
Efter förmiddagsfikat gick vi iväg till biblioteket och kollade in vår utställning som vi har fram till söndag den 16 mars. Så passa på att gå och titta till den fina utställningen gott folk. Alla verkade vara nöjda och belåtna när det gällde utställningen och vi kunde i vår vardagliga lunk gå runt och bejaka det vi har gjort. Det är mer än vad man kan ana. Samtidigt som det är så otroligt vackert och engagerande på olika sätt. Vackert att bejaka och finan en kreativ sida av en grupp hönor i en hönsgård.
Passade även på att låna hem lite böcker och jag insåg att jag inte lånat böcker på biblioteket på säkerligen tio år för jag var tvungen att fixa ett nytt lånekort då det jag hade gått ut för många år sedan. Dåligt uppdaterad eller bara en brist på intresse att låna böcker på biblioteket. Men det fixade vi lätt tack vare en hjälpsam bibliotikarie och en massa teknik i en dumburk som tydligen heter dator. Fick även höra att strävhåriga taxar är mycket svåra att drilla och få bra dressyr på. Att det var försent att få mig till en foglig hund. Att det var lika bra att låta mig härja fritt med mitt sträva men hjärtliga leende. Förstår inte att jag måste jämföras med strävhåriga taxar. Kan inte se skilladen alls. Kan du?
 
                            
 
Under eftermiddagen blev det dock inte så mycket snicksnack med damerna för min del. Nej det var skrivarkurs, otroligt roligt och givande på höga höjder. Alltid lika roligt att träffa denna grupp på damer och herrar som delar samma intresse på olika sätt. Har fått ut mycket av de gånger vi träffats och jag får säga det själv att jag utvecklas en hel del i mitt skrivande även om det bara är ytterst lite som kan märkas. Har fått mycket bra och framåtriktad kritik på en barnbok jag håller på att skriva. Det blev till att plocka isär den och plocka ihop den igen under tiden de pratade om vad som var bra och vad som kunde tänkas förbättras osv. Uj uj uj.....
 
Nu ska det bara till att sitta ner och låta flowet komm och gå som det själv vill. Har en hel del att skriva ner, idéerna är många och påtagliga. Kanske inte lika bra men ack så välbehövliga.
Publicerat: 2013-03-12 @ 18:49:19


Slagfält

Utanför känns som ett slagfält och jag kommer snart att falla ner i sängen utan större intresse för omvärlden. Är nog mer död än levande just nu. En intensiv period med en jobbig natt bakom sig. Längtar tills klockan slår 22.00 för då ligger jag död i min säng och väntar på att morgondagen ska börja.
Låter kanske galet, vilset eller missanpassat. Men det är bara något som beskriver min dag med enkla och visande ord. Vad mer krävs det av mig? Nej nu ska jag bara låta mig insupas av soffans atmosfär och låta "Det okända" leda mig framåt. Sen är det sängen för min del och resten får göra vad de själva vill.
Publicerat: 2013-03-11 @ 18:45:00


Funderingar av reflektioner

Söndags funderingar efter en dag av reflektioner. Inte för att det har hänt så mycket under dagen.
Jag är bara glad över att dagen har paserat och att den nya veckan snart skall börja. Samtidigt som jag inte riktigt vet om jag vill att det ska bli en ny vecka.
 
Är lite besviken över melo finalen igår och jag förstår inte varför Denne Robin kunde gå och vinna. Tycker inte att låten är bra och för mina öron så ylar han i falset blandat med en buktalares sångröst. Jag är ledsen men så känner jag. Hade hoppats på att Louise Hoffsten eller Yohio skulle ha vunnit. Bara synd att Yohio blev snuvad på vinsten, för den skulle ha varit hans om inte den internationella juryn hade varit med. Men det är nu som det är och inget jag som enskild mask kan göra något åt.
Får istället lägga in ett klipp med Louise och hennes underbara låt istället. För oss som hejade på henne så är hon en vinnare oavsett. Men å andra sidan en femte plats är inte fy skam det heller. Framförallt om det är första gången hon är med i melo över lag.
 
Upptäckte även av en slump att prinsessan Lilian har gått bort, 97 år gammal. Intressklubben antecknar antar jag. Ingen större intressfnas över det hela. Bara en ren slump att jag såg det egentligen. En sak är säker och det var stake i den gamla damen. Hon stod på sig mot sådan som mig. Ha ha! Kan inte ha varit lätt.
 
 
 
 
Publicerat: 2013-03-10 @ 21:29:27


Melo finalen

Sitter och tittar på Melo finalen och funderar skarpt på vart världen är på väg när den internationella juryn ger poäng till fjantbananen. Vad är detta? De ser jag hellre att de ger rösterna till babypudret Ulrik Munter. Kan de inte så en verklig artist som sjunger en av detta årtusendets bästa låtar. Jag syftar på Louise Hoffsten, hennes låt är en av de bästa låtarna som faktiskt har varit med i melo. Inte den bästa men en av de bästa.
Om man sedan ska förlika sig med låtarna som vi har hört i kväll så är då gubblåten "En riktig j*vla slager" Trallvänlig och kan tänka mig att de vinner. Inte troligt men kan tänka mig. Sedan har vi vår egna japan Yohio (eller hur det nu stavas) hans låt är också riktigt bra och jag kan tänka mig att den låten vinner också. Men det brukar aldrig bli som jag tycker och tänker. Förra året sa jag högt och tydligt för mig själv att Loreen inte skulle vinna. Och se vad händer? Jo hon går och vinner den svenska melo, sedan hela euromelo.
Publicerat: 2013-03-09 @ 21:41:33


Solstormar

Lördag och inget har egentligen hänt. Stort sätt hela dagen har passerat och vad har jag egentligen gjort? Inte mycket, har mest slöat och tagit tag i kanten. Nej! Ska bli ändringar på detta. Men är man smått bekväm i grunden så är det svårt att ta sig för när man vet att det inte är någon brådska.

Men innan dagen är slut, så lovar jag att jag ska få hälften gjort iaf och jag känner att jag behöver göra något. Börjar klättra på väggarna och hur skulle det se ut? Det räcker med att min nyfikna granne snoka för mycket redan nu...
Publicerat: 2013-03-09 @ 14:43:46


Måttliga mängder

En dag, en fart och så lite gjort. Det sammanfaller allt vad jag har gjort under dagen. Inget alls och lite till. Har inte haft ork till det och humöret har sviktat upp och ner. Det är tydligen en sådan dag idag då jag inte orkar med mer än vad jag tar mig för. Inte mig emot, ibland behöver man sådan dag för att kunna komma vidare.
Bara tur att det är helg nu och att man kan göra måttliga saker i måttliga mängder utan att behöva tänka allt för mycket.
Publicerat: 2013-03-08 @ 18:07:53


Det lilla som berör

En underlig och vervärdig dag. Har varit hemma med en migrän som heter duga. Är så trött på att den ständigt kommer och går. Det finns inte alls mycket jag kan göra åt förutom att ligga där det är som mörkast och sedan ha en så blöt handduk som helst över huvudet. Men inte äns då fungerar det alla gånger. Idag var en sådan dag som har varit mellan två rum, där det ena fungerade för stunden medan det andra inte alls fungerade. Är så trött och slutjagad.
Det är inte mycket men det berör mer än vad man tror. Kanske inte det positiva men det berör. Inget någon vill och detta är inget jag önskar någon.

Kvällen är kommen jag kan äntligen sitta upp och titta utan att behöva ha solglasögonen på mig för att det inte ska göra för ont i ögonen. Får bara hoppas att det håller sig borta så att jag kan återgå till det normala igen. Förhoppningsvis blir det att åka till jobbet imorgon. Det är dessutom fredag och helg. Skönt, behöver helg då jag har haft två veckor av för mycket stress. Vet vet hur mycket en kropp orkar med. Men jag vet att snart kommer min kropp att säga ifrån. Måste lära mig att säga nej någon gång i livet.
Publicerat: 2013-03-07 @ 17:03:07


Lagom är bäst

Dagen har varit lugn och fridfull. Inga större katastrofer har inträffat och jag är nöjd. Har haft ont i huvudet från och till hela dagen. Inget vidare, men vad kan man göra förutom att ta en tablett och dricka mycket vatten? En sak är säker och det blir tidigt ikväll då jag känner av huvudvärken fortfarande.
Dagen har varit lagom och lagom är bäst. Men dock så önskar jag att man kunde gömma sig i en grotta och bara få sova ruset av sig som man får när huvudet bråkar som det gör. Men det lär inte ske misstänker jag. Inte idagsläget iaf.
Publicerat: 2013-03-06 @ 20:15:43


Dagar från förr

Har varit en lugn dag för en gång skull. Har haft mycket att göra samtidigt som det egentligen inte har hänt något speciellt. Idag börjar vår utställning och jag hoppas att du/ni som har möjlighet så ska du/ni gå eller åka till biblioteket och kolla in vår utställning. En underbar och berättande utställning med saker som går till välgörande ändamål. Både till barnhem i Polen och till kvinnojouren här i Linköping.

Det kliar i fingrarna och det var flera år sedan det kliade i dem som det gör nu. Det betyder bara en sak och det är att jag är på gång att börja skriva igen. Det ser jag fram emot och jag har väldigt många idéer och tankar på vad som kan komma ner på papper. Men det blir att tänka till så att det inte slår fel. Men idéer har jag och jag ser fram emot att kunna skriva igen som jag har kunnat göra förut.

Det känns som att dagar från förr har kommit till mig och jag önskar ibland att jag kunde ha levt på sent 1700 tal till tidigt 1800 tal. Om man tänker efter så tror jag att jag egentligen skulle ha levt då, levt ett bra liv nära en bekväm miljö som gjort att inget kunde gå fel. Men nu lever jag inte då utan idagsläget. Men jag tror dock att min själ levde då och får mig att vilja att jag levde då.
Publicerat: 2013-03-05 @ 20:11:14


Utställningspar

Äntligen säger jag bra! Sitter nu äntligen i soffan och bara är! Är helt slut i hela kroppen, från knopp till topp och ner i fötterna. Fy kattisngen vad man har sprungit runt och rivit sig i skallen under förmiddagen. Men nu i efterhand så är jag mycket nöjd med mig själv. Vi var några stycken som satte upp vår utställning på biblioteket under hela förmiddagen. Ja....vi blev klara vid två tiden ungefär och jag måste säga att det blev riktigt bra då det visar vår mångfalld och idé fyllda nätter.
Fick även lite seprationsångest tillsammans med smyckesträdet i trådslöjd. Kunde inte riktigt skilja mig från den utan den fick följa med mig när jag gick till biblioteket istället för att åka bil tillsammans med alla de andra sakerna. Men efter mycket om och men och lite lirkande blev det bra och seperationsångesten släppte. De hotade mig även med att ställa ut mig också som levande konst. Men jag vet inte om jag riktigt gick med på det och jag tror inte att personalen på biblioteket går med på det heller.

När vi väl var tillbaka på Medborgarskolan var det bara att knata till keramiken och knåda lite lera. Jag fick för mig att göra en brud i hennes klänning men det gick inte alls som jag ville så det slutade med att jag påbörjade ett hjärta. Har redan ett hjärta skröjbränt, nästa vecka blir det till att glasera det. Damerna hade även riktigt roligt åt mig denna gång också. Jag förstår inte vad de menar med att jag har en konstig och snuskig humor. De trodde heller inte på mig att jag var änglalik och skenhelig. Jo...skenhelig kanske, men det andra? Nej skulle inte tro det. Det får oss bara att vika oss dubbla av skratt. Tydligen är jag mer än rolig enligt vår kursledare och om hon säger att jag är det så måste jag vara rolig.
Skojade med henne och sa att vem vet, vi kanske ställer ut hon och jag en dag. Hon med keramik och jag med stickade saker. Hum...vet inte vad hon tyckte, men jag fick ett skratt tillbaka med ett "Ja vem vet".

Nej nu ska jag lägga upp fötterna högt upp och tänka på att de kommande två veckorna kommer att gå fort. Snart är det dags att bege sig till biblioteket och plocka ner allt igen. Nu mina vänner tycker jag att ni ska gå och kolla in vår utställning.
Publicerat: 2013-03-04 @ 18:33:14


Söndagsplaner

Söndagsplaner som inte längre är aktuella för min del känner jag. Dagen har paserat som om jag inte kunnat göra något alls. Vad jag egentligen har gjort under dagen har jag ingen aning om som vanligt. Har varit hemma hos far och ätit mat och sedan följt med till faster för att spela bingolotto.

Har även hunnit med att göra färdigt en mössa som jag har påtat på sedan i fredags. Så den skall följa med tillbaka till jobbet imorgon då den ska vara med på unställningen. Det återstår att se hur morgondagen kommer att börja och hur den kommer att sluta. Men på något sätt känner jag långt inne i kroppen att det kommer gå helt och hållet åt pipsvängen.
Publicerat: 2013-03-03 @ 21:44:22


Filosofiska funderingar

Har filosoferat stort sett hela dagen och har inte kommit på något alls av värde. Kanske lika bra det antar jag. Måste erkänna att jag är glad över att det är helg så jag kan släppa allt. Fast det är kalrt, jag kan inte riktigt släppa riktigt ändå. Om det inte vore för mig och ett par till skulle vi inte ha lyckats få ihop allt nu innan utställningen!

Nåja, sitter nu och bara är. Väntar på att tvätten skall bli torr. Har tvättstugan och det har gott ovanligt fort ikväll. Är tacksam för det även om jag kan på något skumt sätt tycka att det är något av en lugnande stund när jag tvättar. Idag är det dock skönt att det har gott fort.
Publicerat: 2013-03-02 @ 19:19:24


Skönsjungande skåning

 
Glömde även berätta att det blev sjönsjungande toner under dagen också och det fick oss alla att släppa loss på olika sätt. Att se och höra PA sjunga och spela ukulele är riktigt roligt. Man blir alltid glad och man får sig ett gott skratt. Denna trudelut kom han på när han gick genom de tavlor han har målat de senaste två veckorna. Om det inte är längre tid han har målat. Vet inte vad den karln gör men han producerar tavlor som vissa producerar strumpor.
 
De flesta av mina kollegor fick sig en chock imorse då jag kom som det troll jag är och alla frågade vad jag gjort med mitt hår. Vet inte hur många gånger jag fick upplysa dem om att jag inte gjort något alls med håret. Kan ju inte hjälpa att jag har självfall som heter duga och att det lever sitt egna liv.
Publicerat: 2013-03-01 @ 20:00:00


Sönderstress och megagravidieter

 
Tror bilden talar för mig idag tror jag. Har stressat runt som en galning och försökt få struktur på saker och ting. Ibland blir jag så förvånad över hus sega folk är och att det tar århundranden för dem innan det händer saker. Samtidigt som jag inte alls blir förvånad när det blir som det blir. Men det slutade ju bra även om jag inte fick ihop det infoblad som jag hade tänkt få ihop. Praktik A får säga vad hon vill, kan inte göra något när jag inte får någon information till hjälp. Förutom detta så har jag stressat runt för att få ihop invetarielista, leta reda på lådor vi kunde packa ner saker och ting. Osv osv, kan fortsätta i all oändlighet när det gäller detta. Känner nu att jag har stressat allt för mycket i två dagar. Är helt slutkörd och kroppen börjar nu säga ifrån. Det är bara tur att det är helg nu så att jag kan få vila upp mig. Kan behövas gott sagt!
 
Har även hunnit med att skratta en hel del och få mina kollegor att vända sig av förvåning och kanske en aning chock. Efter lunch när jag var uppe på vindsvåningen (som vi dessutom äter) och babblar runt med de andra som är där säger jag till MA att jag är "mega gravid". Förvånat tittar hon upp och blir mer och mer frågande, samtidigt kommer stackars Mr P in och MA frågar då vad han har gjort. Mr P själv fattar inget alls och frågar vad hon menar. Med spjuvermin säger MA att han har gjort mig gravid och det kan bara vara han då han är ensam man. Helt oförstående säger han att det inte kan vara så med skrattet nära till hands. Dessutom säger Mr P att det måste vara PA eftersom han springer runt mer eller mindre hos oss hela tiden istället hos Aktiv ungdom där han egentligen ska vara. MA och A gick inte på det och stod fast att det var Mr P som var fadern till denna jungfrufödsel av mega sort. Fråga mig inte hur vi kan komma in på sådana här saker men jag kan inte förklara riktigt. Ibland måste man bara vara där för att förstå.
Det är som ett vilt zoo med galna hyenor och brunstiga älgko liknande tjurar som skuttar runt. Samt att det ständigt pikas och planeras för fantasibröllop osv. Vad kan jag säga? Inget antar jag. Men jag skulle inte vilja ut dem då det skulle inte vara lika trevligt om det inte var samma personer.
 
Publicerat: 2013-03-01 @ 19:33:40RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!