Längtan efter en kudde

Helt slutkörd och kroppen skriker efter både kudde och säng. Men än ska jag inte sova för då kommer jag bara vakna inatt och sedan inte kunna somna om. Men det är väl sviterna efter att jag somnade efter klockan fyra imorse. Undrar hur länge detta ska hålla på och jag hoppas att läkarna ger besked snart om annan sömnmedicin.
Men bortsett från detta har dagen varit riktigt bra måste jag medge. Har hunnit med att lata mig ordentligt samtidigt som jag skrivit nya prislistor, montra om lite i två av montrarna. Samtidigt som jag suttit och läst Stolthet & Fördom och vikt pappersstjärnor. Väldigt ansträngande jag vet! Men ack så skönt när kroppen inte orkat med det slöa tempot vi haft idag.
 
Det komiska i det hela är att vi var bara en fjärdedel av styrkan idag och gud så skönt det har varit. Lungt, tyst och trivsamt. Men det var oerhört länge sedan vi var så här få. Det har nästan chockerat oss omvartannat. Komiskt? Ja kanske eller inte alls. Nu sitter jag lugnt och fint i soffan och inväntar. Hoppas på att tiden ska gå lite fortare så jag kan lägga huvudet på kudden. Ja så trött är jag då ögonen går om varandra samtidigt som de går i kors. Bara tur att det är helg nu så att man kan slappna av lite mer. Imorgon blir det tvättstugan och söndag blir det adventsmarknad med mor i Gamla Linköping. Ser fram emot det då det har blivit en tradition för oss att gå dit och sedan köpa marsipan och köpa lite lotter.
 
 
Publicerat: 2013-11-29 @ 17:22:49


Snart dags


Känner på mig att det snart är dags för vinterns första snö. Men jag hoppas på det bästa att det inte kommer någon snö på ett bra tag. Den kan komma den 23 och försvinna den 25 sedan är jag nöjd. Borde påbörja min jakt på julklappar nu. Alltid ute i sista tiden och i år är det nog värre än vanligt. Men kommer snart till skott. Frågan är bara vad folk önskar sig.
 
Lite småkallt i lägenheten och trötta öron efter en hel dags hörande på hur hantverkare renoverar en lägenhet ovanför mig. Bara glad över att det är över för den här gången. Men inte så roligt att vakna av det dock och framförallt inte när det är före alla alarm går. Det blir en hel del minus för min hyresvärd som använder sig av deras tjänster och ännu fler för otackt och hantverkare. Men jag ska inte klaga. Någon som kommer att bo där blir nog lycklig som får en förhoppningsvis fin lägenhet.
 
 
Publicerat: 2013-11-28 @ 19:08:26


Parkering förbjuden

För lite sömn, värk i kroppen och kaos i huvudet. En helt vanlig vardag för mig och jag är inte förvånad. Nu blir det till att ta en varm dusch för att få värken att släppa taget av min kropp. Sedan blir det absolut sängen för min del och imorgon är det en ny dag med nya möjligheter. Men nu är jag parkerad och det går inte parkera i min närvarenhet.
 
Over and out!
 
 
Publicerat: 2013-11-27 @ 19:41:40


En tidig morgons tankar

Vintermörkret ligger stilla där den ligger tillsammans med kylan. Huttrar redan och jag har inte ens klivit ur nattskjortan. Men det är bara att klä sig och bylta på vinterkläderna. Det får bli till att ta fram smurfmössan... Även de högst älskade tumvantarna har kommit fram och tack mamma för det då det var hon som köpte dem åt mig för några år sedan. Alltid uppskattat även om de börjar bli luggslita nu mina älskade vänner.

För att fördriva tiden lite extra innan jag går så är detta något roligt och intressant. Idag är dagen då jag är exakt 31 år och sju dagar. Inte för att jag räknar eller så, bara något som intresseklubben skulle anteckna. Eller vad säger du Elza? Man är över 30+ strecket och man blir inte yngre. Men som en vis dam en gång sa mig. Det är nu man ska trivas med att åldras. Jag vet dock inte angående det. Men vi får väl se. Min kursledare i skrivarkursen läste en artikel från DN om att man blir inte lycklig förrän man blivit 70. Antagligen för att man har gått i pension sedan länge och att man ÄNTLIGEN är nöjd med sig själv. Men jag vet inte, kanske har den personen som skrev det rätt eller så....tja det är väl upp till var och en antar jag.
Publicerat: 2013-11-26 @ 05:59:00


Ibland

 
Ibland är längtan efter det som var ganska stor,
och jag önskar att man kunde för en stund
vara liten utan beskymmer, utan rädsla
och fruktan över att inte kunna klara.
 
Ibland är längtan ganska svår,
och jag viskar en önskans så lätt
att en tryggande hand sträckas fram
där tårar inte är av ondo eller av kärlek
utan helt enkelt bara vara för den man är
 
Publicerat: 2013-11-25 @ 08:11:00


Seans och sega dagar

Det är väl så här man känner sig när energin tog slut långt innan dagen var över. Inte för att jag har varit fylld helt med energi. Har varit smådäven hela dagen och besitter en förkylning som inte riktigt vill bryta ut. Får bara hoppas att den packar sitt pick och tar första bästa flyg till varmare grader. För här i denna hydda är den inte välkommen.
Ögonen går i kors och kroppen skriker efter ett mycket varmt bad. Det ska blå både varmt bad och sömn så fort att jag knappt hinner säga bomerang. Men först ska det bli lite "ska bara" innan jag kommer så långt. Och ja...jag är som Alfons Åberg i mångt och mycket.
 
Dagen har delat ut en hel del även om den började tröttsamt och segt. Tog mig en LÅNG sovmorgon då jag tror min kropp behöver det även om jag får svårt att somna ikväll. Men det kan det nog vara värt. Tar nog igen det på ett eller annat sätt när jag väl kommer in i den nya veckan. Eftermiddagen betingade många saker och lite till även om det tyr sig vara lite. Var på seans under eftermiddagen med några kollegor. Det var mer givande än vad jag trodde och på något sätt mer skrämmande också. Så mycket som sades stämde in och tja...den person som dött som tredde fram trodde jag inte alls skulle komma fram. Jag har inte ens ägnat en tanke på att det kunde bli så. Det dröjde inte länge förrän mina tårar tredde fram...chocken sitter nog fortfarande i. Men jag är tacksam för att det var farbror Lennart som ville prata med mig. Fick en del förklarat och en del mer tryckt upp mot ytan till det som jag redan visste eller kände på mig. Mediet som vi var hos var faktiskt riktigt bra och jag tror...nej jag vet att jag kommer gå fler gånger hos henne.
 
Nu under kvällen har jag varit hemma hos faster och firat hennes, pappas och min födelsedag. Ätit god mat och spelat bingolotto. Givetvis vann jag inget och jag är inte alls förvånad. Det var däremot trevligt att få lite tårta och smörgåstårta. Fördriva bort lite tid innan man kom hem till min trygga och hemtama värld. Eller som farbror Lennart förmedlade "Hembonat, mysigt och pyssligt. Det är en trygghet att veta att han faktisk kommer och tittar till mig. Han ska veta att jag saknar honom oerhört.
Publicerat: 2013-11-24 @ 21:01:58


Lågtryck

Lördagskväll och mörkret har fallit över byn sedan länge. Själv sitter jag och funderar på om jag ska ta mig en ytterligare mugg med te eller om det räcker med de två jag redan har druckit ikväll. Ett I-landsproblem jag vet. Men inte mycket mer kan uppta min förvirrade hjärna. Eller så är det just det den gör, det lär jag nog aldrig få reda på. Inte ikväll iaf.

Har varit hemma hos far och ätit god mat, blivit lite firad och fått presenter. Alltid lika trevligt och jag gick därifrån mätt. Så med lite te rikare och med en kalorifylld mage sitter jag och förundras över hur fort vår utveckling kommit. Tänk vad ett par gardiner kan göra när sommaren väl kommer igen. Nu lär jag vinna slaget om hur mycket eller lite ljus jag kommer att få in i lägenheten samt hur varmt det kommer bli.

Imorgon blir det till att åka på seans och jag ser verkligen fram emot det. Det är en skräckinjagande blandning jag har. Då jag aldrig varit på en seans förut är det betydligt mer spännande. Efter det blir det till att åka hem till faster och bli firad hos henne och för att äta lite smörgåstårta. Samt spela lite bingolotto. Förra veckan vann jag hundra kronor, nu återstår det att se om jag vinner något mer. Något högre kanske, eller så vinner jag inte alls som jag brukar göra.
Publicerat: 2013-11-23 @ 21:41:39


Sömnlös sömn

Slutkörd och fortfarande lika trött. Det är inte lätt när kroppen säger ifrån och tar bort möjligheten att kunna vila ut. Även om det är fredag och helg samtidigt som jag ser fram emot det vet jag inte vad jag ska känna. De senaste nätterna har jag inte kunnat sova och kroppen har värkt som om jag brutit varenda ben i kroppen. Dessutom vaknade jag inte alls av alla mina alarm imorse. Sov mig rakt genom det och vaknade först på eftermiddagen. Med detta missade jag ännu en dag, lite tråkigt då vi skulle ha andra gången med bokbinderit idag. Men men...mår man inte bra så mår man inte bra.

Nu får jag bara hoppas och önska att det släpper. Dessutom att det går fler tåg så att jag kan få avsluta min anteckningsbok som jag påbörjat. Det återstår att se på måndag när jag fått prata med Mr P och Miss A. Givetvis får man ta de smällar som kommer när man är borta från jobbet. Jag känner mig lite piggare nu men värken är fortfarande kvar. I helgen blir det även en del firande med släkten då jag inte blev firad när jag fyllde i tisdags. Och på söndag blir det till att gå på seans. Har sett fram emot det hela länge nu. Får hoppas på att jag får de svar jag hoppas på även om jag vet att jag inte ska förvänta mig så mycket.
Publicerat: 2013-11-22 @ 19:58:55


Mitt hjärta

Du tar ett litet steg

mot mig

mitt hjärta slår hårt av kärlek till dig

Du är vacker

som gud skapade dig

mitt hjärta slår hårt av längtan till dig

Men någon står med piskan

och driver dig bort från mig

mitt hjärta slår hårt av rädsla att mista dig

Men du är inte min tll att börja med

och inte än

mitt hjärta slår hårt av väntan på dig

Dag som natt vill jag vara din tjej

men lyckan ler inte mot mig

För den kommer och sedan den går

alltid bort från mig

 

Publicerat: 2013-11-22 @ 08:05:00


Födelsedag och saker att göra

En tisdag att komma ihåg för en kort period. Eller längre, det beror helt och hållet på mitt minne om de vill svikta eller inte. Egendomligt, men föga sant i en relativt ung värld av ny teknik. Ja ja...flummar runt lite här och där idag. Men det är för att mitt trötta huvud bråkar lite med mig. Dagen har varit fantastisk och humöret på topp. Har blivit firad på jobbet till viss del. Två av damerna kom ner till mig i receptionen och sjöng för mig. Kul! Inget jag räknat med men något som jag hoppades på att slippa. He he eller inte. Träffade mor och åt en mycket god lunch på Ming Palace. Så nu är man mätt och belåten. Blev även firad på skrivarkursen idag och vår kursledare bjöd på fika. De sjöng även en sång som de knåpat ihop. Ska rama in den och sätta upp den på väggen så att jag minns dem. Under dramakursen blev en hel del att göra. Vi har börjat att träna in våra scener som vi ska spela upp på julfesten den 12 december. Kul och tiden flög förbi snabbare än jag räknat med och tänkt... Så nu sitter man hemma och förundras över dagen och låter tröttheten ta över. Kommer bli en tidig kväll för min del känner jag. Annars kommer jag inte orka med morgondagen.
Publicerat: 2013-11-19 @ 20:59:26


Födelsedagsbarnet

 
Ett stort grattis till mig själv och mina jag. Känner mig inte som ett födeledagsbarn, eller 31 för den delen heller. Men å andra sidan så har jag fortfarande min 30 årskris. När ska den släppa? Hur som helst, grattis till mig själv och alla andra som fyller år idag. Nu ska jag tillbringa min födelsedag på jobbet.
 
 
Publicerat: 2013-11-19 @ 08:00:00


Stjärnor i mångfalld

Måndag och ny vecka, men jag har känt mig långt ifrån dessa saker. Huvudet har bråkat och stjärnorna har visat sin mångfalld tusen gånger om. Är bara glad över att det höll i sig under förmiddagen.
Med andra ord, min dag har varit lika händelselös som en låda utan innehåll. Ska kanske skatta mig lycklig över att jag jag har lyckats fånga dagen på ett icke tillfredställt sätt.

Imorgon tja det är en ny dag och min dag har jag hört. Undrar hur dagen kommer att te se sig. Mor ska bjuda på lunch och det ser jag fram emot. Sedan får vi se vad som komma skall. Dessutom så är det sista gången med skrivarkursen den här terminen. Och så har jag dramakursen. Kan det bli en bättre födelsedag? Nej kanske inte. Vem vet...
Publicerat: 2013-11-18 @ 19:28:27


Äntligen fredag

Äntligen fredag, jag som gått och trott att det varit fredag de senaste dagarna. Den här veckan har gått både fort och långsamt fram och jag känner både i kropp och själ. Både positivt och negativt, det är blandade känslor både upp och ner. Dagen har varit lättsam och trivsam må jag säga. Under morgonen och fram till lunch var vi några stycken som var och band böcker. Påbörjade det givetvis och vi ska tillbaka nästa fredag igen och avsluta våra små anteckningsböcker. Har glömt bort hur roligt det faktiskt var att binda böcker. Har gjort det en gång förut när jag läste på Öland. Men det är ju åtta år sedan jag gjorde det.
 
Jag tog ut eftermiddagen i jobbsök och uträttade en hel del. Åkte med E1 till IKEA och Ikano efter en rundtur på IKEA skildes vi åt och jag knatade vidare till Ikano för att inhandla present till far och faster. Dessutom hittade jag två par byxor åt mig själv. Vilket jag verkligen behövde om sanningen ska fram. Det är inte ofta man hittar två par under 500 kronor heller, det tack vare att jag blev klubbkund hos Kaphal. Man får nöja sig med de små tingen och glädjas åt det lilla. Blev en snabb sväng till Maxi för att inhandla lite mat och annat nödvändigt. Nu sitter man hemma och låter kroppen få vara lite av en lathund. Ska snart plocka undan lite också så att det ser skapligt ut i helgen.
 
 
Publicerat: 2013-11-15 @ 18:02:24


Regn rusk och skapande

Regn, rusk och små irritationsmoment som snabbt till något annat även om det fortfarande regnade ute. Som sagt, gråt, trist och  regnigt utanför huset. Hela dagen dessutom. Vi pratade om det i förmiddags på fikat att det skulle vara grått och trist hela dagen. Ljuset skulle lysa med sin frånvaro. Humöret har skiftat både upp och ner stort sätt hela dagen, E1 har försökt få mig att skratta och det har drivit henne till vansinne tror jag. Alltid lika roligt att retas med henne. Det har även blivit en och annan förbannelse till myndigheter och deras anställda. Men jag tror att tanken med en förbannelse skrämde dem utan att de visste om det. För det har löst sig nu på något mystiskt sätt. Fråga mig inte hur men så är det.

Har hunnit sitta i reception göra nytta där, virka, påbörja en skiss för en ny bok (äntligen) samt göra alla konstens uppgifter. Efter det blev det ett besök till biblioteket för att återlämna lite böcker och samt låna en ny bok. Härligt. Blev dock en klassiker som jag inte läst på evigheter. Skall tilläggas att den har inte lästs på svenska sedan gymnasiet tror jag. Jag pratar givetvis om Stolthet och fördom. Vad annars? Eller vad säger du Elza? Under eftermiddagen har jag suttit och spånat med E1 om den nya boken. Mr P har haft mycket roligt då han inte förstod i början. Men efter ett tag tror jag att han hajade till. Är så glad över att jag äntligen lyckats komma igång med skrivandet igen. Trodde inte att det skulle ske i år. Men men ska få vara glad för det lilla som sagt.

Det var även lite drama ikväll även om vi satt och skrev scener och utan kursledare. Det skulle ha varit inställt idag då Miss R inte kunde men vi får sitta i en sal och fortsätta på våra dialogscener. Har visserligen gjort mitt ihop med MA men man kanske kan hjälpa någon annan och komma vidare eller hur? Till jul ska vi spela upp några av scenerna för de som jobbar på Medborgarskolan.

Publicerat: 2013-11-12 @ 19:45:00


Hammare och träplugg

Ögonen går i kors och jag vet knappt vad jag själv heter för tillfället. Med andra ord är jag tröttare än vanligt. Känns som om jag skulle kunna somna så fort jag lägger huvudet på kudden. Men jag ska inte hoppas för mycket på det. Då jag vet att det kan vända och att jag får ligga vaken i ett par timmar innan jag sover någon timme för att sedan vakna igen och inte kunna somna om.

Dagen har varit lugn och stillsam, har verkligen inte gjort så mycket under dagen. Tog mig lite sovmorgon nu på morgonen. Då jag skulle till läkaren vid nio kändes det fel att komma tilljobbet en timme för att sedan bege sig iväg igen. Det tog sin tid och det blir att återbesöka nästa vecka igen. Jag hann även med att slå dit några träpluggpinne aktiga pinnar i en skiva för sytråd. Ha ha! Men fick Mr P att springa efter borren då han hade borrat för små hål, men det var Miss A som fick borra dem.

Eftermiddagen blev det till att prata lite skit med GB och de andra damerna. Fick även jaga personer som man sökt under en period. Det gäller till att få prata med en kollega till personen i fråga för att människan ska höra av sig. Så jag fick både telefonsamtal och mail. Helt otroligt. Men nu återstår det att se om personen håller vad den lovar. Jag är föga övertygad.
Har även hämtat ut lite paket som jag fått från syster, det tackar jag för och det kommer till användning.
Publicerat: 2013-11-11 @ 21:06:37


Oönskat mörker

Mörkret faller sig platt utanför fönstret och det blir bara mörkare och mörkare även om det är som mörkast nu på vår årstids reflekterade tid. Filosofisk har jag blivit på gamla och mörka dar. Men det bjuder jag på för jag känner inte riktigt för att vara den vanliga händelselösa höna jag är.
Har varit hemma hos far och ätit och sedan hos faster för att fira farsdag och spela bingolotto. Inte för att jag vann eller så, det är ingen nyhet att jag inte gör det. Annars har det inte hänt så mycket under dagen. Helgen har varit helglös och allt för kort för min del. Kan man inte få några fler dagar till helgen?
Nu ska jag återgå till vardagliga sysslan innan jag låter John blund ta över och att man är lagom utvilad till morgondagen. Inte för att jag tror jag lyckas somna då jag inte har sovit hel hel natt på mycket mycket länge.
Publicerat: 2013-11-10 @ 20:53:42


Kumba ya my lord

Torsdag, händelselöst och ganska trist och tråkigt. Även om det sker saker runt omkring så tyvärr händer det inte så mycket med nuet och jaget. Trist och banalt samt enkelt och tråkigt. Men jag kan inte hjälpa det. Men gjorde mitt i receptionen, låtit som en presentabel ung lite examenerad gud vet vad på något nytt jobb.
Har lärt mig att knyta Josefinknutar och gjort några hörhängen.

Tyvärr är det så att mycket mer har jag inte gjort under dagen förutom att jag har pratat bort tid och försökt förklara för vissa vad My hångel är. Mr P gjorde det ganska bra när han visade sig en stund under eftermiddagen. Nu under kvällen har man suttit i möte med Hgf styrelsen och pratat om julgransplundringen till nästa år. Snurrar i huvudet och vi får väl se hur det går. är och blir med saker och ting.

Nu har man snabbkokat lite pasta, tagit fram köttfärssåsen och fixat lunch och "middag". Nu ska jag duscha, se klart 2012 och sedan gå och sova. Om det blir den ordningen vet jag inte. Och jag vet att duschen blir av även de andra är si och så med. Är trött i huvudet och kan knappt tänka klart. Kanske är det dags att bråttas med kudden och låta John Blund göra sitt.
Publicerat: 2013-11-07 @ 22:31:13


Trasigt bakvänt

Jag är trasig och jag ser mig inte alls som hel.Det lär jag inte göra förrän jag finner rätt. När det blir vet jag inte och jag vet heller inte om jag vill veta när jag finner rätt. Det sker när det sker och allt är styrs av ödet.
Dagen har varit underlig och givande på flera nivåer. Kan inte säga riktigt säkert vad det var som var, men jag känner mer än vad jag visar och kanske behöver visa. Annars? Suttit en stund på förmiddagen i receptionen. Det blev inte någon längre stund då jag var med på kören. Den har börjat igen tillsammans med Miss H2. Det var faktiskt riktigt rolig och vi alla har saknat henne. Det blev till att träna upp övningarna igen och jag måste medge att jag har slarvat med uppsjungningsövningarna och andnings övningarna.
Vi fick en ny låt att träna in, vilket jag tycker var mer än bara roligt. Jag viskar en bön med Peter Jöback. Och jag måste erkänna att vi lät riktigt bra när vi väl slutade. Än är vi inte klara och vem vet, antagligen kommer vi sjunga till jul. Det äterstår att se dock. Lika tråkigt varje gång när vi slutar sjunga.
 
Under eftermiddagen hände det inte mycket faktiskt. Satt bara och var. Hade ingen insperation till något alls. Till slut satte Mr P något i händerna på mig. Fick hjälpa honom med att påta eller knittning på hans halsduk eller vad det nu han gör. Satt där en stund, pratade om diverse saker. Och kan säga en sak. AF vad tänker ni med? Inte med den nöt ni har på axlarna iaf så mycket vet jag. När vi var några som var i 37 satt vi och pratade, jag berättade att jag blivit beroende av ett spel jag laddat ner till telefonen undrade Mr P vad. När jag sa att det var Mahjong så trodde han att jag sa något i stil med hångla me...vi kunde inte låta bli att brista ut i skratt...det lär jag nu få höra länge om jag känner mina kollegor väl.
 
När jag väl kom hem var jag så glad i hågen att jag skulle laga mat. Vet inte varför jag kände så, brukar aldrig känna sådan glädje för att laga mat även om jag tycker det är roligt. Hur som helst var jag i mitt esse när jag kände att något vasst stack till i foten. På någon tå dessutom kände jag. Efter några sekunder ser jag hur det droppar blod från tån och jag har inget papper i närheten alls så jag fick på något sätt med hög fot lika in i badrummet för att sköjla foten. Samt rengöra den ifall det jag stack mig på satt kvar i foten. Jag vet fortfarande inte om det är borta eller inte, men det märker jag väll om tån trillar av. LER
Men jag känner att sena eftermiddagen och kvällen har varit en dålig del av en dag jag knappt kommer minnas i framtiden, Sena eftermiddagen och kvällen har fått mig att bli på dåligt humör trots att det har legat lågt.
Publicerat: 2013-11-06 @ 19:52:41


Vardaglig tankegång

Förunderligt vad en höstdag som denna kan förära med tankar och saker som händer. Inget går upp mot en dag som börjar lika bra som den antagligen kommer sluta. Länge sedan sist det var så och jag tror att det är på väg mot rätt håll. Men jag ska inte ropa hej ännu. Det är en lång väg kvar innan jag kan säga att jag är mig själv igen. Det kan ta dagar, veckor, månader och år. Något som jag vet mer än väl om jag säger så. Dock har jag ett svart hål inom mig som antagligen aldrig kommer att läka och försvinna. Jag har sett det och accepterat detta hål. Men än har jag inte lärt mig att leva med hålet. Det kommer ta år innan jag gör det. För det är så mycket som spelar in som gör det svårt. Saker jag inte kan släppa som fortfarande gör så ont även om det hände för så många år sedan.

Jag är glad över att jag fortfarande har lediga dagar att ta ut. Tog ut en dag idag för att bara vara och jobba med mig själv. Imorgon blir det att återgå till verkligheten igen. Ska bli skönt samtidigt som jag egentligen känner att jag kunde ha tagit en dag till. För övrigt har det inte hänt så mycket av min vardag och denna måndag. Njutit av denna fina höstdag innan det blir kallare och ruggigare. Dessutom är det bara 15 dagar kvar till man kan säga 30 +. Vad kan man säga? Sedan undrar jag lite över vad min kära syster i norr kan ha hittat på. Man vet aldrig när det gäller henne.
Publicerat: 2013-11-04 @ 19:26:34


Regn och rusk i vanlig takt

Regn, rusk och disig kyla. Det biter sig in ända in till märgbenet. Ingen höjdare, men jag gläds med det då jag vet att det kommer att bli kallare och betydligt mer ruggigare. Bara tur att det finns varmt te att värma sig med och en bra bok att läsa när mörkret faller sig in. Sitter nu hemma i soffan och förundras över den onska som finns är i världen. Mina tankar har funnits hos de anhöriga som förlorade en familjemedlem natten mellan fredagen och lördagen. Jag lider med dem och jag hoppas på att den skyldiga får ett långt straff.

Kom hem för någon timme sedan efter att ha tillbringat helgen hos mor. Alltid skönt att vara där och alltid lika skönt att få komma hem igen. Behövde bli lite bortskämd för några dagar och jag behövde verkligen komma hemifrån ett tag med. Dessa fyra väggar jag har kan gå mig på nerverna i mellan åt.
Ska inte göra så mycket under eftermiddagen kvällen. Utan ska bara vara. Ska även försöka få ihop lite texter till skrivarkursen på tisdag som vi ska maila in idag. Men har knappt börjat på de två textar jag ska skriva till denna gång. Visserligen vet jag vad jag vill få ihop, men det svåra är att få ner det bra på pappret. Knepigt men det ska gå på något sätt.
Publicerat: 2013-11-03 @ 14:57:51


Morgonstund i stressat sund

God morgon gott folk, gör en solhälsning och försöker att vakna till liv. Snart dags att bege sig till bussen och börja dagen. Vaknade pigg och utvilad för en gång skull. Men vem vet vad som komma skall, dagen har flera olika möjligheter att avvara. Får bara hoppas på att alla sköter sig inklusive mig själv.
Det blir halvdag idag och skall hem till mor och styvfar. Ska tillbringa helgen där och ska bli skönt att få bli ompysslad för ett tag.
 
Kanske dags att bege sig ut till bussen innan jag missar den. Kan inte komma till jobbet och säga "ursäkta att jag är sen, men jag missade bussen för att jag satt vid bloggen." Nej det skulle inte gå! Men roligt skulle det se ut att vara. Undrar vad Mr P och Miss A skulle säga om jag kom och sade så?!
 
 
 
Publicerat: 2013-11-01 @ 06:55:00RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!