Långa tiders nervösitet

Med en lång tids frånvaro och slutet på april så måste jag säga en sak nu. I am back! Iaf som det ser ut just nu. Det är bara tur att man kan finna lösningar på ett problem som inte riktigt vill bli löst. Har fortfarande problem med mitt bredband, men det är dock tur att man har en förälder som har ett extra mobilt breband. Kan kanske skatta mig lycklig i den frågan eller hur?
Det har hänt en del sedan jag skrev sist samtidigt som det egentligen inte har hänt så mycket alls. Just nu kan jag inte fokusera direkt då jag har en skallebang som suttit sedan igår. Den vill inte riktigt släppa lika mycket som den inte heller direkt vill bryta ut till den hemska huvudvärk jag vet att den egentligen vill vara. Får bara vara tacksam för att den är sporadisk och ständig så som den är. Med andra ord, mitt huvud är inte med mig idag. Å andra sidan så är den ju inte direkt med mig över lag heller...
 
Varborg och ett par dagars ledighet nu. Riktigt skönt får jag säga. Skulle ha haft en halv dags arbete idag, men jag tog ut lite intjänad tid så jag kunde få vara ledig idag med. Skönt att släppa jobbet ett par dagar och bara vara för det har varit relativt hektiskt även om det egentligen inte har hänt så mycket. Men jag går runt och oroar mig för små saker som gör mig mer eller mindre stressad. Inget vidare måste jag tillämpa, men jag är sådan till naturen att jag oroar mig.
Dessutom har jag en del att tänka på från annat håll också. Fick ett besked från min samtalsterapeft att det ska göra en utredning för att kunna ställa en diagnos på mig, Ännu en och det är inte af som gör untredningen på mig den här gången. Men men kanske lika bra, då jag har haft mina misstankar på just detta under hela mitt vuxna liv. Jag vill dessutom vänta med att skriva ut vad det är tills jag vet om jag blir diagnosterad som det eller inte. Om de närmsta läser det och vill veta så vet ni var telefonen finns.
 
På lördag blir det konsert och jag är mer än bara nervös. Har varit nervös hela veckan nu och det lär inte bli mindre av den varan ju närmare vi kommer lördagen. Men jag ser fram emot det då vi är riktigt bra och en jävligt maffig kör om jag får säga det själv. Och om ni inte har något att göra på lördag vid sextiden så får ni gärna gå på konserten. Biljetterna släpps vid fem och det gäller att vara ute i god tid om man vill ha både biljett och en bra plats. Så håll tummarna nu!
 
Publicerat: 2014-04-30 @ 20:40:00


Long time no seing

Lördag och tiden rinner iväg som om ingenting har hänt. Dålig på att uppdatera mig här då jag har problem med internet hemma. Det har varit problem ett tag nu och så fort man har löst en sak så dyker det upp någonting nytt. Så det återstår att se om och när det kommer att lösa sig. Men det positiva med att internet inte fungerat så ha jag suttit mindre vid datorn och gjort andra saker istället som jag har skjutit upp eller glömt på grund av att jag suttit allt för länge vid datorn.

Sitter hemma hos far nu och har tillbringat stort sett hela dagen ute på Ikanohuset. Har hittat mig en ny klänning som jag ska ha när en bekant gifter sig till hösten. Har även försökt att hitta lite mer sommar kläder, men det är svårt att hitta kläder som jag trivs i. Dessutom svårare att hitta kläder som passar mig då jag är kräsen och plus size om jag säger så. Lindex som har varit en bra butik för oss med större kropp har inte så mycket att erbjuda längre. Synd för jag gillar Lindex. Det börjar dessutom bli lite så på Kapphal också, och det är även där synd. Vart har jag sedan att gå för att hitta kläder som passar mig utan att jag se ut som ett övergött sjölejon eller en förväxt dvärg med för stort huvud.

Nu ska jag snart knata hem och lägga upp fötterna då jag är riktigt trött och sliten i både kropp och knopp. Fötterna börjar säga sitt nu och jag misstänker att mitt eksem kommer vara en sommarplåga den här sommaren så jag gör allt nu för att jag ska slippa gå runt med plåster och sterila kompresser i sommar. Med det sagt går jag runt med kilovis med mjukgörande kräm, samt en massa annat och en hel del filande på fötterna.

Lite om allt och ingenting så återstår det att se när jag kommer att skriva här igen. Om det dröjer en till två veckor igen eller bara några dagar. Det är lite smått roligt att se hur lång tid det tar innan mitt bredbands bolag inser att de står för det mesta av felen som dyker upp nu...
Publicerat: 2014-04-26 @ 14:41:59


En onsdags helvete

Dagen började segt och inte riktigt som jag tänkt mig. Kom iväg sent och började dagen senare än vad jag räknat med. Men samtidigt så kändes det riktigt skönt att få börja lite senare för en gång skull. När jag väl kom så blev jag satt i arbete med att grädda våfflor. Yeay! Eller inte, men det var faktiskt ganska trevligt...det fick tankarna att vandra dit jag för en gång skulle behövde dem. Eftermiddagen ja den flöt på som vanligt och jag kanske inte var så produktiv som jag brukar även om jag gjorde mer än vad jag brukar göra en hel dag.

Men dagen slutade inte alls som jag hade förväntat mig. Ett rent helvete när man har med myndigheter att göra. Så nu får jag bara bita ihop och klara mig så gott det går. Kan inte påstå att jag längre har förtroende för vissa myndigheter. Människor kan verkligen vara riktiga knölar när de inte ser att en människa faktiskt lider. Ska kanske inte klaga mer än vad jag gör. Bör egentligen vara tacksam för det jag har, då det finns dem som har det värre än vad jag har det. Men jag mått riktigt dåligt och när man äntligen mår bättre igen ska det gå käpprätt åt helvete och må dåligt igen. Inget som jag önskar någon för det är verkligen inte roligt. Framförallt när ingen vill lyssna på vad man har att säga. Ska det gå så långt att man bryter ihop för att de ska lyssna? Tydligen var det så i det här fallet och kanske och då menar jag kanske om jag har tur, kommer denna människan från denna myndighet lyssna på mig.

Ja ja hur som helst så ska jag skatta mig lycklig och snart är det dags att bege mig till kören...men det är ett tag kvar. Såg fram emot det, men nu efter käftslaget känner jag ingenting för något. Ska dock gå för att få tiden att gå och sedan ska jag hem till mor. Det ser jag fram emot även om mor åker iväg till syster yster imorgon...
Publicerat: 2014-04-16 @ 17:02:53


Inväntar tiden

 
Vem har banankontakt idag?
 
Sitter och inväntar tiden. Hela dagen har känts seg och gått extremt långsamt. Det är otroligt, när man vill att dagen ska gå fort så går den långsamt. När man vill att dagen ska gå långsam så går den fort fram istället. 
Kan någon förklara det för mig för jag blir inte klok på det. Ska kanske vara nöjd över att det kan gå långsamt ibland. Men varför just idag av alla dagar? Ja ja...lägger inte mer energi på det.
 
Snart blir det till att åka på kören, och det börjar dra ihop sig mot konserten och jag är nu lite smått nervös. Borde inte vara det nu, men det är jag. Inte blir det bättre av att jag dessutom är nervös över den dagen då vi ska sätta upp vår produktion från dramakursen också. Alltid är det något och jag undrar hela tiden varför jag utsätter mig för sådana här saker. Jag vet att jag inte tycker om det alls, men ändå kan jag inte låta bli. Konstigt det där!
 
För övrigt har det inte hänt mycket med dagen, den har varit oerhört seg och långsam. Dessutom har det regnat hela dagen och gjort att humöret legat undangömt någonstans i en vrå. Hela mitt väsen är lågt idag och lär nog fortsätta med det till det blir bra väder igen. Undrar när det kan bli och med min vanliga otur så lär jag nog få vänta. Det är så typiskt om jag säger så. Dock ska jag nog skatta mig lycklig över att man sitter där man gör utan några större krämpor mer än dem man har. (börjar visst låta som min mormor...HUGA!)
Publicerat: 2014-04-09 @ 15:51:24


Gamla ting och det skrivande ordet

Tisdag, med all bemärkelse av vad det kan betyda. Ändå mina vänner har det inte hänt så mycket av dagen. Dagen började med att man fick sovmorgon vilket passade mig perfekt då jag inte riktigt förstår mig på min kropp. Har nu ganska svårt att ta mig upp på morgonen, vilket jag har i vanliga fall men nu är det extremt. Ja ja...började vid tio idag och tillbringade förmiddagen i Gamla Linköping då vi i H & I gruppen tog vårens fika på Dalhgrens café. Därefter gick vi runt och bara lullade runt. Tittade på utställningen Blåljus, intressant men inget jag i vanliga fall skulle ha tittat på själv. Blev en tur till att titta på lite trådslöjd också, mer intressant för min del. Innan vi åkte tillbaka till Mbs blev det till att ta en tur till Cloettaboden. Och jag måste säga att jag är stolt över mig själv, jag köpte nämligen ingenting när vi var där inne. Första gången på mycket länge. Så jag gav mig själv en klapp på axeln.

Under eftermiddagen blev det skrivarkurs och det var terminens sista. Kommer att kännas tomt nu när den är slut. Samtidigt som det faktiskt är lite smått skönt att kurserna börjar ta slut. Nu har jag bara kören och dramakursen kvar. Men det blir nog bra det också har jag en känsla för. Ikväll är det dags för drama och jag har ännu inte riktigt listat ut hur jag ska få ihop mina grejer om Göttfrid. Ett stort problem även om jag har mina idéer. Sitter dock nu och försöker att fördriva tiden innan dramat börjar och det är så mycket jag vill göra på så lite tid. Vet inte hur jag ska få ihop det riktigt. Men men....jag är ju lösningarnas prinsessa har jag hört...
Publicerat: 2014-04-08 @ 16:04:14


Frågetecken

 
Känner mig som ett frågetecken, men det är bara att fortsätta som det brukar göra. Alltid är det något som löser sig även om jag inte riktigt vet varför jag känner mig så här. Kanske beror det på att det är en ny vecka. Vem vet!
Ska kanske bara vara glad att jag kan sätta den ena foten framför den andra. Nu är det dags att ta tag i resten av dagen och göra lite nytta, annars kommer folk bara undra vad jag egentligen gör! Eller inte, brukar vara duktig på att bara lalla runt utan att egentligen visa vad jag gör!
Publicerat: 2014-04-07 @ 11:39:00


Tankar, frånvaro och allt där emellan

 
Söndagas eftermiddag och jag börjar bli mänsklig efter att ha legat med huvudvärk hela förmiddagen. Sitter nu hemma hos far och försöker att fördriva tiden lite. Inte det lättaste, men försöker som sagt. har ätit god mat och snart dags att åka hem till faster för att spela bingolotto. Yeay! Eller inte, för min söndag kommer inte bli mer spännande än så här. Men det kan faktiskt vara riktigt skönt att inte ha någon mer fartfylld dag än så här. Framförallt när huvudet har bråkat.
Försöker även komma på något att skriva till tisdagens skrivarkurstillfälle. Men det är inte det lättaste då jag har totalt stopp när det gäller skrivandet. Har ingen inspiration för tillfället och det gör det inte lättare heller när man ska skriva en fortsättning på de två tidigare berättelserna jag skrivit. Men jag har en grund idé och det är iaf en början, me om det blir ett slutresultat kan jag inte lova att det blir.
 
Det blir inte så mycket skrivande här på bloggen, då mitt internet fortfarande bråkar, men förhoppningsvis kommer det att lösa sig under veckan som kommer. Men det återstår att se med den saken. Så därför kommer jag vara lite frånvarande i vissa avseenden när det gäller internet. Ska kanske säga att det har varit relativt skönt att inte ha tillgång till internet nu för det har inte blivit så att jag suttit vid datorn speciellt mycket tack vare det. Som farmor alltid brukade säga: Allting har alltid något gott med sig! Och det stämmer faktiskt ju mer jag tänker på det... Farmor var en mycket klok kvinna hon!
Publicerat: 2014-04-06 @ 14:36:51


Onsdagsbekymmer

Onsdagsmorgon och dagen har inte börjat ännu. Med detta till trots känns det som om jag har allt för mycket att göra under dagen. Men ack och ve för det för jag har egentligen inte så mycket att göra.
Solsken och några låga grader utomhus och humöret egentligen på topp så vad har jag att klaga på? Borde vara nöjd med att jag vaknade, kom upp som jag skulle och iväg till något som ska föreställa onsdag. Underbart är kort och det lär nog hopa sig med saker som får mig att sparka bakut. Jag känner det! Är inte säker men jag känner det.

Med några dagars frånvaro och ett internet på hemmafront som bråkar har jag inte varit lika flitig på att skriva mina rader. Men det kommer bli en förändring på det. Jag vet iaf att jag har mina få läsare som iaf finns där med tanken. Igår var det dramakurs och det blev lite ändringar helt hux flux så de scener jag skulle vara med i blev borttagna. Så jag ska utveckla Göttfrid och jag vet inte riktigt hur ännu. Men jag har kommit en bit på vägen även om det är långt kvar. Kommer bli en eller annan monolog och hur ska lilla jag med dåligt minne komma ihåg allt? Det bästa är att jag faktiskt får skriva allt själv.
Ikväll blir det kör och det kommer bli intressant. Kul dessutom bör tillägas. Men jag börjar bli nervös inför konserten. Huga, fem låtar ska vi kunna utantill och dessutom så ska vi köra till våra körledare också. Hur ska det gå? Ja ja jag får lyssna in på mina kamrater i min stämma och hoppas på det bästa.

Ska återgå till verkligheten nu och ta hand om mina onsdags bekymmer. Har visserligen inga ännu, men de lär nog dyka upp under dagen. Jag känner mina bekymmer och jag har en ilande känsla i ryggslutet. Inte bra säger jag! Inte bra alls, giller det inte alls om sanningen ska fram.
Publicerat: 2014-04-02 @ 08:04:37RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!