Filosofiska tankar herr stadsminister

Har funnit en stund av funderingar och tankar om allt och ingenting. Inte för att jag egentligen har kommit fram till något som jag redan visste om osv osv. Men en sak är säker och det är att tiden går alldeles för fort och jag hinner inte med. Det är så mycket som vill göras och skall göras, men så lite som faktiskt görs något åt.
Jag vet inte äns vad jag vill bli när jag blir stor och det har jag varit ett tag nu.

Funderingar och tankar och filosofiska utgångar. Men kommer jag någon vart? Ärligt? Nej jag har fler frågor än svar. Kanske inte något jag vill göra en påskafton som idag. Men vad gör man när tiden är ett faktum och att man har några minuter till övers för att filosofera om just det här. Det är nästan så att jag ser fram emot att bli pensionär då jag får sitta på min stora veranda med en gnislig gungstol, med käppen på ena sidan och hagelgeväret på den andra sidan. Stugan ska givetvis ligga i den djupaste skogen du kan hitta och sedan har vi mina tio förvildade katter som springer runt och lever rövare. Det kallar jag ett perfekt pensionärsliv. Men å andra sidan vet jag inte om jag vill bli pensionär i dagsläget. Kommer det finnas någon pension kvar för min generation när vi väk ska gå i pension. Kommer vi få pensionera oss eller måste vi jobba hela vårt liv? Ja som sagt, det är många frågor men inga svar. Kanske är det något för Herr stadsminister att tugga på för att komma fram till en tillfällig lösning.

Snart dags att bege mig hem till far och äta lite påskmat osv osv....ska bli trevligt, men jag vet inte...är trötter och känner mig för att behöva ta mig några tupplurer då och då! Blev ju som sagt en tidig kväll igår med och jag missade Maria Montizami dansa...får väl kolla in det vid reprisen eller gå in på youtube.
Publicerat: 2013-03-30 @ 11:08:16


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!