Farmor

 
Mina tankar har gått väldigt mycket till min högt älskade farmor och det finns stunder som jag önskar att hon var här nu. Det är så mycket som jag vill säga till henne som jag inte hade någon möjlighet till innan hon dog. Och det grämmer mig mycket att jag aldrig fick möjligheten att säga en sista gång hur mycket jag verkligen älskade henne och att jag aldrig fick möjligheten att säga farväl. Men jag vet att hon har det bra på den plats hon är på nu. Där hon inte längre har ont eller är sjuk och att hon får vara tillsammans med farfar. Jag vet att både hon och farfar är lyckliga nu och jag kan se dem framför mig att de går runt hand i hand på en stor grön äng. En härlig bild får jag säga. Dock så är tankarna ständigt där och det tynger mig även om jag vet att farmor inte velat att jag känner så här. Jag vet att hon velat att jag ska blicka framåt och minnas den tid vi hade tillsammans. Farmor var en mycket klok kvinna och jag kunde sitta i evigheter och bara titta på henne när hon lagade mat. Jag saknar hennes spenatomelett och hennes små köttbullar. Har inte ätit spenatomelett sedan farmor har dött och på något sätt så har det alltid varit så att det var farmor som skulle göra den och inget annan.
 
 
 
Publicerat: 2014-09-27 @ 16:13:00


Flyter på

Dagarna flyter på och går in i varandra. Kan inte påstå att det händer något intressant egentligen. Dagarna bara är och går lite för fort. Nu är det redan en ny vecka och september är snart slut, hösten kommer gå fort och det är riktigt synd. Imorgon kommer det bli en lång dag för min del. Men jag ser fram emot det och tror att det kan bli bra. Vid halv fem och fram till halv nio kommer jag att jobba som studievärd för de kurser som börjar på Mbs. Sedan blir det inget mer förrän nästa vecka då vi är två stycken som delar på det.
 
Nu borde jag även försöka ta och sova då jag behöver all energi jag kan få imorgon. Men frågan är om jag kommer att kunna somna. Det är tveksamt om jag känner mig själv rätt. Jag får helt enkelt göra det bästa av det jag får och har. Det kommer dock bli bra det vet jag. Konstigt nog ser jag fram emot det och nu när man inte har något drama längre så måste jag hitta annat att göra. Aedan har jag ju givetvis kören på onsdagar och det är något som jag verkligen ser fram emot. Får passa på att njuta av det så länge det varar. För efter den 12 december vet man aldrig vad som kommer att hända. Lite skrämmande men jag försöker att intala mig att det blir något bra.
Publicerat: 2014-09-22 @ 22:31:58


Sömndrucken zombie

 
 
Isande känsla och irriterande värk, ändå känner jag mig mer levande på mycket länge. Jag vet att det inte går ihop, men det är en del av min vardag. Dagarna går allt för fort och jag vet knappt vad jag har gjort av dem. Tycker att det inte alls att det var länge sedan det var lördag och vi hade öppethus med HGF. Konstigt! 
Ja ja jag vet det är bara onsdag morgon och veckan som är har knappt börjat. Men för mig är det nästan över, det är ju trots allt lill lördag eller hur? Jobbsök och en del andra saker inplanerade. Så jag kan säga att det är ganska gött att inte behöva gå upp vid 06.00 på morgonen utan kunna sova tills man vaknar eller iaf några timmar till.
 
Ikväll är det dessutom kör. Ser fram emot det då det är veckans höjdpunkt. Det bästa som händer på hela veckan, speciellt just nu när det inte blir någon dramakurs för min del. Men det blir så i mellan åt och då är det bra att man har andra saker att göra. Det blir en ny sång att träna in och jag som inte har fått in den första ännu. Det är typiskt men vad tusan...när det väl är över så kommer de sitta som ett smäck!
Ja nu kanske det är dags att återgå till det man ska göra och försöka att vakna till. För jag vill inte gå runt som en sömndrucken zombie idag. Inte direkt idealet för min del känner jag. Å andra sidan så går jag kanske runt som en hela tiden ändå. Så vad kan jag räkna med under dagen tro? Det återstår att se och vem vet det kanske blir något bra av det...
Publicerat: 2014-09-17 @ 09:19:00


Sista minuten

 
GÄSP!
 

God morgon eller något liknande, men än är jag inte vaken.
Det tar sin lilla tid om jag säger så.
Kanske dags att gå vidare, har egentligen inte tid att sitta här.
För jag borde ha gått till bussen för tre minuter sedan.
Men det är så typiskt mig att alltid vara ute i sista minuten...
Men nu när hösten är här ska det bli andra bullar,
lovar att skärpa till mig en aning. Annars blir det yxan!
Bara älskar den här tiden på året och det borde vara så länge.
 
Publicerat: 2014-09-15 @ 07:15:00


God natt

 
Säger god natt nu! Borde ha lagt mig för evigheter sedan.
Dock så har jag fått för mig att göra en massa saker innan kudden tar över.
Nu har John Blund tagit över och tack för det säger jag.
Imorgon är en ny vecka med nya möjligheter.
 
Publicerat: 2014-09-14 @ 22:55:44


Lilleman

 
Tänker på lilleman som inte mår bra. Det får mig att krypa in i skinnet ännu mer. Har inte kunnat gå hem till far och säga hej då till honom. Det är tufft och han är så otroligt speciell och ingen katt har någonsin varit som honom. Å andra sidan har ingen katt vi haft varit "normal" De har alla haft sina egenskaper som gjort dem mer än bara speciella och älskade. Kommer att kännas tomt när lilleman inte kommer luffsandes och kör ner huvudet i väskan eller kommer och tigger mat. Speciellt när man sitter och äter glass ska han vara med och helst ska han ha hela skålen.
 
För övrigt har dagen varit mer än bara underlig och jag vet knappt vad som hänt. Har inte riktigt hunnit med det jag trodde att jag skulle hinna med under dagen. Men men det kommer väl fler dagar antar jag och tja...det hinns! Får bara hoppas på det bästa och att morgondagen blir lite bättre än idag. Inte för att denna dag har varit mer än dålig, men tipp topp har den inte varit. Frågan är om dessa dagar kommer tillbaka, vilket jag tror de gör för vad vore livet utan dessa dagar?
Önskar bara att vädret varit lite mer stabilt och att tankarna kunnat gå hand i hand med vädret. Fast det är klart, det märks så väl att hösten börjar komma. Har redan sätt en del träd som börjat byta färg på löven. Det är härligt och nu kan det vara höst fram till i vår. Ingen vinter för min del!
Publicerat: 2014-09-08 @ 20:10:05


Stegen

 
Kliver ner från de höga stegarna och svalkar ner mig. Hösten är kommen och snart blir det kallt och kyligt. Brrrr......! Det känns redan när man går till bussen på morgonen för att ta sig till arbetet. Med andra ord borde jag ta på mig tröjan och knata iväg innan jag blir mer sen än vad jag redan är. Typiskt mig, tidsoptemist eller vad man nu säger!
Publicerat: 2014-09-08 @ 07:20:00


Borde känna men är sorgsen

 
Känner att fantasin borde flöda genom mig. Men kroppen säger något annat. Förstår inte varför jag är så förbannat trött. Får bara hoppas på att det inte är något som går för det skulle bara göra stunden värre än vad den är om jag säger så. Kanske dags att börja äta lite mer vitaminer och annat sådant hälsosamt, för jag vet att på något sätt liter jag brist på något. Men vet inte vad och kanske borde jag kolla upp det. Men att gå till läkare, urk!
 
Och i veckan blir det till att tänka en hel del på Lolle som inte alls mår bra och som kommer att få somna in. Väldigt tråkigt och han är en så speciell katt. Det känns tungt det måste jag säga, men jag vet även att det är ju det bästa för honom att få somna in. Det kommer verkligen bli tomt! Sedan är det bara gaphalsen Lisa kvar som verkar ha mer energi en någonsin!
Publicerat: 2014-09-07 @ 13:33:12


En lördags sysslor

Äntligen lördag och helg. Men det blir inte mycket till att vila och sova ut. Ska dela ut lite flygblad och springa fötterna av mig. Samt att jag ska försöka röja upp röran jag har i lägenheten, för jag har 78:de världskriget just nu. Men har dock inte riktigt funnit inspirationen då jag inte vet riktigt var jag ska börja. Men det är väl bara att börja i ena änden antar jag.
Så jag antar att jag har lite att göra och behöver inte vara sysslolös den här helgen med andra ord. Ska även försöka att komma igång med mitt skrivande då jag snart om ett par veckor ska börja den här terminens skrivarkurs. Och det ser jag fram emot med glädje faktiskt. Sedan återstår det att se om det blir något drama för min del den här terminen, det vet jag inte ännu. Så ännu mer spänning antar jag. Får vara glad över att jag har kören och skrivarkursen.
 
Nae....kanske dags att börja med mina sysslor nu!!!
Publicerat: 2014-09-06 @ 10:17:00


Nyponsoppans morgon

 
Mmmmm....nyponsoppa med mandelknuttar (vet att de inte heter så men jag kallar dem för det.). Kan det bli bättre än så här en tidig morgon som denna? Skulle inte tro det om jag ska vara ärlig, inte en morgon som denna och min kropp skriker fortfarande efter sängen. Inte bra men snart om några timmar får den besöka sängen igen. Gött mos! Nu ska jag kanske försöka klä mig och ta mig ut till bussen. Det återstår att se hur många vi blir idag då vi inte var så många igår. Bara tur att man hade AS igår och jag hoppas att hon kommer idag med. Men bara så där så måste jag erkänna att jag hoppas även att det snart blir onsdag igen så man kan få träfffa sin stora sektfamilj och sjunga ut. Nu kanske veckorna går lite fortare och snart börjar faktiskt skrivarkursen också så jag har lite mer att se fram emot nu.
 
God morgon mina vänner nu drar vi vidare!!!!!
 
Publicerat: 2014-09-05 @ 07:16:00


Galna personligheter i illfart

Har varit dålig på att uppdatera mig här nu sista tiden, men tiden rinner iväg och alltid är det någonting som jag måste göra. Jag förstår inte riktigt hur det går till, men sanningen gör ont att se på. Nu har jag undvarat några minuter som jag kan spilla på att försöka plinta ner några ord.
Dagen har varit mer än bara galen och jag har klättrat på väggarna och gått folk på nerverna. Stackars AS har fått stå ut med minst fem av mina personligheter och min skitzo sida har visat sig mer än vanligt och det är ovanligt när det gäller mig. Och jag måste vara ärlig och säga att det skrämmer mig lite. Bara tur att det finns dem som kan skratta bort det en aning och är lika galna som mig.

Dessutom har mitt blodtryck hoppat upp och ner hela dagen, det har medfört att jag har varit mer galen och mer eller mindre produktiv på olika sätt som var länge sedan jag var. Positivt i det negativa eller hur? Och för att lägga till så är mina ögon mer eller mindre smått sura och irriterande. De lever sitt egna liv och lämnar små korn av spår i ögonvrån som gör att det kliar och svider. Torra ögon eller vad kan det vara?

Kan sitta här i evigheter och berätta om alla galenheter som hänt under dagen. Men känner inte riktigt att jag orkar eller vill det. Plus måste ju en kvinna ha lite hemligheter kvar att ta fram i mörkret. Speciellt under vintern då inte mycket händer. Sedan kan man alltid fråga Mr P vad han ser på vissa plagg numera och hur de andra i gruppen reagerar när man återberättar det.
Imorgon är det fredag och det är faktiskt riktigt gött om jag säger så. Den här veckan har varit jobbig på olika sätt och musten har runnit ur mig. Nu behöver jag ladda batterierna för att kunna återhämta mig. Nästa vecka är det både kör och Ulrika marken besök.

Publicerat: 2014-09-04 @ 19:11:36


Morgonbilden

 
 
 
Det får räcka med detta idag!
 
Publicerat: 2014-09-01 @ 07:59:00RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!