Ett huvud som en blöt bomullstuss

Mitt huvud är som en blöt bomullstuss efter en dag med en massa tjatter och annat strunt som jag inte kommer ihåg. Har varit trött hela dagen och kvällen.
Har haft en wow upplevelse idag och jag måste säga att det var en underlig känsla och en underlig upplevelse. Kan inte riktigt förklara, men det kändes skönt samtidigt.
Det har även blivit en massa prat om Carl Larsson och hans familj och alla hans tavlor. Kan inte påstå att jag var så intresserad, blev mer eller mindre indragen i samtalet av de andra.
Publicerat: 2012-07-31 @ 21:40:56


Årets semester är slut och jobbet har tagit över

Ännu en ny vecka har börjat och jag är mer än bara trött just nu. Började jobba idag efter fyra veckors ledighet. Men om jag ska vara ärlig önskar jag att man kunde få semester för att återhämta sig efter semestern. Tänk vad bra det skulle vara? Första dagen var helt okay och lugnt för att vara första dagen efter semestern. Lite prat om vad som gjordes under semestern och lite planering för vad som komma skall under hösten. Samt lite prat om stadsfesten som skall vara i augusti. Får väl se vad som komma skall och hur det blir. Inget är bestämt och de är verkligen veliga dessa damer. Väntar fortfarande på att madam med stort C ska komma och jag messade henne för två timmar sedan att hon kunde komma över med nyckeln då jag ska vara kattvakt. Men ack, hur seg kan man egentligen vara?
Publicerat: 2012-07-30 @ 19:58:33


Söndagsplaner

Idag har det varit en söndag då jag inte velat eller orkat göra något för fem öre. Har mestadels suttit och skrivit och försökt att komma på något bra. Inte för att det har gått så bra, men det kändes skönt att bara få skriva ner en massa strunt. Tog mig en tur i det kvalmiga och inhandlade lite saker jag behövde köpa hem. Har inte tänkt göra så mycket för övrigt och har inte planerat att göra det heller. Visst har jag saker här hemma som jag borde göra, men orkar inte det. Min ork och vilja verkar ha tagit semester och lär inte komma tillbaka för den delen heller. What to do?
Publicerat: 2012-07-29 @ 16:10:28


En lugn och stillsam lördag

En lugn och ganska krokig lördag. Har inte gjort så mycket idag. Säg mig när gjorde jag något direkt så senast? Hmmm, det vet jag inte själv direkt. Med andra ord har jag ett riktigt tråkigt liv. Har varit hemma hos far en sväng nu i kväll och ätit. En av deras grannar var över och åt också. Nu sitter jag i min missanpassade soffa och tittar på "Grabben graven brevid" Blir nog en tidig kväll tror jag mig bestämt. Kom i säng sent igår eller ska jag säga imorse. Ha ha, när jag kollade på klockan sista gången var den fyra på morgonen. Nu är det dags att jag lägger mig skapligt om jag ska orka gå upp på måndags morgon.
Publicerat: 2012-07-28 @ 21:46:15


Tvätt och bök i värmen

Kvällen är kommen och jag springer mellan lägenheten och tvättstugan. Huga huga vad varmt det är men jag ska kanske inte klaga. Men det irriterar mig att folk kan komma och fråga mig när jag är färdig i tvättstugan när jag bara har hållt på i någon timme. Vem tror de att jag är? Är ju inte direkt någon wonder woman direkt och så roligt är det inte att tvätta. Står det skrivet i pappbenet på mig att de ska fråga mig om jag är färdig eller inte? Kan de inte boka en tvättid som alla andra som tvättar? Jag kan inte hjälpa att det är svårt att boka en tid i tvättstugan. Man får helt enkelt välja de tider som finns och om det inte passar får de väl helt enkelt välja en annan tvättstuga eller köpa en till lägenheten. Punkt!
Publicerat: 2012-07-27 @ 19:14:35


En fredags berättelse

Än så länge har det inte hänt något av större vikt eller av en mindre vikt heller för den delen. En händelselös dag med få spännande steg. Om någon timme ska jag gå till tvättstugan och sedan hem till far för att äta middag. Det är kanske dagens höjdpunkt, vad vet jag.
Mitt liv i ett nötskal med andra ord, inget spännande här inte. Har ett händelselöst liv som är mer eller mindre tråkigt.
Publicerat: 2012-07-27 @ 14:59:37


Bring it on

Sitter och slötittar på film. Känner mig allmänt slö och irriterad. Men men, vad jag jag göra åt det? Semestern är snart slut och jag tycker att det har gått alldeles för fort. Varför går tiden så mycket fortare nu när man är äldre än vad det gjorde när man var barn? Det finns stundtals stunder då jag önskar att jag var 20 år yngre igen. Tyvärr går det inte göra något åt det. Får ta det som det kommer och göra det bästa av möjligheterna.
 
                                                    Tror att jag var 2 2 1/2 på detta kort, men skulle
                                                    vilja vara så här liten igen. Bekymmersfri och allt.
 
Publicerat: 2012-07-26 @ 22:46:16


Ingen rast ingen ro

En lugn hemmadag med pyssel i det egna hemmet. Ska ärligt talat inte göra så mycket idag mer än att städa lite här hemma. Känner mig inte på topp idag och humöret sviktar både upp och ner. Så med andra ord, ingen rast ingen ro eller vad man nu säger. Man ska aldrig säga aldrig då man inte vet vad ödet vill ha sagt. Snart är semestern slut och på måndag börjar jag igen. Ska bli skönt samtidigt som jag vet att jag kommer att få skavsår i öronen bara efter en dag.
Publicerat: 2012-07-26 @ 13:16:09


Östgötatrafiken

Ännu en dag till ända och jag undrar vad jag har gjort. Men dock har jag ingen större aning om det förutom att jag har varit till stan och ätit kinamat med mor och syster. Följde även med dem hem en stund och kom inte hem förrän vid sju. Men en sak kan jag tala om är att östgötatrafiken har inget förtroende för mig över huvudtaget. Är så frustrerad över hur de inte tar hand om saker och ting och att de aldrig håller vad de lovar att förbättra. Istället har det bara försämrats. Funderar allvarligt på att införskaffa mig en cykel så att jag kan börja cykla istället. Men vill helst inte göra det då en cykel sällan blir långvarig här i Skäggetorp. Det har jag fått uppleva två gånger.
 
 
Publicerat: 2012-07-25 @ 21:46:59


Bättre sent än aldrig

Sitter nu hemma i lugnets vrå och beklagar mig en aning. Har ont i höften samt i högerfot. Har fått skavsår på hälen samt en blåsa lika stor som en femkrona under stortåroten. Inget vidare, men det gäller att bita ihop och härda ut helt enkelt. Har egentligen inte gjort så mycket under dagen. Varit över hos Elza och druckit vin och pratat strunt. Kära syster var med och vi hade allmänt trevligt. Nu ska jag nog ta mig en tripp till drömmarnas land. Det är ju en dag imorgon också har jag hört. Då blir det att fara in till staden och träffa mor och syster för att äta kina mat. Ska bli trevligt.
Publicerat: 2012-07-24 @ 23:18:03


Huvudets alla lägen

Har varit sängliggande hela eftermiddagen i migrän och allt jag kunde se var svarta stjärnor som flög överallt. Tack vare min lyckliga stjärna släppte det efter ett par timmars sömn. Huvudet är fortfarande omtöcknat och lika ömt som en bommullstuss efter ha doppats i ett vattenbad. Nu sitter jag och låter min kycklingsgryta småputtra på spisen. Skulle ha gjort en currygryta, men det blev en chiligryta med kyckling. Men det duger det också, men jag förstår inte varför jag är så såld på chili.
Publicerat: 2012-07-23 @ 17:29:40


Tystnadens vackra sång vandrar över bergen

Sitter i min ensamhet och njuter av tystnaden och lugnet runt omkring. Så här tyst och lugnt har det inte varit på evigheter och jag är förvånad över att det inte är några barn utanför och leker samt att grannens hund inte skäller. Kanske har jag någon form av tur med mig och det är lika bra att njuta av det så länge det varar. Man vet ju inte hur länge det kommer att vara. Har inte tänkt göra så mycket idag utan bara ta det lugnt och njuta av vardagens enkla sång. Nästa vecka börjar jag "jobba" igen och kanske är det lika bra att jag vilar upp mig ordentligt. Ha ha, har ju så mycket att göra på Medborgarskolan. Det kommer nästa bli för mycket nu efter sommaren eller inte alls.
Publicerat: 2012-07-23 @ 12:43:48


Lugnets vrå med seriers roliga skratt

                                                 
 
En dag med lugnets vrå med vrålande tomhet som gör mig lugn. Har inte gjort så mycket under dagen. Tagit mest lugnt och låtit tankarna fara fram och tillbaka som i en berg och dal bana. Passar perfekt då denna söndag är och har varit relativt grå och trist. Har suttit och tittat på en fyra med tre hela kvällen. En serie som jag tycker är hur rolig som helst.
Serien kretsar kring ett äldre par, Lennart och Maggan, som hyr ut övervåningen i sitt hus till två unga tjejer, Jessica och Kristin. Dagen efter en blöt fest hittar de studenten Tobias som ligger och sover i flickornas badkar. Tobias saknar eget boende och får erbjudande av tjejerna att flytta in hos dem. Den gnällige hyresvärden Lennart vill först inte tillåta Tobias att flytta in, eftersom han inte vill ha "några sexorgier" i huset. När Tobias ljuger för Lennart och säger att han är homosexuelll och inte alls intresserad av tjejerna får han flytta in i lägenheten.
Med skådespelarna:
 
  • Björn Gustafson - Lennart Björk
  • Birgitta Andersson - Margareta Björk
  • Lina Perned - Kristin Asplund
  • Anna Jacobsson  - Jessica Persson
  • Göran Gillinger - Tobias Hultgren
  • Robin Stegmar - Lasse
  • Göran Ragnerstam - Bjarne Torstensson
Har kanske inte mer att förtälla känner jag, har inget i skallen som måste sättas på pränt. Under morgondagen händer det inte så mycket det heller. Det återstår att se.
Publicerat: 2012-07-22 @ 20:37:43


En lång dag i Valdermarsvik

Har varit hemma ett tag nu efter att ha varit i Valdermarsvik hela dagen. Det har varit en bra dag, men nu känner jag mig mer död än levande. Kommer bli en tidig kväll för min del och jag hoppas. Och då menar jag hoppas. Att grannens hund inte får för sig att skälla. Det slår aldrig fel det där.
Publicerat: 2012-07-21 @ 21:13:37


Lugna rörelser i cirkelns hettsiga språng

En dag då jag inte har gjort så mycket. Har bara relaxat och plockat lite här hemma. Har dock inte packat upp väskan ännu men det kommer det med. Har varit iväg och handlat hem lite saker så nu är kylen fylld igen för ett tag framöver. Slipper även att laga mad då jag ska hem till far och äta pannkakor. Vad som händer därefter har jag ingen aning, låter ödet och slumpen avgöra vad och hur kvällen kommer att förbli. Cirkeln blirsluten och det blir ett lugn och sansat slut på kringflackandet. För denna gång iaf.
Publicerat: 2012-07-20 @ 14:30:20


Hemma igen efter att ha varit på resande fot

Då är man hemma i storstaden igen efter en tid hos syster. Får lov att säga att det är skönt att få komma hemm igen även om jag har haft det hur trevligt som helst. Tågresan hem gick hur bra som helst och inga förseningar över huvudtaget. Trodde nästan att det skulle bli förseningar men ack vad fel jag hade till min stora glädje. Tyvärr hamnade syster och jag inte på samma tåg från Stockholm, men vi kom ju hem till storstaden igen så man ska kanske inte klaga.
På lördag blir det att jag följer med och hälsar på min farbror i Valdermarsvik vilket ska bli roligt. Det var ju några år sedan jag träffade honom. Så det blir att gå upp tidigt då far vill åka skapligt då det är en bit att åka.
Publicerat: 2012-07-19 @ 21:23:10


Hemma igen efter att ha varit på resande fot

Då är man hemma i storstaden igen efter en tid hos syster. Får lov att säga att det är skönt att få komma hemm igen även om jag har haft det hur trevligt som helst. Tågresan hem gick hur bra som helst och inga förseningar över huvudtaget. Trodde nästan att det skulle bli förseningar men ack vad fel jag hade till min stora glädje. Tyvärr hamnade syster och jag inte på samma tåg från Stockholm, men vi kom ju hem till storstaden igen så man ska kanske inte klaga.
På lördag blir det att jag följer med och hälsar på min farbror i Valdermarsvik vilket ska bli roligt. Det var ju några år sedan jag träffade honom. Så det blir att gå upp tidigt då far vill åka skapligt då det är en bit att åka.
Publicerat: 2012-07-19 @ 21:23:10


Hemmadag med solsken i mungipan

 Solsken och glada miner. Har tillbringat dagen hemmavid utan större problem och nya äventyr. Vi har bara tagit det lugnt idag utan smärre skrällar. Imorgon blir det av att fara hem igen till storstaden. Ska bli skönt att få komma hem igen även om det har varit trevligt att vara hemma hos syster.
Har tillbringat eftermiddagen med att kolla på halva Stolthet och fördom. En film som tåls att ses på hur många gånger som helst utan att man tröttnar på den. Likadant med boken kan läsas hur många gånger som helst utan att jag tröttnar. Men det är ju mig vi pratar om.
 
Publicerat: 2012-07-18 @ 18:05:41


Murberget

 
 
Förmiddagen har passerat och dagen är lika underbar som den började. En tripp till Murberget gjorde att humöret steg flera barometer. En underbar dag med solsken och nästan en molnfri och klarblå himmel. Med lätta segel fortsätter dagen och det kan nog kanske inte bli bättre än så här misstänker jag. Det är iaf synd och skamm att klaga när det är en underbar dag. Till och med syster är på topp och har sina finurliga utbrott som bara hon kan ha. Som sagt så var vi vid Murberget idag på förmiddagen och blev lite mer kulturella, mer allmänbildade. Får se vad som händer och fötter senare under dagen.
 
 
Publicerat: 2012-07-17 @ 14:03:27


Solsken hallon och glada miner från alla håll och kanter

 
Solsken, nästintill molnfri himmel och glada miner. Kan man begära med? Det är som om det har regnat hallon under natten och gjort det till ett smultronställe med guld i munnen.
Igår blev det en tur till Högakustenbron och regnet upphörde. Trodde dock att det skulle regna hela dagen. Men som vanligt hade jag fel, det hjälper att prata med vädergudarna. Idag kanske det blir en tripp till Murberget. Det beror dock på som sagt. Hur som haver kommer det bli en fin fin dag med saker att göra.
Djävulsbarnet är på topphumör och har gjort mig till viljes hela morgonen. Kan man våga hoppas på att det vänder och att han kan stå på egna ben snart? Man vet aldrig och Anna hade tydligen väldigt roligt igår när jag sa att hon hade blivit moster åt djävulsbarnet.
Publicerat: 2012-07-17 @ 10:05:37


Regn och ruks över dalen

Idag är det ett helvetes regnväder och solen har lyckats gömma sig ordentligt. Får bara hoppas på att det slutar upp snart. Har inte hunnit göra så mycket än idag. Kört alfapet med syster och jag vann. :-) Kul! Tummen känns och bultar mer än vanligt. Suck, var jag tvungen att klämma den i bildörren igår? Har en liten djävulsgubbe som tittar upp under nageln och det ser riktigt roligt ut. Det är lite stelt idag men det får jag ta antar jag.
Får se vad vi hittar på senare under dagen och om det slutar att regna. Om det blir uppehåll blir det kanske en tripp till Högakustenbron.
Publicerat: 2012-07-16 @ 11:55:41


Nästan som en vanlig söndag

En så relativt vanlig söndag förutom att jag är hos syster och har det allmänt trevligt. Fast det är klart, just nu har vi lite svårt att komma på något att göra. Var tidigare in till Timrå (tror jag det var) och syster köpte sig en ny dator. Vi tog även en tur till köpcentrat och tittade runt och åt lunch. Hittade en ny klänning, ja tro det eller ej men det gjorde jag faktiskt. När vi väl hade kommit tillbaka och jag skulle stänga bildörren så på något sät lyckades jag klämma tummen i dörren. Nu är nageln halvt som halvt blå och bultar lite lätt. Så typiskt mig. Så ja det är nästan som en vanlig söndag.
Publicerat: 2012-07-15 @ 16:44:48


Strapatser i den stora staden

 
Då har dagen nästan paserat sitt esse och det har som vanligt varit mycket trevligt. Var inne i Härnösand och vandrade runt med kära syster medan svågern fick den stora uppgiften att handla.
Förövrigt har det inte hänt så mycket under dagen och jag måste medge att det är skönt att det inte är inplanerat in till varje minut.
Lyckades på något sätt ta över matlagningen för syster. Jag skulle bara hjälpa till, undrar hur det gick till. Bra blev det dock och nu är man mätt i magen. Vad som händer härnäst återstår att se och jag misstänker att ödet bara vet vad som komma skall. Tiden har gått så fort sedan jag kom upp igår. Får bara hoppas på att det inte går för fort under tiden jag är här. Ska kanske återgå till att vara social och se vad vi kan hitta på. Än kommer inte bilderna komma upp.
Publicerat: 2012-07-14 @ 19:59:02


Besök i Härnösand

Okay det är lördag idag då. Kom hem till Anna och Marcus igår efter en lång resa. Resan igår började bra måste jag få erkänna. Men när jag kom upp till Stockholm började det med att jag gick till fel spår och fick skena lite hit och dit innan jag kom fram till rätt spår. Centralen uppe i Stockholm är betydligt större och mer komplicerad än vad Centralen i Linköping är. Ja jag vet att det är en storstad och att det krävs att huvudstaden har en större och mer förvirrande central. Hur som haver så gick det bra sedan fram till Gävle då började det bara gå utför. Förs hade tåget problem med ac:n och efter att de hade meddelat detta så började tåget få signalfel som orsakades av att blixten hade slagit ner någonstans. När vi var vid Hudiksvall var tåget 30 minuter försenat och jag förstod direkt att jag skulle missa min anslutningsbuss. Men det kom sedan en ersättningsbuss för oss som skulle åt Härnösand, Ö-vik, Umeå och fler ställen. Men det var inte roligt att det skulle bli så, men vad kan man räkna med då det var fredagen den 13:de igår. Är bara glad över att det inte blev värre än vad det var.
Som sagt så sitter jag nu hemma hos Anna och Marcus och har precis ätit frukost. Vad som kommer att ske under dagen har jag ingen aning om för tillfället. Vi har inte direkt bestämt oss för vad vi ska göra idag. Det återstår att se. Vädert är hyfsat och solen försöker att titta fram bland de mörka molnen. Kära syster jagar mina fötter med dammsugaren medan jag sitter här. Lite småkul om jag säger så.
Under veckan som går så ska jag försöka att lägga upp bilder här för att berika läsandets gång. Men det beror helt och hållet på om jag kommer ihåg det eller inte. Men det är en minnesfråga eller sakfråga.
Publicerat: 2012-07-14 @ 10:16:01


Inte många timmar kvar till att rulla iväg

Härligt trött i kroppen och det var länge sedan jag kände mig så här. Förstår inte varför, har ju inte direkt gjort något mer än att packat och försökt att plocka undan i lägenheten. Har även hunnit med och åka till Maxi för att handla hem lite saker som jag ska ha på tåget imorgon. Kul kul!!! Det är inte många timmar kvar och jag känner mig förväntansfull.
Publicerat: 2012-07-12 @ 22:18:24


Stressad

Det känns som om den här dagen kommer att bli mer och mer stressande än vad jag trodde. Har visserligen hunnit med en hel del, men jag har en massa kvar att göra. När ska allt ta slut? Undrar om eller när jag hinner andas utan att känna en sträng av lätt panik. Varför ska jag alltid stressa upp mig? Det är kanske därför jag kände att jag behövde ta mig en liten micropaus för att kunna fortsätta.
Publicerat: 2012-07-12 @ 12:32:31


Solen skiner och molnen flyger

 
Solen skiner, molnen flyger och fåglarna kvittrar. Vem vet vad som gömmer sig bakom ett och varje löv som sitter på träden. Har egentligen inte gjort så mycket under dagen. Varit en sväng hemma hos far och lånat skrivaren, blir så när man själv inte har någon. Ska försöka börja röja lite här hemma så det ser relativt ordning innan jag åker upp till syster. Det gäller dock att ta sig i kragen och få något gjort och jag känner mig själv. Är lite så när smålat och skjuter gärna upp saker och ting till sista minuten. Det är smått irriterande, men det är en del av mig och går inte göra så mycket åt.
Publicerat: 2012-07-11 @ 16:53:54


Vilket träd skulle du vilja vara tro?

 
Tänk om man kunde vara ett träd och kunna stå uti det fria och inte ha så många beskymmer? Det skulle vara härligt, men samtidigt kanske lite tråkigt. Men det är en härlig tanke man kan leka med om natten. Om jag vore ett träd skulle jag nog vilja vara en alm tror jag. Vilket träd skulle du vilja vara tro? Tänk på den frågan. Dagarna går neråt och snart är jag hos lillasyster. Ser fram emot det och jag känner att jag behöver komma hemifrån ett tag.
 
                                         Ingen alm vad jag vet men likväl ett vackert träd
 
Natten är ännu ung, men jag bör ligga i min säng och bråttas med min kudde. Men tyvärr vill inte min kropp detta så jag fördriver tiden tills John Blund kommer och låter mig sova. Härliga tider eller hur?
Publicerat: 2012-07-11 @ 01:55:37


Tre dagar kvar till nästa dag

Tre dagar kvar tills jag gör svea rike osäkert. Skämt å sido, men det är tre dagar kvar till jag åker upp till syster i Härnösand. Dagen har varit allt annat än lugn men ändå inte stressig. Mer förvirrande än vanligt och mycket irriterande. Plus att jag får inte hem mitt nya kort innan jag åker, får bara hoppas på att det går fortare för koden till det andra kortet. Så typiskt att jag har glömt bort den koden, typiskt mig antar jag.
Dagen har varit grå och trist med regn och orerhört mycket moln och kvav luft. Känner hur min kropp värker från topp till tå. Med det sagt kan jag säga att det är åska i luften. Men vem vet om det kommer att åska i innerstan eller om det kommer att åska i ytterområdena.
Publicerat: 2012-07-10 @ 16:17:08


Minns och blir mer sentimental än vanligt

 
Sitter och minns och blir allt mer sentimental än vad jag kanske borde bli den här tiden på dygnet. Men vad kan man göra? Har alltid varit sentimental i många anseenden och jag misstänker att det är ärftligt då flera i släkten är precis likadana. Har suttit och funderat och tänkt en del på klassen från Lernia. Trotts att vi var en grupp med starka viljor, olika tankar och åsikter kom vi relativt bra ihop. Visst det fanns väl dispyter som gjorde att vi inte kom överens. Men det kunde ju ha varit mycket värre än vad det var. Jag saknar faktiskt den tiden på ett sätt samtidigt som jag inte gör det. Men det kan ju bero på att mycket hände under den korta tid jag var där. Saker som jag ångrar att de hände, saker som jag önskar kunde ha hänt och saker som borde ha gjorts på ett annat sätt. Men det är ju lätt att vara efterklok eller hur? Lite synd att alla inte kom på återsamlingen vi hade. Men men...inget att göra åt antar jag. Roligt var det iaf att träffa dem igen och höra hur de har haft det.  
Publicerat: 2012-07-10 @ 01:50:46


Fria tyglar med glömskan

Solsken och fria tyglar på att göra inget alls. Har varit iväg och hämtat biljetterna...givetvis glömde jag att ta svängen förbi banken så dit får jag fara under morgondagen. Så trött på att glömma saker.
Nu ska jag ta mig en tripp runt området och insupa lite frisk luft medan jag funderar över vad jag ska göra resten av dagen.
Publicerat: 2012-07-09 @ 17:04:53


Där vardagen tar över efter gårdagen

Ännu en dag som inte har varit till någon nytta. Kanske är det bra det då det är semester och att man inte ska göra så mycket åt det. Därför har jag inte så mycket att tala om för tillfället. Men däremot lägger jag in lite bilder från gårdagen.
 
 
 
 
 
 
Publicerat: 2012-07-08 @ 21:20:03


Singstar och trevligt sinneslag med goda vännerslag

Då är man hemkommen efter att ha varit på en 40 års fest och firat svågern. Det har varit en mycket trevlig kväll med gott skratt, god mat och trevligt sällskap. De flesta eller alla var trevliga, sedan fanns det någon/några som jag tyckte var lite väl närgångna men det är inget direkt som jag vill ta upp här. Har även konstaterat en gång för alla att jag kan INTE sjunga. Men som de säger "Sjunger hellre än bra." Även om jag hade det trevligt under kvällen så ville jag bara gråta. Det var av olika anledningar till att jag ville. Han var där under kvällen och jag trodde att jag kommit över honom men tydligen hade jag inte gjort det. Det var tuffare än vad jag trodde, men jag överlevde och som tur är så träffar jag honom inte så ofta. Jag tänker inte säga något namn så är det bara. Får se när jag lägger upp de bilder jag tog under kvällen. Det blir iaf inte ikväll/inatt då jag snart ska gå och lägga mig. Men jag kände att jag behövde få skriva av mig lite.
Publicerat: 2012-07-08 @ 00:22:52


Filosofiska funderingar

  
 
Sitter och funderar rent allmänt över lag. Inte för att det går så bra med dessa filosofiska funderingar, men det kräver jag dock inte att det ska göra. Snart ska jag iväg hem till syster med familj för att fira svågern. Han fyller 40 har jag hört och vill bli firad. Ska bli kul och intressant får jag säga. Men har lite svårt att bestämma mig för vad jag ska ha på mig. Undrar varför jag ska vara så velig och stressad över det när jag inte brukar vara det. Konstigt och typiskt mig på en och samma gång. Hur som havar blir det nog bra vad jag än väljer eller gör. Har inte så mycket huvudbry över det hela. Det blir vad det blir och det viktigaste är att jag har humöret på topp och är lika gästvänlig som jag alltid brukar vara. Eller är jag det? Ha ha! Det återstår att se helt enkelt.
Publicerat: 2012-07-07 @ 13:34:11


Obehagliga känslor bakom varje knut i mörkret

Sena fredagskvällen och jag sitter åter igen och filosoferar. Varför vet jag inte och jag kan inte minnas vad jag filosoferar om heller för den delen. Vet att jag borde gå och lägga mig då jag har en dag imorgon med. Men vill och kan inte sova, kroppen kokar av värme och huvudet är fyllt med en massa tankar.
Känner mig bevakad och inte alls ensam i lägenheten. Jag vet att det bara är paranoia och att jag har sätt på allt för många skräckfilmer. Får dock stryka under att känslan är oerhört stark och envis, det vill inte släppa. Obehaget är stort och det kryper uppför ryggraden på mig. Har känt mig bevakad och liknande händelser förut men nu är det helt annat. Känns inte alls bra och jag kan inte göra så mycket åt situationen. Låter det här galet? Ja kanske, men för mig är det verklighet. Men jag får även påpeka att det finns ett lugn som gör att jag behåller lugnet själv. Är 100 % säker på att min gammelmormor är här och skrämmer bort det som är obehagligt.
Publicerat: 2012-07-06 @ 23:52:46


Fredagsmys

Det sägs att det är fredagsmys idag och att man ska rusta upp inför helgen. Själv vet jag inte riktigt om jag har gjort det. Skämt å sido. Jag har förberett mig för skräckfilmskväll med bra skräckisar och popcorn samt cola. Så min kväll är räddad antar jag. Vet inte varför, men skräck har alltid fått mig att bli fundersam, skräckslagen och road. Svårt att förklara jag vet, men det är så jag känner.
Har varit hemma hos far och friserat honom och katten. Så jag var fylld med katthår när jag gick hem. För övrigt har det inte hänt så mycket i mitt tråkiga liv.
Publicerat: 2012-07-06 @ 19:47:39


En röst i natten

Sänder ut en röst i natten och önskar intensivt på en bra morgondag. Ingen enkel uppgift men så väl uppskattad. Får jag hoppas på åtminstonne. Ett ändamål är ett gott mål eller bara överskattat vad vet jag. Sitter här och filosoferar i min ensamhet när jag inte kan somna. Benen kliar och kokar så fort jag lägger mig i sängen och jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det. Får helt enkelt ta ett litet bebis steg i taget. Dock gör det inget för jag...jo visserligen gör det en hel del, men jag är van.
Säger godnatt och låter cyberrymden ge ödet ett par steg försprång. För vem vet vad som komma skall. Låter frågan följa ut i djupet och hoppas på att någon kanske svarar.
Publicerat: 2012-07-06 @ 01:44:31


Under all kritik

Dagen är under all kritik av avslappnande och ro. Har varit alltför rastlös under dagen och blir tokig över att vandra runt i min varma lägenhet. Skulle egentligen ha åkt in till banken idag, men jag orkade inte med det då huvudet på något sätt fick för sig att bråka.
För övrigt har det inte hänt något här i mitt riktigt trista liv. Ska försöka ta mig ut på en prommis för att skingra tankarna för en liten stund. Det är ju inte lika varmt ute nu så det bör jag kanske klara av. Imorgon så måste jag in till banken samt till af för att hämta lite papper.
Publicerat: 2012-07-05 @ 17:36:02


Sårbarhetens effektivitet

Har varit relativt effektiv nu under kvällskvisten. Tro det eller ej men det har jag oavsett om någon tror mig eller inte. Har bäddat rent i sängen, skrivit lite trotts att insperationen sviktar. Kan det vara så att den är på väg tillbaka? Har även fixat till lite storkok av diverse saker jag hade i frys och skafferi...ibland ska man ha en bra fantasi för att få till kuckelimuck.
Det ska till att visa sin egen sårbarhet för sig själv för att komma till instingt med vissa möjligheter och val man har. Även visa fram fötterna för sig själv för att kunna vara produktiv.
Publicerat: 2012-07-04 @ 22:09:19


Sommarvärme

Ack och ve nu har jag stopp i kanalen för tänkandet. Insperationen är försvunnen och jag är vettlös. Att klaga av sig kanske inte hjälper men det underlättar en aning. Solen skiner in genom mina fördragna fönster och jag har värmeslag. Under sommartiden är min lägenhet en plåga att vara i. Det är som en bastu upp till 40 grader. Ja ja, för övrigt trivs jag eller? Börjar att tveka angående det och jag vet inte riktigt.
Sitter hur som haver hemma och undrar vart dagen har tagit vägen. Känner att jag inte kommer ihåg vad jag gör om dagarna för övrigt kan det kanske vara bra. Snart är min första semestervecka slut och jag önskar att tiden kunde gå lite långsammare nu när man är ledig.
Publicerat: 2012-07-04 @ 18:51:56


Ack och ve

Ack och ve alldeles för mycket att göra men för lite tid. Hur ska det här gå? Funderar på om det går att snabbklona mig för det skulle jag behöva indeed!
Bara tur att vädret är bra för humöret är fortfarande på topp. Men jag vet dock inte hur länge det kommer att hålla i sig. Det återstår att se helt enkelt. Dags att återgå till mina sysslor!
Publicerat: 2012-07-03 @ 11:34:42


Vindarna viskar mitt namn

Känner hur kroppen sviker mig och tragiskt nog visar sig alla arbetskader man har på en och samma gång. Ska inte vara otacksam då det finns värre saker. Men att bli illa tvungen att avsluta ett par saker man gör tidigare än väntat var inte min tanke med det hela. Visserligen blev jag klar som jag skulle så det spelade ingen roll egentligen. Det är bara störande att allt ska spöka och sätta stopp i planeten.
Var iväg med mor och morbror till hjälpcentralen för att hitta en rullator åt lilla mormor. Får bara hoppas att den duger åt damen på höjden. Men jag kan slå mig i backen på att efter att morbror åkt hem kommer mormor ringa mamma och säga att det är fel på rullatorn osv. Skulle inte förvåna mig ett dugg alls. Efter det fixat och lite fikande så åkte mor och jag in till stan för att se lite folk och käka på Ming Palace, givetvis så hade de stängt pga renovering. Det är inte första gången de har stängt när vi ska dit och äta. Ännu en sak att lägga till på listan av små saker man stör sig på. Jag insåg även idag att jag måste bege mig till banken för att kolla upp mitt kort. Vet inte om det är förslitningar på kortet eller att det är avmagnetiserat eller om det bara är chipet som bråkar. Jag som inte tycker om att gå till banken... Men måste man så måste man som man säger.

Vinden viskar mitt namn och snart flyger jag min kos över molnen!
Publicerat: 2012-07-02 @ 19:30:51


Regnrusk och snabba steg framåt

En dag fylld med inget alls och ändå så mycket. Har ägnat dagen till att fortsätta städa där jag slutade igår och givetvis ett par besök hos tvättmaskinen. Känner mig effektiv trotts att raslösheten gror inom mig. Har ingen ro att göra något samtidigt som jag inte har någon ro att bara sitta still. En svår balansgång.
Regnet har kommit om vartannat hela dagen och jag undrar om det inte är så att det är åska i luften också! Har känt av det i stort sätt hela kroppen, framförallt i lilltån.
Imorgon blir det av att besöka mor och följa med mor och mormor för att hjälpa mormor att välja ut en ny rullator. Huga! Hur ska det gå tro? Får bara hoppas att min mormor håller tungan rätt i mun nu för annars går jag!
Publicerat: 2012-07-01 @ 20:27:47RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!