Städar

                                                           

Går här hemma och pular i hela lägenheten. Är fylld med energi medan jag funderar ut vad jag egentligen vill göra under dagen. Det är inte lätt då jag absolut inte vet vad jag vill göra nu under dagen. Varför ska man vara så förbaskat rastlös för? Tycker inte om det för fem öre.
Så istället för att göra något roligt idag så går jag runt och städar som om jag vore något av ett städartroll. Känner mig dock som det och det måste vara en "vacker" syn eller åtminstonne ganska rolig. Men nu tar jag mig en välförtjänt paus från städanet och sitter ner med en kopp té medan jag funderar vidare på vad jag ska göra när jag väl blir färdig. Om jag blir färdig vill säga då jag tar många micropauser för att skjuta upp saker och ting när det gäller städningen. Varför ska det vara så förbaskat tråkigt att städa när det gäller hos sig själv i jämförelse när man städar hos någon annan? Eller är det bara jag som är som jag är och känner som jag gör? Jag vet att jag inte direkt är som alla andra människor, inte direkt normal eller att jag uppfyller normen. Men ändå! Fast det är ju klart, det skulle vara oerhört råkigt om man var som alla adnra. Inget eget liv utan man går som en klon i allt för höga skor.

                                          
Publicerat: 2012-03-31 @ 15:30:21


Huga

Lördagmorgon och jag sitter här och fryser. Utanför snöar det och det gör mig deprimerad. Detta är inget som jag alls vill ska vara och hända. Vill ha solsken och lite värme. Vad ska det här vara bra för?
Får bara hoppas på att det inte håller i sig för länge. För jag har gått in med hela mitt väsen i våren nu. Så nu är jag inte redo för sådant här busväder.
Nej nu ska jag återgå till att göra lite bestyr innan dagen tar slut och innan jag hittar annat att göra.
Publicerat: 2012-03-31 @ 10:49:36


Full i fan!

Är på ett humör som är full i fan och jag har ingen aning vad det har kommit ifrån om jag ska vara ärlig. Kan hända att det beror på att jag har fått i mig alldeles för mycket Ögongodis. Eller så beror det på att rackarungen i mig kommit fram.
Eva och jag har suttit hela eftermiddagen och smidit planer och jobbat med projektarbeten osv. Måste säga att vi har kommit fram till en hel del bra saker och lyckats få ner en del på papper. Nu j*vlar ska det skrivas en bok om härskapet.

Sitter nu i soffan och filosoferar på vad jag ska göra här näst. Är på alldeles för piggt humör och jag vill göra något galet. Eller så vill jag inte alls göra det. Det är svårt och trots detta så har jag en betyngande huvudvärk som är på väg och sänker hela båten.

Var hemma hos far tidigare och åt mat, grillad kyckling och potatissallad. Det säger man inte nej till eller hur? Så nu är jag mätt och belåten till nästa gång. Tror att jag ska gå vidare till nästa punkt på listan och sätta mig och läsa ett häfte som jag ska ha läst till på måndag.

Publicerat: 2012-03-30 @ 19:12:55


Ögongodis

Sitter på Lernia och försöker att jobba med projektarbete och praktiksök. Men det går inget vidare. Blir lätt distraherad av ögongodiset som finns  här på Lernia. Vad göra vad göra? Eva och jag sitter här och diskuterar hur en man ska se ut och "ögongodiset" har precis det.
Har man blivit en kärlekskrank på tidigt gamla dar? Kanske inte, men det skadar inte att titta som det heter. Men om en man har just det vad ska man göra? Man kan inte låta bli att titta. Blir inte svårt att komma till kursen på morgonen om man får titta lite på honom. Lyckliga Eva har ju honom som lärare medan jag själv har två nötter till lärare även om de är någorlunda trevliga och försöker göra sitt eget bästa.
Jag har kommit fram till att man får lida en längre tid för att kunna få titta på honom. Ska jag lägga in en stöt eller inte? Kommer det att bli kattfigth mellan mig och Eva? Troligtvis inte men man vet aldrig. *skratt*
Publicerat: 2012-03-30 @ 12:44:35


Praktik & Företagsmässa

Dagen har varit fylld med saker att göra och jag är helt slut. Sökte praktikplats hela förmiddagen och det gick varken framåt eller bakåt. Fick många tack men nej tack. Men fick några kanske också som jag skulle återkomma med cv och presentation och ett företag ville att jag skulle ringa någon annan att prata med. Så det ska jag göra imorgon. Plus att jag skulle återkomma till några andra för att personalchefen inte var inne idag.
Nu under eftermiddagen var det företagsmässan på arbetsförmedlingen som gällde. Intressant? Ja kanske. Imponerad? Nja jag vet inte, har varit med på för många företagsmässor så jag vet varken ut eller inte. Roligt? Ja men inte på det sätt som folk tror. De jag gick med (framförallt Eva) gjorde eftermiddagen mycket roligare att ta sig igenom måste jag tillägga. Har nog inte skrattat så här mycket sedan sist och när det var kommer jag inte ihåg när det var tyvärr.

Tyvärr (kanske inte tyvärr) så kom jag in på ett sidospår och jag registrerade mig som säljare/konsult för Oriflame. Ska på ett informations möte på måndag för mer info och om jag verkligen vill hålla på med det här. Kvinnan jag pratade med sa att man inte behövde åka hem till folk och ha visning så utan om vänner vill ringa och beställa saker osv. Ja ja vi får se.
Publicerat: 2012-03-29 @ 17:58:45


Våren försvann

Var tog våren vägen?
Där blommor växer längs vägkanten med glans.
                                                                         Något säger mig att morgondagen kommer att bli kaotisk och full med fel. Men vi får se hur det blir. Det återstår att se helt enkelt. Praktiksök och företagsmässa imorgon. Yes så är det inplanerat. Får bara hoppas att solen kommer tillbaka och förgyller dagen för mer regn vill jag inte ha även om det är härligt.

Sov så gott för nu ska jag bråttas med kudden min!

Publicerat: 2012-03-28 @ 20:36:28


Ordspråk

Hemma igen efter ännu en lång dag. Fast under de sista två timmarna satt jag och pratade med Eva och Shanaz om allt och ingenting alls. Men jag fick en hel del uträttat då Eva satte en massa press på mig och klämde åt där det behövdes. En sak är säker och det är att det aldrig billigt när det gäller kassasystem.

Sitter som sagt hemma i soffan och funderar på vad jag ska göra nu i eftermiddag/kvällen. Har ju en del att ta tag i men vet inte var eller hur jag ska börja. Vill gärna gå ut och ta en promenad, men vill inte ge mig ut i regnet. Missförstå mig rätt nu, jag gillar regnet och brukar tycka om att ta en promenad när det regnar (framförallt när det står som spö i backen) men idag är jag inte på humör för det. Så det blir att tillbringa tiden hemma och göra lite nytta. Men vilken ände ska jag börja i tro?

Veckans ordspråk: "Gårdagen kan vi aldrig få tillbaka, men morgondagen är vår att vinna eller förlora."
Publicerat: 2012-03-28 @ 17:20:16


Tro det eller ej...

                                                 

...men jag lägger faktiskt upp en ny bild på mig själv och låter egot flyta runt på floden mellan de två gröna träden med körsbärsblommor. Inte ofta jag blir så här ego men idag, nu ikväll är jag extremt ego. Kanske ser ni inte temat på färgerna heller....!
Publicerat: 2012-03-27 @ 19:37:06


Hemma

Hemkommen efter en lång dag med skratt, irritationsmoment och prat om lagar och förståelser angående öppet köp och ångerrätt. Inte lätt och kanske inte det roligaste. Men intressant och givande.
Har fått en del idéer till ett nytt upplägg för en bok. Har diskuterat detta med några i klassen, blandade känslor och skratt. Förslag om hur karaktärerna kunde se ut osv. Vissa av karaktärerna har drag från några i klassen inklusive våra tjommar till lärare. Får se om det blir något av det hela.

                                      
Publicerat: 2012-03-27 @ 17:05:50


Prommis

Nu är kvällen här och jag tar gladeligen emot kvällen med öppna armar för jag sitter snart och somnar här i soffan. Ögonen går i kors samtidigt som de är lika klarvakna som morgonsolen. Konstigt egentligen fast så är livet i mellan åt har jag hört.
Tidigare ikväll tog jag mig en lång promenad för att skingra tankar och för att få igång knäna igen efter en lång dag i sittande ställning. Passade på att njuta av kvällsolen, den svala värmen och allt som har med våren att göra. Är absolut en vår och höst människa och det förnekar jag inte. Njöt verkligen av att få känna friheten på Tiftvägen och känna doften av vår. Det är svårt att förklara men så var det för min del.

Har funderat en hel del fram och tillbaka och jag vet inte vad jag kommer fram till. Det är skrämmande men samtidigt är det en känsla som gör att jag håller mig igång på ett sätt som även här inte går att förklara. Tankarna är som värst på kvällarna precis innan jag ska gå och lägga mig och ibland kan det bli lite för mycket. Vad är det jag tänker på tro? Ingen aning, allt och ingenting på Himlen och moder jord. Som sagt det är allt och inget alls. En massa dravel som ännu en gång bevisar att jag överanalyserar saker och ting som Elza skulle säga. Jag har en förmåga att läsa in alldeles för mycket mellan raderna och tro det värsta om saker och ting som egentligen inte är så farliga. En sak är jag säker på och det är att jag önskar att gammelmormor var här och kunde ge mig goda råd och skälla ut mig efter noter när det behövs. För det behöver jag verkligen nu. Jag är nog den ända i familjen som verkligen saknar henne och alla andra (förutom Anna) verkar ha allt för stort agg emot henne. Visst hon kanske inte alltid var snäll och välkomnande mot vissa i familjen. Men för det ska man inte dömma hunden efter pälsen eller vad är det man säger? Hur som haver önskar jag att hon kunde vara här och ge mig en bamsekram och säga att allt ordnar sig. Att jag ska ha lite tro och hopp på mänskligheten och på mig själv. Det är inte lätt och vill gärna ge upp vissa saker här i livet. Men jag klamrar mig fast vid saker som jag så gärna vill tro och känna av.

                                                       
Publicerat: 2012-03-26 @ 20:54:32


Strulat

Magen har strulat hela eftermiddagen och jag blir tokig. Trycker i mig måbra ord och annat som kan vara bra för magen, men ingen större nytta alls. Knäet har bråkat och låst sig ett par gånger under dagen och har inte varit till någon större nytta. Ingen bra dag för fem öre alls, det hade jag kunnat räkna ut innan.
Ska försöka sätta mig och jobba lite med projektarbetet nu under eftermiddagen. Så jag får ge mig själv en klapp på axeln!!!!
Publicerat: 2012-03-26 @ 15:14:46


John Blund

John Blund närmar sig och det är nog dags att bege sig till sängen.
Att tvätta gick fortare än vad jag förväntade mig. Men vissa tror tydligen att de kan snylta på min tid medan jag fortfarande håller på att tvättar för fullt. Det finns stollar till allt måste jag säga.

                                            

Imorgon är en ny dag och förhoppningsvis kommer min skjuts som hon ska imorgon. Förhoppningsvis så ringer hon inte vid sju och säger att hon inte kommer. Men det skulle vara så typiskt och jag får stressa iväg som en skollad råtta med fläckig päls.

Publicerat: 2012-03-25 @ 22:15:48


Tvättis

Springer mellan tvättstugan och lägenheten som en galning och det känns som om inget blir gjort. Men jag passar på att njuta av solen medan den är framme. Man vet aldrig när den kommer att försvinna och gömma sig. Får bara hoppas att det blir lika fint väder imorgon som det har varit idag, har tyvärr hört femtioelva olika prognoser under veckan som varit om hur det kommer att bli. Den sista jag hörde var dock att det skulle bli fint måndag och tisdag och det gillar vi.
Nej kanske dags att återgå till verkligheten och springa ner till tvättis igen, för ingen gör ju det åt mig. Inte äns Inge och Inga. Varför ha hemhjälp när de inte gör ett skit? Skämt å sido!

                                    
Publicerat: 2012-03-25 @ 17:45:38


Söndags sol

Söndag och solen skiner ich himlen är klarblå. Kan det bli bättre än så här?
Har en del saker som ska uträttas idag och listan ser ut så här:

* Städa
* Gå och handla
* Laga mat för idag och för lunchen imorgon
* Tvätta
* Vattna blommorna
* Ta en långpromenad

Dessa saker kan jag redan pricka av på min lilla lista:

* Gå och handla
* Vattna blommorna

Så man har lite saker kvar att göra innan dagen får ta slut. Plus att jag ska försöka sätta mig ner och kolla över lite olika praktikplatser som jag kan tänka mig att vara på. Visserligen har jag en lista på olika företag, men nu ska jag även kolla över hur många anställda de har, vad de har för visioner, vad deras mål är osv. Ska även försök sätta mig med mitt projektarbete men ärligt talat så känner jag inte för det. När jag tänker på mitt projektarbete så känner jag bara ångest, panik på saker och ting.
Publicerat: 2012-03-25 @ 14:10:29


I gruvan

I gruvan ska jag lägga mig och dö
men det blir inte förrän till våren.
Vilket år det vill jag inte veta ännu
för det kan lika gärna vara 2047.

I gruvan ska jag kläcka mina ägg
men det blir inte förrän tiden står still.
Vilken mängd det blir kan ingen veta
för det kan lika gärna bli ingadera.

I gruvan ska jag klampa in med stil
men det blir inte förrän du har avgått.
Vilket du avgår ifrån min bäste herre
får vi inte veta förrän det är försent.

Publicerat: 2012-03-24 @ 19:34:46


Lugn lördag

Trött och inte direkt utvilad även om jag har sovit bort stort sett hela dagen. Jag behövde få sova ut då jag inte sovit som jag ska en längre period. Men kan inte säga att jag är utvilad. Men men....

                                              

Har en känsla av att det kommer vara en dag då jag inte kommer att göra så mycket. Men jag behöver städa av lite här hemma. Tydligen gör inte Inge och Inga sina uppgifter på allvar. De sitter bara och latar sig vart de nu än befinner sig.
Publicerat: 2012-03-24 @ 16:39:59


Besviken

Trött och oerhört besviken på mig själv och vissa personer. Förstår inte vad som får dem att orka som de gör. Att bli hyschad och sedan dissad för något jag inte förstår själv och vet om, sedan bli lovad att få hjälp för att hitta olika saker via en sida på internet men låter mig få vänta i nästan i en timme och sedan se förvånad ut och förnekar att de har lovat något alls. Dubbelmoral till max här ja!!!
Publicerat: 2012-03-23 @ 16:51:03


Flygande böcker

Jaha då har hon varit i farten igen och gissa att det kan vara en aning skrämmande samtidigt som det är ett tecken på att hon finns där och försöker att hjälpa mig.
Fast det är klart, att göra så att böckerna flyger genom halva rummet så fort jag har sagt något högt och rakt ut kanske är att ta i lite från hennes sida. Funderar på om gammelmormor vill mig något mer då det inte bara var en bok som flög utan ett flertal. Ja jag pratar om gammelmormor då jag vet att hon är hos mig som en skyddsängel, men ibland kan det bli lite för mycket. Och ibland undrar jag om det inte är någon mer för det kan bli lite väl våldsamt ibland.

Nej ska leta reda på kudden och bråttas med den under nattens gång. Förhoppningsvis så slipper jag att drömma en massa konstiga drömmar. Inatt drömde jag att J försökte gifta bort mig med någon rik och framgångsrik person. Vem det var har jag ingen aning om då jag inte fick se hans ansikte. Lyckligtvis kom jag billigt undan då jag inte behövde betala något alls, utan J betalade allt och fixade med allt. Men att bli bortgift är inget jag vill, att gifta sig över huvudtaget är inget jag har övervägt heller för den delen.
Publicerat: 2012-03-22 @ 21:39:25


Chili

Maten står och puttar på spisen och det luktar chili i hela lägenheten. Stekt kyckling och ungstekt potatis med brunsås al´a Milliz. Kan det bli bättre än så här? Kanske kanske inte, men just nu är det trevligt.
Trött i huvudet och det är som bomull idag också och det positiva är att jag inte känner av tandvärken idag. Men jag ska inte ropa hej än för dagen är inte slut.
Idag blev vi tvungna att byta klassrum för att den nya service klassen var tvungen att ha vårt klassrum för de är ju så stora i den klassen. Ursäkta, men de råkar bara vara två mer än vår klass så jag förstår inte vitsen med det och kunde de inte vänta i fyra veckor till innan de kunde byta? Min klass går ju ut i praktik om fyra veckor så enligt mig kunde de vänta. Men jag är inte förvånad längre.
Publicerat: 2012-03-22 @ 18:15:19


Tandvärk

Tror jag har tandvärk och det är inget vidare. Men jag ska knapra i mig några värktabletter för att se om det hjälper. Men att gå till tandläkaren kommer ta lång tid innan jag gör. Som det kanske märks så är jag en aningen rädd för att gå till tandläkaren.

Sitter och njuter av kvällen och att jag är för en gång skull på ett relativt gott humör. Men jag vet inte hur länge det varar. Huvudet är som en stor bomullstuss efter allt tänkande och allt räknande. Min mattelärare från både högstadiet och gymnasiet skulle bli glada över att se mig nu. Gör riktigt avancerade uträkningar att man får den mest mattekunniga att häpna.
Men jag kan säga att jag är ett riktigt stort och frågande frågetecken för jag fattar egentligen inte mycket av det jag gör. Det gör inte saken bättre att vi pratar om priskalkyler och momsräkningar och annat.

                                                           
Publicerat: 2012-03-21 @ 21:02:25


Jag sluter mina ögon

jag sluter mina ögon
bakom mig går solen ner
drömmer mig bort för en stund
en annan dimension blir till verklighet
önskar starkt att du kunde se
att jag vuxit upp till en stor flicka
trotts detta önskar jag att du var här
jag sluter mina ögon
och drömmer mig bort till barndomsminnen
där du tog mig under dina beskyddande vingar
bakom dina klotrunda glasögon finns svaret
för kärleken finns där trots vad andra säger
jag sluter mina ögon
önskar att jag kunde krama dig en sista gång
vara i en famn så varm och kärleksfull

Publicerat: 2012-03-21 @ 17:38:52


Internationella poesidagen

                                                 

                                                 

Idag är det den internationella poesidagen för dem som är intresserade av poesi. Tror inte att det är så många som vet om det om jag ska vara ärlig. Har inte vetat det så länge själv heller om ärligheten skall fram. Men det är lite roligt att det faktiskt finns en dag för just poesin. Det är något speciellt och kan göra så mycket med några få ord eller med hur många ord som helst. Ingen i min klass visste om det och man kände sig lite mer allvetande än de andra viktigpettrarna som går där. Inte för att jag vill skryta, men för en gång skull var det skönt att få knäppa dem på näsan. Läste upp några dikter för dem och alla satt lika tysta som en nektergal under en stjärnfylld natt. Underbart att man kan göra det omöjliga möjligt samtidigt som de får en knäpp på näsan som svider.
Publicerat: 2012-03-21 @ 17:33:36


Kväller

Kvällskvist och jag sitter och funderar på om jag ska gå och göra kväller nu. Det är en ny dag imorgon och jag kommer antagligen sitta hela eftermiddagen med att räkna ut kostnader och inköp osv för mitt företag som jag ska öppna i projektarbetet. Inte lätt och jag sliter håret av mig.
Önskar att jag hade ett mattehuvud när jag sitter och försöker klura ut kostnader, utgifter, vinster och annat sådant. Det är svårare än vad jag trodde. Samtidigt som det givetvis är roligt att jobba med det.

Nej nu säger jag godnatt och låter John Blund strö lite drömglitter över mig!

Publicerat: 2012-03-20 @ 22:44:58


Papperskorg

Undrar vart det står på mig att jag är en papperskorg för negativitet. Vad jag vet så är jag ingen papperskorg, men vissa verkar tycka det. Orkar inte med mer snart!

Publicerat: 2012-03-20 @ 16:02:50


Magkänsla

Magkänslan jag hade gäller inte för dagen och det är en stor lättnad, visst än är ju inte dagen slut och magkänslan har inte blivit starkare eller svagare men finns där och gnager. Är bara lättad över att det inte hände något idag som skulle förstöra min dag. Fast på något sätt gjorde den det då den hela tiden fanns i mitt bakhuvud och vad jag än har gjort har jag varit mer försiktig än vanligt.
Sitter och jobbar med mitt projektarbete och för tillfället kommer jag inte någon vart med något jag gör. Visst en bit på vägen har jag kommit men det går trögt. Imorgon blir det lärarlöst och på något sätt är det skönt, samtidigt som det kommer att få mig att stressa ännu mer. Fråga mig inte varför för jag vet inte alls varför. En sak är säkert och det är att det är svårare och knöligare att öppna eget företag än vad jag trodde.
Publicerat: 2012-03-19 @ 17:21:56


Bådar inte gott

                              

Har en känsla i maggropen som inte känns bra alls. Detta bådar inte gott alls och huga vill inte vara med om det. Det är som om det flyger fram fort och illavarslande i luften utan att man kan göra något åt det. Med andra ord kommer det att hända något imorgon. Får hålla mig på min kant och inte göra en fluga förnär. Men jag kan tänka mig en annan person kan ställa till rabalder imorgon och tyvärr dra in mig i det hela också. Inget jag behöver just nu och inget jag vill vara med om heller för den delen. Detta gör mig rastlös och orolig för vad som komma skall, vill inte vara där när det händer eller vill inte att det ska komma en morgondag om det nu ska hända. Jag får helt enkelt hoppas på att det inte kommer att hända något. Men det bådar inte alls bra måste jag framföra.
Publicerat: 2012-03-18 @ 20:36:11


Rastlös

Söndagsförmiddag och jag är redan rastlös till tusen. Undrar hur dagen kommer att sluta om jag fortsätter att vara så här rastlös.
Ska återgå till att städa lägenheten så jag har iaf något att göra någon timme framöver. Hur det blir sedan är en annan femma.
Publicerat: 2012-03-18 @ 11:23:02


Tvättat

Dagen har gått alldeles för fort och jag vet inte vad jag har gjort idag eller vad jag har hunnit med. Har varit hemma hos mamma hela dagen och kom hem runt 18.00 tiden och jag var helt slut. Skönt att få kläderna tvättade och jag fick inte göra något alls. Kära mor tog hand om alltsammans och det ända jag behövde göra var att hänga upp den tvätt som inte hann bli torr när jag kom hem. Hur ofta händer det att ens mamma skämmer bort en med att tvätta din tvätt? Är evigt tacksam för det, krävs inte mycket för att jag ska bli glad det märker jag det. Men jag har lärt mig att ta vara på de små sakerna också och om jag ska vara ärlig så är det de små sakerna som är de roligaste att få. Hann även ta en prommis med mamma och få god mat som satt som den skulle.

Har egentligen inte gjort mer än så. Pratat med syster med och jag skrattade lite gott åt min kära syster. Men det krävs inte mycket för att dagen ska gå fort. Önskar att helgen kunde vara lite längre än två dagar. Eller vad säger du Anna??

Humöret har lagt sig och kan nu säga att det har återgått till sin normala status igen. Men jag måste säga att mitt humör fortfarande är instabilt och kan skifta igen om det är någon eller något som retar upp mig igen. Det går inte att reta upp mig ostraffat och det kommer att ske direkt som vissa har för brått med saker och ting Punkt!
Publicerat: 2012-03-17 @ 20:18:50


Veckan

Nu är den här veckan över och det är med glädje som jag tar emot helgen. Kan inte direkt säga att jag kommer att minnas den här veckan med någon större glädje osv. Det har inte direkt löst sig till det bättre, men det är heller inte helt olöst. Är för trött för att orka bry mig och engagera mig i det hela just nu. Har bara fått vaga besked om vad som händer, om jag får jobba enskilt eller inte. Så istället för att vänta på att de ska bestämma sig börjar jag att göra ett arbete själv. Att få svar som: "vi tar inte det där nu." "Snälla glöm det här nu och gör något annat."

Nej nu glömmer vi det här och tar helg och bara slappna av en del. Ska visserligen inte göra så mycket under helgen. Ska hem till mor imorgon och låna tvättmaskinen då jag inte har tvättid förrän om två veckor och kläderna börjar sina i både garderober och byråer.
Nu ska jag sitta ett par timmar i soffan och bara vara med en kopp te. Kanske blir det fler för vem vet egentligen?
Publicerat: 2012-03-16 @ 16:15:50


Släppa och fokusera

Nej nu ska jag släppa allt och fokusera på det som verkligen får mig att må bra. Det kommer inte bli lätt för jag är fortfarande riktigt arg och sårad. Jag är inte den som blir så här förbannad, det brukar bara ta mycket längre tid än så här och sedan gå över på ett par sekunder. Men nu har det suttit i ett helt dygn och jag skakar fortfarande av ilska.

Nej nu ska jag sätta på lite musik och ta fram en bok för att koppla bort omvärlden lite. Det är inte bra för min själ att jag ska må så här. Varför är det ingen som lyssnar?
Publicerat: 2012-03-15 @ 18:02:56


Fel?

Vad gör jag för fel egentligen? Jag vill inte vara den som går runt och är förbannad och irriterad hela tiden. Jag vill kunna skratta och vara glad också utan att behöva tänka på att andra kan uppfatta det fel. Ska inte jag få må bra också? Ska jag gå till ett ställe varje dag och må dåligt samtidigt som jag blir förbannad för en liten sak som går att lösa på ett vuxet sätt? För vi alla är väl vuxna på denna förvuxna lekskola? Ingen lyssnar på vad jag har att säga och det slutar med att jag går därifrån förbannad och irriterad på mig själv. Det får mig att må dåligt och jag blir så arg att jag börjar att gråta. Vad är det för barnleksfasoner folk håller på med? När ska detta helvete sluta så att man kan gå vidare i livet utan att man störs på saker som vuxna människor kan lösa.
Om det inte händer något imorgon så är jag illa tvungen att gå till högre makter och göra så att fler inte råkar ut för samma skit som jag har gjort bara för att jag råkar vara för snäll för mitt eget bästa. Jag ska inte hamna mellan två stolar för att jag är för snäll för mitt eget bästa och kom inte sedan och säg att mitt humör inte går att kontrollera. Vad var det som fick det att dyka upp och härja fritt då? Jo ni tokstollar som tror att ni kan trampa på mig utan att jag tar skada över det.
Publicerat: 2012-03-15 @ 16:14:08


Förbannad & Frustrerad

Jag är så frustrerande och förbannad på allt och alla just nu även om jag har lugnat ner mig de sista timmarna. Men jag kommer inte att glömma det som har hänt och det lilla förtroende jag hade för Jenny och Gunnar är mindre än vad det var innan. Kan nästan säga att det är nästintill borta. De säger att de lyssnar på vad vi som går kursen säger, men det verkar inte vara så. Om de hade lyssnat så skulle de veta vid det här laget att jag mår dåligt av att pressas till saker som jag inte vill göra och saker som jag tvingas göra trots att de eller någon annan har sagt något annat. Börjar fundera allvarligt på om arbetsförmedlingen vet vad dessa tjommar sysslar med?! För jag tror inte att de vet själva vad det de sysslar med.
Var så arg på dem att jag började tjuta och då var de tvungna att ta in mig i ett rum för att "prata", men om de lyssnat på mig från början så hade det här inte behövt hända. Sedan blir jag så frustrerad över att vissa får göra grupparbeten själv medan andra måste göra det mot sin egen vilja och att det sedan ska vara så för det står så i deras planering och i deras kursplan. Skulle vilja se hur min kursplan och planering ser ut för jag har då inte planerat hur min kursplans ska se ut på ett visst sätt. Det änd jag har gjort är att jag godkänt att jag går en kurs på ett halvår och inget mer. ARG!! Nu har jag fått klaga och skriva av mig även om det inte riktigt har släppt ännu. Sedan är jag en " för snäll" person som inte säger ifrån från första stund, så nu tar det ju evigheter innan de fattar vad jag vill egentligen och vad jag vill få fram. SÅ nu ska vi forstätta prata om skiten imorgon ingen. Nu ska jag sova och bara slappna av. Ja det är ju lätt, gör mig förbannad först och sedan säg åt mig att slappna av och ha det trevligt. Jo tjena hur ska det gå till? Kan någon förklara det för mig för jag vet då det inte.
(ursäkta mitt språk nu) JÄVLA meningslösa skit från helvetet!!!
Publicerat: 2012-03-14 @ 18:45:02


Rinner bort

Tiden rinner ivägg när man har saker att göra. Framförallt när man sover bort hela eftermiddagen efter att man har kommit hem från kursen. Känner mig piggare, men hostan vill inte ge med sig riktigt ännu. Nathalie och jag har suttit och hostat ikapp idag och alla har skrattat åt oss.
Nu ska jag försöka få ihop lite mat till imorgon och sedan bär det av till sängen och sova bort lite fler timmar då jag behöver sova eftersom hostan att jävlas med mig nattetid.

Publicerat: 2012-03-13 @ 18:55:32


Inspererad

Känner mig inspererad och humöret är på topp. Det var ju ett tag sedan sist, får bara vänta och se vad som händer och sker. Solen skiner och inte ett moln på himlen så det är bara att sätta fart.

       
Publicerat: 2012-03-12 @ 16:03:53


Sköldpadda

                           Minns inte när denna bild togs.

Det går långsamt framåt och bröstet känns ihoptryckt. Stannade hemma idag från kursen och kansje var det tur det. Har inte sovit så mycket inatt, hostan har nämligen styrt och ställt ordentligt och gjort mig förbannad.
Inte så konstigt att jag känner mig som en sköldpadda med andra ord.
Nej ska bädda ner mig i soffan och bara vara ett par timmar innan jag ska göra lite nytta, eller rättare sagt försöka att göra lite nytta. Får väl se hur det går och vad och hur jag orkar. Det kommer inte gå fort det är en sak som är säkert. Telefonen har gått varm nu på förmiddagen och Kerstin var över med lite dillkött. Mumma! Blev överumplad över att min kursledare ringde och kollade läget, visserligen ringde jag tidigare och hon kunde inte svara, men jag lämnade ett meddelande om att jag var hemma. Men men vad kan man göra? Blev som sagt överumplad och glad på samma gång.
Publicerat: 2012-03-12 @ 11:13:29


Sängen

Nej nu lockar sängen men först ska jag fördriva tiden med att titta på Bingolotto i brist på annat. Inte för att jag kommer att vinna för det brukar jag inte göra när jag spelar. Är relativt pigg, men det återstår att se om ett par timmar.
Publicerat: 2012-03-11 @ 19:31:22


Feberfri

Febern så gott som borta och jag känner mig piggare. Mer allert på något sätt. Men helt fri från denna bakterie är jag inte och hostan är nog den som är värst just nu. Får se om jag åker till kursen imorgon, men troligtvis inte. Men det återstår att se som sagt. Får bara hoppas på att jag inte tappar rösten också för det vore förödande just nu.
Nej nu ska jag gå och sysselsätta mig lite, får passa på när jag ändå har lite energi att förse mig med så att säga. Men får börja med det enklaste och minst energikrävande och tidsförödande som toaletten. Jo jag vet intresseklubben antecknar.
Publicerat: 2012-03-11 @ 11:39:34


Likvärdhet min vän

Jag kan inte längre känna
samma likvärdighet som dig.
Det är så och inget är enkelt
sannorlikheten är för liten för
ett toppat resultat av ett hölje.
Se dig om och betrakta
världen är sagolik i dina ögon.
Med dröjande drömmar förlorar vi
en strid som står sig kvar.
Tiden är lång i dina öron små
men låt dig inte luras av istopparna.
Sörj inte efter din förlorade själ
den bröts under en älskande sol i stoft.
Förjäves kämpar jag efter spår
men likvärdheten dämpar ditt inre.
Det ända jag har kvar är inte allt
i brinnande skogar finner jag örter
så därför vandrar vi andra i hemlighet.

Publicerat: 2012-03-11 @ 03:53:10


Vinnaren av melo 2012

                                       

Några timmar efter att melodifestivalen har gått av stapeln får jag kanske ta och säga grattis till Loreen som vann melodifestivalen 2012. En av de bättre låtarna får jag säga även om jag hade hoppats på Top Cats. Men man kan inte få allt man vill antar jag. Skulle ha skrivit direkt efter, men var alltför trött och febrig för att göra något alls.

Nu sitter man här vid datorn och borde sova för att ta igen all sömn man missat under de två dygn som febern har härgat. Febern är nästintill borta, har väl lite som jag inte känner av. Haleluja för det! Bör som sagt gå och krama kudde, men är på något sätt klarvaken och kan inte somna om. Men oroa dig inte för jag ska göra ett försök så fort jag har kollat färdigt på värsta skitjobben på TV 10. Ha ha har inget liv alls och dygnsrytmen har slagits om totalt nu.
Publicerat: 2012-03-11 @ 03:46:16


Mirakel

                                                          
Ärligt talat så förstår jag inte varför det är sådant spektakel kring Björn Ranelids & Sara Lis låt Mirakel. Ju fler gånger jag hör den desto bättre tycker jag att den är. På något konstigt vrickat sätt så hoppas jag att Björn & Sara Li vinner så att alla pesemistiska allvetande idioter får sig en knäpp på näsan. Men snacka om vilket ramaskrik det kommer att bli i så fall. Nej all kredd till denna duo och jag hoppas på deras bästa även om jag hoppas att Top Cats vinner.

Detta sagt med skyhög feber och yrsel. Tack kära far för att du kom över med lite panodil så att jag kan överleva ett par dagar till. 40 graders feber är inte alls roligt kan jag tala om. Men man överlever antar jag, tänk så mycket skit som försvinner när kroppen rensar sig själv nu när man är sjuk.
Publicerat: 2012-03-10 @ 21:14:36


Sjuklig eloge

                           

                            En skylt uppe i Vemdalskalet

Känner mig lika avdankad som den här skylten och kundvagnen och inget tycks hjälpa mer än att vänta ut skiten som härjar i kroppen. Har nog inte mått så här dåligt sedan...tja jag vet inte när. Sist jag var sjuk var det nyår och det var inte lika hemskt som detta även om det var hemskt.
Huvudet känns 6 gånger så stort och varje muskel i kroppen ömmar så jag vet nog att jag lever. Det här är inget jag önskar min värsta fiende för fem öre. Nej det är hemskt och jag kanske låter som en bortskämt barnunge men det är inte alls roligt att vara sjuk. Känner mig instängd även om jag tog mig en kort prommis till tvättstugan för att boka en tvättid. Suckar....om två veckor får jag komma åt tvättstugan och det är ingen höjdare, alltid får man vänta på att få använda maskinerna som inte är så värst bra. Ja ja inte mycket att göra åt ändå, för det sker ingen förändring här i cyberrymden. Willhem gör inte så mycket nytta ändå och jag har inte så mycket förtroende för dem.

Melodifestivalen ikväll då, hyser inte några förhoppningar på tävlingen då det inte är några värst bra bidrag som är bra. Baby Dolls kanske på sin höjd men sedan vet jag inte. Visst jag gillade Björn Ranelids och Torsten Flincks bidrag med och förstår inte den uppståndelse som skett i pressen. Som om de kunde ha gjort bättre än dem!? Nej jag ger dem båda en eloge för att de ställde upp och gav en mångsidig variation på tävlingen som har nått botten nu med RÅGE...
Publicerat: 2012-03-10 @ 16:49:27


Död eller levande?

För tillfället är jag mer död än levande och jag börjar fundera på om lungorna kommer att dyka upp snart. Känns som om de är på god väg ut ur kroppen. Även om febern börja ge med sig så känner jag att det inte riktigt är bra. Men jag får ta ett steg i taget och se vad som händer. Men det är en stor skillnad från igår med stora bokstäver.

Nej ska återgå till sängen och läsa lite, har fått mer tid till att läsa nu när jag inte orkar göra något alls. Har ju några böcker att läsa om jag säger så.

                                                  

Publicerat: 2012-03-10 @ 12:57:13


Sengångare

Gick tidigare ikväll iväg för att handla hem lite mat. Men jag kan säga att under den korta biten kändes det som om jag gick flera mil. Men nu har jag iaf varit och handlat och ätit, har även tagit mig en dusch för att få bort den värsta feberklibben. Nu sitter jag här deckad i soffan och funderar på om jag ska gå och lägga mig eller inte. Tankarna har gått till mina kursare då jag velat vara med idag och inte vara hemma och vara sjuk. Men å andra sidan kanske det var bra att jag var hemma. I onsdags gick Nathalie hem tidigare för att hon inte mådde bra, hon hade både feber och hosta. Misstänker att jag fick skiten från henne. Får skälla på henne på måndag om jag är piggare då. Men det är jag nog då jag är en aning piggare nu så...

Är en sengångare och kommer att förbli det hela helgen. Goa mamma erbjöd sig att komma om det skulle vara så att jag inte orkade med något och om jag var helt borta. Kerstin erbjöd sig att gå och handla åt mig också...inte ofta det händer. Typ bara när man är sjuk.
Publicerat: 2012-03-09 @ 19:29:06


Sjuk

Har varit hemma idag från kursen med hög feber, en irriterande hosta som heter duga. Har sovit bort stort sätt hela dagen och har nu ont i hela kroppen. Första gången som jag är hemma från kursen och jag känner att det tar emot. Men vad kan man göra när man känner sig mer död än levande?
Dessutom så tror jag inte att jag missade så mycket av dan ändå. Det var bara en halvdag och avslutning på lokalvården och jag slipper att bli hånad över min konstiga humor och allt vad som hände igår.

Nej nu ska jag gå och lägga mig igen och värma mig under täcket med lite musik i öronen.
Publicerat: 2012-03-09 @ 14:40:32


Rastlös

I brist på annat så sitter jag här och låter mig själv få vandra runt jag i gud vet vad... Detta vill säga att damen i kartongen är rastlös och jag börjar gå mig själv på nerverna. Konstigt konstigt, jag som aldrig brukar vara rastlös. :-)              
Känns som att det är fredag idag och att jag inte alls ska till kursen imorgon. Men ack så fel jag kan ha för det är bara torsdag. Intresseklubben antecknar jag vet!
                          

                         
                        
Publicerat: 2012-03-08 @ 19:39:38


Livet i behåll

Just nu är jag mycket tacksam för att jag har livet i behåll efter dagens äventyr och livsfarliga händelser. Har hjärtat i halsgropen. Jag har nog även utsätts till klassens "snuskhummer".
Dagen har gett studiebesök med många skratt och gallskrik från några håll och kanter. Framförallt från min sida när det gäller gallskrik.
Studiebesök på Rättsmedicinsverket och på Titanix vilket var intressant, men dagen kändes ändå ganska långsam på många olika sätt och vis. Men det var nog roligast när vi var på Titanix då Liz jämförde tvålbehållaren som spenor på en ko medan jag och Margareta tänkte på Liz relflektion på något helt annat och det fick alla i gruppen samt läraren Tony att ana oråd och skämtade mig att jag bara tänker på äckliga saker samt snuskigheter. Snacka om roligt och pinsamt, men vad gör man inte för att få alla att skratta?
Efter det skulle vi testa på att köra en åkbar kombiskurmaskin, vilket jag var först att göra och tja vad kan jag säga? Lyckades få gruppen samt några anställda där att skratta gott. Men för en som ALDRIG suttit bakom en ratt oavsett fordon så var det inte alls enkelt. Och jag är helt säker på att jag inte ska ta körkort. För om jag släpper ratt, gaspedal och broms samtidigt som jag blundar kommer det inte gå så bra. Men efter ett tag lyckades jag köra en bit och svänga runt på hela maskineriet utan att köra över någon eller krocka in i saker.

På återseende tills nästa gång!
Publicerat: 2012-03-08 @ 15:21:02


Camilla dagen

                               

Bara för att vara lite egocentrerad så kommer jag påminna alla dem som känner någon som heter Camilla. Det är nämligen Camilla dagen idag och då ska dem firas och ge vänskap och kärlek. Fick ta emot några gratualtioner idag från kursare och lärare och det var roligt. Det värmde mitt gamla hjärta.
Publicerat: 2012-03-07 @ 17:51:00


Drömmar och samtal

En ganska kort och korsiv dag med mycket prat och skratt med och om olika saker. Ibland kan det vara underhållande att hålla på med plasthandskar, pinnar från klubbor och informationsblad. En helt vanlig onsdag när man är allmänt trött och uttråkad.
De uppgifter vi fick under gårdagen gick på ett kick och den extra uppgiften vi fick efteråt gick ännu fortare även om det var mer krångligt då vi behövde datorn och alla datorer var upptagna. Konstigt med tanke på att vi är över 50 pers i lokalerna och bara 12 datorer.

    

Blev heller inget samtal idag, de var evigheters försenade och sitter fortfarande och har samtal med alla i klassen. Så jag pratade Jenny och ska ha mitt samtal på måndag istället och då slipper jag tänka på det under veckan som är kvar.
Hade återigen en dröm som var värre än den föregående och vaknade ett flertal gånger där jag skriker rakt ut och skakar hysteriskt i kroppen. Inget roligt att bli uppstyckad och bli hånskrattad av folk där blod och allt annat äckligt låg utsmetat i rummet.
Publicerat: 2012-03-07 @ 15:39:20


Samtal

Imorgon ska jag ha ett samtal med Jenny om meritförteckning och personligt brev. Kan vara roligt att se vad hon har att säga och kanske kunna förbättra lite. Inte för att jag tror det, men man ska aldrig säga aldrig.
Ska även sitta hela dagen med uppgifter som tydligen inte tar så lång tid och jag vet inte vad de vill att vi ska få ut av den dagen plus att ingen av de lärare vi har i veckan skall vara där under dagen. Kul! Eller inte.
Förstår egentligen inte varför vi ska ha lokalvård? Alla kan väl städa och hur många av oss tänker gå ut i praktik och sedan jobba med lokalvård? Inte många eller ska jag säga ingen?

Är rastlös och irriterad. Får inte heller glömma att jag är frustrerande trött, kan inte lägga mig nu, för då kommer jag vakna inatt och inte kunna somna om. Fast å andra sidan kanske det bara är bra för då kanske jag slipper att drömma....
Publicerat: 2012-03-06 @ 18:24:22


Halshuggen

Halshuggen och nerblodad efter att två envetna personer försöker ta kål på mig. Det är ungefär så i korta drag som min senaste dröm såg ut. Snart vet jag inte om jag orkar mer. Har knappt sovit något över en veckas tid och det tär på både kropp och själ. Har fått olika tips om hur jag ska bli av med drömmarna, men det är inte alltid så enkelt. Det är det undermedvetna som styr det mesta. Jag säger inte att det inte går att styra sina drömmar, det är inte alltid som fungerar.

Sitter och yrar och vet inte vad som komma skall. Är hemkommen från kursen efter en hel dag med lokalvård och allt vad som höras till. Som om man inte kan det. Trött i huvudet och oerhört rastlös. Får väl se hur det kommer bli.
Publicerat: 2012-03-06 @ 15:28:52


Besviken

Kämpar med att återfå min gnista av glädje
där livet är värt att leva
Men något händer och allt blir en stor besvikelse
för att det är någon som sätter stopp
Lämna mig gärna ensam i min mörka tomhet
men snälla gör inte att jag känner för att döda
De säger "det svarta fåret" när de tänker på mig
troget lyssnar jag trots att jag vill protestera
För vad har jag gjort för att förtjäna den titeln
då jag är mer foglig än foge hos byggmästaren
Kämpar så mot ångesten efter era hårda ord
kommer det nån tid då jag inte är en besvikelse?

Publicerat: 2012-03-05 @ 21:58:27


Rastlöshet

Måndagen är över för den här gången, men ännu är det inte helt slut. Har några timmar kvar innan det blir tisdag och ärligt talat så är jag lite smått rastlös. Det är väl mitt tattarblod (Förlåt ordvalet) som tar överhand och jag vandrar runt i lägenheten. Så nu är det säkerligen djupa spår i golvet, tur att grannen under mig inte är den klagande sorten. "peppar peppar tar i träd."
Ska göra ett nytt försök till att baka igen tror jag. Ska baka lite bullar samt att jag har fått några recept på baguetter, och soltarkade tomater, basilika bröd. Tack Desse för recepten. Men jag har inte bestämt mig för hur jag ska göra ännu. Men något blir det väl då jag är extremt rastlös och det kliar i kroppen på grund av det.

Har inte saker som jag ska göra inför morgondagen med, men det tar inte alls lång tid, hoppas jag åtminstonne. Fast det är klart, man vet aldrig när man har med vissa saker att göra, även vissa människor. Drömde även de sedvanliga drömmarna och fick både Gunnar och Jenny att skratta, men själv är jag inte lika säker längre. Något vill dessa drömmar säga mig men frågan är vad. Börjar bli trött då jag inte sover så speciellt bra och det är extremt oroligt. Vet inte hur många blåmärken jag har på kroppen för att jag flackar runt i sängen.
Snön föll imorse och det låg som ett vitt puder på marken, men lyckligtvis så försvann det under dagen och solen kom fram. Härligt med solen men vad kan man göra nu när den har gått och lagt sig för natten eller vad man nu säger. Det sägs att det ska bli mer snö och jag säger bara "SNÄLLA" inte mer snö nu då jag inte vill ha mer snö och jag vet att det finns dem som vill det, själv vill jag ha vårvärme och vårblommor så att man kan börja njuta av våren.

                          
Publicerat: 2012-03-05 @ 17:52:33


Kvällen

Kvällen är här och tiden går så otroligt fort. Och jag kan inte göra något åt det, men jag skulle vilja veta vart det tog vägen. Har varit hos faster och spelat bingolotto och givetvis vann jag inte. Men kunde ha vunnit en resa till Italien och det skulle inte ha suttit fel om jag får säga det själv.
Imorgon är det en ny dag och en ny vecka med nya möjligheter och val. Vi ska ha lokalvård den kommande veckan och vi ska lära oss att städa. Som om man inte kan städa, men det bästa är att jag får sovmorgon och börjar inte förrän vid 09.00.
Nej nu ska jag göra kväller och bänka mig framför TV:n för att se vad som visas. Inget bra men vad kan jag göra åt det? Antingen sätta på en film jag inte sätt på evigheter eller krama kudden.
Publicerat: 2012-03-04 @ 20:22:09


Muffin bak

Nu ger jag upp bakningen för den här helgen. Jag bara misslyckas och muffinsen jag bakade nu blev bara fiasko och småbrända. Funderar på om jag har lagta v mig mina kunskaper över att få tillde perfekta muffinsen. Eller som jag brukar göra: Det är ugnens fel!
Publicerat: 2012-03-04 @ 14:47:03


Grått och

väldigt trist där kylan tränger in genom huden. Får bara hoppas att solen kommer fram senare under dagen. Men vet inte om dagen kommer bli bra, har varit vaken sedan sex imorse med en mage som verkligen ville vända sig ut och in, upp och ner. Får mig att må pyton och jag hoppas att det går över, för det är inte så här jag vill att min söndag ska se ut.

Får se om jag har ork och lust att ställa mig och baka lite matbröd och bullar senare. Har ett baksug någonstans i maggropen men om detta illa varslande skiten ska fortsätta vet jag inte vad jag vill och om jag orkar med något under dagen.
Publicerat: 2012-03-04 @ 10:33:13


Melodifestivalen

Är ännu en gång besviken på melodifestivalen även om jag vet att det bara är andra chansen. De ända låtar som jag tycker är bra är Torsten Flinks och Baby Dolls låtar. Vad har hänt med den svenska melodifestivalen egentligen? Det var så mycket bättre bara 10 år tillbaka, undrar vad Christer Björkman och de svenska låtskrivarna tänker på när de skriver låtarna och bestämmer vilka låtar samt artister skall vara med. Har de tänkt att det som var populärt året innan ska passa året efter eller har de tänkt över huvudtaget? Allvarligt talat så funderar jag på att ge upp det hela och bojkotta det med stora bokstäver.

                                            
Nej nu ska jag stänga av dumburken och gå och kramas med kudden och brottas med täcket för att få någon form av sömn. Förhoppningsvis drömmer jag inget som jag kommer att komma ihåg. Det är frustrerande samtidigt som det är otroligt spännande. Är nog en upprepande skiva som hakat sig på den gamla grammofonen, men det bryr jag mig inte om.
Publicerat: 2012-03-03 @ 21:13:00


Säg det med blommor

Våren är här och jag väntar på bakslag och det kommer säkerligen. Men jag kan bara säga en sak då jag har vårkänslor i kroppen. Oavsett vad som sker i livet så är blomman något viktigt, framförallt för oss kvinnor tror jag. Inte alla kanske men de flesta av oss. Själv skulle jag bli överlycklig om någon köpte blommor åt mig oavsett tillfälle, dag och anledning.


Publicerat: 2012-03-03 @ 17:01:28


God förmiddag

Förmiddagen börjar att passera och solen skiner. Underbar dag och snart ska jag ge mig ut till skogen för att få insperation och släppa spänningarna i kroppen. 

Var drömfri inatt och det är en stor lättnad som gör mig på ett gladare humör. Men man ska aldrig säga aldrig och på något konstigt sätt så är det spännande och det ger mig insperation till det nya jag skriver på. Har flera idéer men det är svårt att få ner det på papper.

                                    

Publicerat: 2012-03-03 @ 11:27:34


Kväller

Varit hemma hos far och ätit middag, var inte tänkt att jag skulle dit och äta från början utan det bara blev så då jag gick hem till far för att låna kopiatorn. Träffade syster med familj, fick två bamse kramar från barnen och det värmer mitt gamla hjärta.
Har ont i fötterna efter ett stort utbrott av mitt exem (ppp) och det är inte alls roligt då det kan bli stört omöjlig att gå imellan åt. Samt att det dyker upp en stor variation av blåsor och stor variation på dess storlekar. Nu har jag turen att det bara är ett litet sår efter en miniblåsa som gick sönder långt innan den fick för sig att ploppa upp på foten.
Nu när helgen är här hoppas jag att jag skonas från drömmarna som har härjat och förstört min sömn, det är något jag fortfarande behöver och vill inte bli störd av något. Tyvärr är det inte alltid det fungerar men vad kan jag göra åt det?

Minns inte när denna bild togs.

Publicerat: 2012-03-02 @ 21:44:17


Drömmar

Nu har det varit dags igen och jag är så trött på att vara utsatt för mitt undermedvetna. Har återigen drömt en dröm om mina lärare och den här gången var det Jenny som var med och hon slängde ut mig genom fönstret och skrek "ut nu din jävel" Det var riktigt skrämmande och vaknade stup i kvarten. Blev inte mycket sömn och det har märkts under dagen. Ingen konsentration över huvudtaget.

Får se vad som händer och sker när jag återkommer.
Publicerat: 2012-03-02 @ 15:10:08


Big Borther

Sitter och tittar på bigbrother och inser att den här säsongen är betydligt sämre än det förra. Det var mer skratt och mer intriger som inte var så nedervärdigt som det är nu. Nu är det mer wannabes och bimbos med fjortis beteende. Ja jo jag vet att jag inte behöver titta på skiten, men är man nyfiken så är man och då får jag stå mitt kast.

Fortfarande full i skratt att jag lyckades få en fullvuxen karl att bli generad. Inget jag trodde att jag skulle lyckas med under den korta period på kursen.
Men jag lyckades få hela klassen att bli engagerad och de fick ihop en hel historia om varför jag kunde ha drömt just det jag gjorde och hur drömmen kunde sluta om jag fått fortsätta drömma. De är banne mig värre än vad jag är när jag sätter den sidan till. När vi slutade så fick jag lova att berätta imorgon vad jag drömt härnäst.

Publicerat: 2012-03-01 @ 19:11:03


Gravid

Då har man varit gravid och förlöst barnet bara på ett par timmar. Inte illa får jag säga. Får även tillägga att graviditeten var på kursen och att jag även förlöstes där, av inte mindre min ena lärare Gunnar. Vem som är fadern har jag ingen aning om för den som undrar och det blev även ett litet flickebarn. Dessutom var värken i rygg och mage (den nedredelen av den) värkte som nästan fått mig att gå i tusen bitar.

För att påpeka att allt detta bara var en dröm och att detta inte alls är verklighet för den som blir förskräckt av nyheten. En dröm som har varit en konstig upplevelse med en massa skratt och generade lärare. Berättade det för Jenny och Gunnar och båda fick ett gott skratt. Alla ställde en massa frågor om självaste drömmen och frågade hur jag mådde efteråt. Ha ha säger jag bara även om det är ett ämne som säger "Intresseklubben antecknar". Jag får bara säga att jag inte alls känner att få barn själv om jag skulle komma på den tanken. Så till er alla som fått barn så förstår jag vad ni har gått igenom. För den värk jag hade i drömmen och nu under dagen har varit förgävlig och jag säger bara AJ!
Publicerat: 2012-03-01 @ 15:16:22RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!