Saknar

 
Saknar att kunna gå ut i skogen för att bara vandra och andas in de ljuvliga dofterna. Här i Skägget finns det inte de strövområden som jag är van vid sedan barnsben. Lite synd men vad man man göra? Visst jag har Rydskogarna i närheten men det är inte samma sak. Saknar skogarna och dungarna från Lambohov. Kan fortfarande minnas när man som barn sprang runt i skogarna och speciellt i myrskogen som vi kallade det. 
Så nu saknar jag tiden och möjligheterna och önskar att man kunde komma ut till landsbyggden lite oftare än vad man gör för tillfället. Men men thats life!
 
 
Publicerat: 2014-05-31 @ 18:06:16


Förundras

Slö sitter framför dumburken och förundras över att jag över huvudtaget har gjort saker under dagens gång. Med tanke på att min kropp skriker och inte alls är sammarbetsvillig. Lilltån skriker och talar om för mig att det är åska i luften. Men inte riktigt inne i Linköping, men någonstans i omgivningarna kring vårt län. Lite läskigt att tänka på det och att min lilltå oftast har rätt dessutom. Det är likadant när någon i familjen eller någon av mina vänner har fått barn har jag haft rätt när det gäller vilket kön det blev. När jag fick reda på nu senast när min kusin skulle få barn så sa jag att det skulle bli en pojke. Nu fick hon barn i maj, en söt liten pojke. Dock så har hon varit den ända som jag har varit osäker på vilket kön barnet skulle få. Som sagt lite läskigt. För några år när en kompis väntade barn frågade hon mig vilket kön jag trodde att det skulle bli. (vilket hon frågade alla om) Hon hade precis varit på ultraljud innan vi träffades och jag tittade på henne och frågade om hon skulle få tvillingar. Jag fick rätt utan att hon sagt något alls, de hade inte äns talat om det för deras egna föräldrar då. När hon bekräftade min fråga så sa jag att det skulle bli en av varje och att dottern skulle födas först. När on väl fick barnen så visade det sig att det var en av varje och att dottern dessutom föddes först. Läskigt eller vad?
 
Hur som helst så min kropp värker av okända anledningar och jag vet inte varför, har ju egentligen inte gjort något utöver det vanliga de senaste dagarna. Så jag är lite frånvarande och dagen har inte varit den bästa om man säger så. Är så trött på detta och att jag inte vet vad värken beror på. Läkarna kan inte hitta orsaken till värken på något minsta vis. Men jag har hunnit med en hel del med detta till trots. Kerstin var över på morgonen och tvättade mina fönster åt mig, vilket är tacksamt. Men jag fick stryka de nya gardinerna själv även om jag fick hjälp med att sätta upp dem i allrummet. Efter det så gick vi till IKEA och Maxi för att handla lite och sedan hem igen. Så dagen har varit fylld med saker att göra. Är nu precis färdig med disken och lite småplock i köket. Borde ta hand om mina växter som står i badkaret efter att ha fått sig sin första sommar dusch. Vilket behövdes mer än bara väl. Önskar bara dock att mina sprätt iväg kan dö någon gång så jag slipper se dem, de förökar sig som kaniner och vad jag än gör så kan jag inte ta kål på dem. Så om det är några som vill ha lite sprätt iväg växter är det bara att säga till. Har gott om dem och vill gärna bli av med dem.
 
Nu ska jag inte göra så mycket mer. Ska bara sitta och njuta av min bastu till lägenhet och förkovra mig i dumburken ett tag. Det är tur att jag kan bestämma över min TV dosa och att inte ha någon att bråka med om just den. Men visst, ibland kan det kännas som om det vore trevligt med en liten vän som mormor brukar säga. Inte för att jag egentligen vill ha någon eller är så engagerad i det. Möter jag någon så gör jag annars får det faktiskt vara. Det är något att förundras över eller hur?
Publicerat: 2014-05-31 @ 18:00:54


Vanlig tisdag

En helt vanlig tisdag med kanske inte vad jag hade hoppats på. Har varit hemma idag och kurerat mig då jag inte mått så bra och sovit riktigt dåligt. Känner mig dock lite bättre så det blir till att åka till jobbet imorgon. Dock (kanske inte bara) är det en halvdag så jag kommer ifrån tidigare och hem tidigare. Skönt att ha halvdagar i mellan åt. Så jag sitter hemma och tar det lugnt i min ganska varma lägenhet. Har inte gjort så mycket då jag inte har haft orken till att göra något. Men ska ställa mig och ta min disk och göra rent lite i köket. Känner att jag måste göra något nu då jag börjar bli lite väl rastlös.
 
Tankarna har varit många och lite väl överväldigande men jag överlever. Nästa vecka ska jag få besked från läkaren om hur min senaste diagnos kommer att se ut. Vet inte om jag vill veta eller inte. Kanske lika bra att få det svart på vitt så att man kan gå vidare. Bara tur att man har människor runt omkring sig som inte ställer för många frågor och finns där när jag behöver dem. Men visst det finns dem som ställer lite väl många frågor också. Men de är inte många vilket är skönt.
Publicerat: 2014-05-27 @ 13:56:22


God morgon ångest

 
Godmorgon!
Känner mig mer död än levande, näsan rinner och ögonen kliar.
Tack för det säger jag till pollen och gräsallergin. Inte precis något jag räknat med.
Får helt enkelt stå ut med det och ta en allergitablett för att bli något levande. Men frågan är dock hur.
Kanske lika bra att bege sig till bussen för att kunna komma till arbetet. Det är ju trots allt en arbetsdag idag, det är vad jag har hört att det är iaf. Men kan inte lova att det stämmer. Ska dock fortsätta med mitt träd som jag inte blev klar med i fredags. Har stora planer för detta träd, men vet inte om det kommer fungera.
 
Ett steg i taget och jag kommer framåt. Har en stor och gripande ångest i bröstet och det blir inte lättare av att jag måste vänta på få svar på några frågor jag har. Försöker skaka av mig känslan men det går inte.
Någon som vill ta över skiten? Inte okay det gör inte så mycket.
 
Publicerat: 2014-05-26 @ 06:55:00


Solsting och glömda ord

Tror nästan att jag lider av solsting, om inte annat så lider jag av värmeslag. Är helt urlakad och ingen energi alls plus att jag dessutom känt av en realistisk känsla av att vilja sova även om jag inte har varit trött. Svårt att beskriva och kanske underligt för den som läser det. Med detta till trots har jag gjort allt som ingenting har att erbjuda. Med andra ord inget alls. Är inte förvånad över att dagarna har blivit som de blivit den sista tiden. Har dock kommit iväg och röstat i EU valet, tack vare Elza. Sedan har jag varit hemma hos far och Kerstin för att fira morsdag och ätit mat. Och inte förglömmas att vi spelade bingolotto. Förvånad? Inte? Ja du jag förstår dig och givetvis vann man inget men det kunde jag ha sagt tidigare.
 
Sitter i en lägenhet som är på väg att bli en bastu och det är nästan icke hållbart. Men jag härdar ut som tidigare år då jag inte riktigt kan vädra och dra genom med frisk luft. Men ska i dagarna sätta upp mina mörkläggningsgardiner för att underlätta det hela en aning. Borde kanske gå ner i källaren och ta upp fläktarna för att få någon form av genomdrag. Men det får bli en annan dag, nu ska jag njuta av att söndagen snart är slut och att jag egentligen borde ta mig en kall dusch. Imorgon är det en ny dag och en ny arbetsvecka, bara skönt att det blir en kort vecka den här veckan. Två 1/2 arbetsdag. Kan det bli bättre än så?
Publicerat: 2014-05-25 @ 21:22:48


En lördags rastlöshet

Lördagsmorgon och jag har faktiskt för första gången på mycket länge varit vaken sedan gryningen en lördag. Vaknade halv sex och var lika pigg som en nötknäppa. Otroligt då veckan har varit tuff på olika sätt samt att vårt fina sommarväder har satt sina spår. Med andra ord har jag varit mer eller mindre en vandrande zombie i sovläge. Dock så har min kropp bestämt sig för att göra som den vill. Ja ja, ingen aning men det är som det är och jag ska kanske inte klaga på läget. Får vara glad att jag har kommit upp i väldigt skaplig tid. Inte för att jag ska göra något speciellt under dagen. Ska mest ta det lugnt och ta hand om mitt hem. Dammråttorna har fått för sig att ta över så det är lite av 89:de världskriget om man säger så. Men, städning är verkligen inte min starkaste sida när det gäller mitt eget. Därför blir det alltid ett helhetsprojekt som aldrig tar slut.
 
De senaste dagarna har varit mer eller mindre fyllda med saker att göra hela tiden. Och just nu är jag inne i en period då jag sitter och gör träd i trådslöjd. Himla kul och kanske lite väl stickigt för mina fingrar. Har nu fullt med småsår på fingrarna. Ingen höjdare men får ta det som det kommer om jag vill kunna arbeta med mina händer. Får skylla lite på AS för att jag börjat med träd i trådslöjd. Och jag undrar vad jag kommer att göra härnäst, alltid lika överaskande och intressant. För övrigt? Tja det händer inte så mycket på den fronten. Väntar på små förändringar till att det ska bli bra igen. Väntar på att prata med min läkare om ett läkarintyg och sedan förhoppningsvis förlängning på Medborgarskolan. Om inte af bestämmer sig för att sätta sig på tvären igen. Inget nytt egentligen och jag är inte förvånad. Men min handläggare kan inte säga nej till något som är bevisat svart på vitt på ett papper. Men annars har jag andra små idéer på vad som kan hända annars.
 
Ska återgå till verkligheten och försöka få lite gjort av dagen. Dock är rastlösheten på plats och har varit det den sista tiden. Med det sagt kommer inte mycket bli färdigställt då jag inte har tålamodet att göra en sak färdigt. Kommer hoppa från sak till sak tills jag ger upp och gör något helt annat istället. Klassigt när det gäller mig och ibland önskar jag att jag kunde släppa allt och göra något som verkligen inte är jag.
Publicerat: 2014-05-24 @ 10:43:34


Sommarsolens projekt

 
Sommarsol vindstilla vågor med guppande trådar. Inget går upp mot det som komma skall! Märker att sommaren allt mer kommer närmre vår tid. Men är vi redo för det somm komma skall? Vädret har skingrat sig och skiftat som en färg tar slut på en tablett för en målare. Frågan är hur länge vårt fina väder håller i sig innan vi åter får en kylig ruskig period med regn och kalla vindar. Men jag ska antagligen int deppa, kan inte få allt eller hur? Kanske kan jag drömma om en annan dimension. 
 
Morgonstrålar och huttrande mutter från min del på denna tid på dygnet. Kan inte lova hur mitt humör kommer att vara under dagen. Dock hoppas jag på det bästa då jag vet att det finns en tid för allt. Har lyckats släppa en del på den ångest jag har när det gäller af, min nuvarande sysselsättningsplats och för en ev. flyttning till en annan plats. Var iaf på ett studiebesök igår så af kan inte klaga. Men ångest har jag dock även om den har lagt sig en aning. Mr P har sagt åt mig att stampa på den och inte låta den dra ner mig i djupet.
Vet dock inte om det kommer fungera, det är för tidigt på dygnet just nu för att jag ska kunna fundera eller älta det för mycket. Kanske lika bra och att det håller i sig.
 
Funderar på vad jag ska göra med dagen. Har för många idéer märker jag och allt för många icke avslutade projekt. Inte bra, kanske dags att börja avsluta om det är så att man inte får vara kvar. Men jag orkar inte och det känns för svårt att ta vid när man inte har gjort något med det på länge. Vill hellre påbörja något nytt istället. Undrar varför och hur det kommer sig. Men men thats life antar jag. Får nöja mig med det!
Får kanske klä på mig och bege mig till bussen för att ta mig vidare i dagen och förhoppningsvis solvarma dammfyllda dag med för mycket pollen...inte lätt!
 
Publicerat: 2014-05-22 @ 06:55:00


Bara så du vet

Är i någon form av speedad kaosartad tillväga sätt som får min hjärna att gå i högvarv. Jag vet inte hur det fungerar eller varför jag fått det just idag. Men jag är på något sätt nöjd att det egentligen har kommit. Även om jag inte fått så mycket gjort under dagen har idéerna sprutat och sprudlat. Så jag borde nog vara nöjd och kanske får ner det på papper innan jag glömmer bort det. Det är det som är problemet för min del och det är inte alltid så bra. Tro mig det är det verkligen inte. 
 
Förmiddagen gick åt till att gå på ett studiebesök till Gårdshuset för att se om jag kan/kunde börja där när min tid på Medborgarskolan slutar nu i juni. Men jag är dock inte riktigt säker då jag vill ha ett tredje år på Medborgarskolan. Men min kära handläggare på af har bestämt sig att sätta sig på tvären. Så jag har fått kämpa och jobba lite mer för att kunna få fram något bra. Väntar och hoppas på att jag får ett läkarintyg från min läkare som kan intyga på att det är bättre för min del att vara kvar på Medborgarskolan för att kunna jobba mer min PÅ (panik ångest) samt, andra svackor jag får titt som tätt. Plus att jag gärna vill ha en stöttningen jag har av mina handledare och kollegor nu när jag går genom en utredning för en diagnos för en ev. siffer/bokstavs kombo. 
 
Nu är iaf kvällen här och jag ska inte göra så mycket mer av dagen eller kvällen. Fixa till lite lunch för morgondagen kanske. Och diska upp disken som ingen annan gör åt mig. Skulle behöva dammsuga också men det får jag ta i helgen istället känner jag. Är inte på humör för att jaga dammråttor eller liknande monster. Dessutom kanske inte mina grannar skulle bli så glada över att jag börjar dammsuga halvåtta på kvällen. Men jag har grannar som gör konstiga saker vid konstiga tillfällen på dygnets olika tider. 
Publicerat: 2014-05-21 @ 19:46:28


Full fart

Känner mig lite frånvarande och vet egentligen inte varför. Eller jo egentligen vet jag nog det om jag tänker efter riktigt ordentligt. Har haft en dag som varit fylld med saker hela tiden från morgon till kväll. Och jag kommer inte att vara hemma förrän vid nio ikväll. Om jag sovit dåligt i natt så lär jag nog sova som en stock nu. Får hoppas på det och jag kan inte lova något då min kropp kan få för sig att leva sitt eget liv. Inte alltid så enkelt och det är inte alltid jag har en lösning på problemet heller. Skulle vilja men sådan lyx har jag inte alltid. Men vem har det egentligen? Men en sak är säker och det är att jag är hur trött som helst nu och jag är långt ifrån nära min säng. Suck!

Under förmiddagen var vi i Mjölby och träffade våra kollegor där och vi fick lära oss att vika små askar. Inget nytt egentligen även om vi här i Linköping inte riktigt har pysslat med det. Dock så var det riktigt roligt och det lär nog bli fler askar om jag känner mig själv rätt. Får bara hålla mig i styr så att det inte blir allt för många askar bara. Har en tendens till att göra lite för mycket av vissa grejer har jag märkt. När vi skulle åka hem från Mjölby så fick vi problem med bilen och det var ett tag som vi trodde att vi skulle bli kvar i Vikingstad. Men vi kom tillbaka till Medborgarskolan igen med skinnet i behåll. Men det var några som fick sig ett gott skratt.

Snart dags att bege sig till Hgf expeditionen för att gå på andra kurstillfället. Ska bli intressant men jag kommer att missa bo mötet som är ikväll. Men det kan inte hjälpas och det finns andra som kan vara där och ta min plats. Jag kan ju inte vara överallt på en och samma gång även om jag skulle vilja det. Får höra av de andra senare om hur det blev och vad som inte blev. Och jag undrar vad vår kära hyresvärd kommer med för svar på de boendes frågor. Får bara hoppas att de inte är så fega och att de boende försöker att sätta sig in i deras situation också även om det kan tyckas vara svårt i vissa lägen. Det kan även jag hålla med om i vissa fall åtminstone.
Publicerat: 2014-05-19 @ 16:57:15


Vanliga oturen

En fartfylld dag med icke så mycket att göra. Dock känner jag att det kunde ha varit lite lugnar men med lite mer att göra. Aldrig är man nöjd, konstigt det där faktiskt. Får hoppas att morgondagen blir som jag hoppas. Eller åtminstonne något åt det hållet kanske. Men med min vanliga otur så kommer den bli som alla andra dagar. Givetvis så behöver det inte vara tråkigt för det händer saker som får en att dra på smilebanden. Å andra sidan så behövs dem inte börja med att man försover sig. Gjorde det idag och somliga undrar varför jag gör det så ofta nu för tiden. Kan dock inte svara på det det då jag inte vet varför själv.
 
Datakunskap på förmiddagen och en gruppformad improvisations grej som gör det lättare för oss i grupp att sammarbeta på eftermiddagen. Där emellan hände det inte mycket mer än vad det brukar göra. Skulle ha varit på annordnarmässa på arbetsförmedlingen på morgonen men då jag försov mig så missade jag det hela. Fick dock knata förbi af och tala om att jag försov mig. Lyckligtvis pratade jag med en vettig handläggare där som förstod min sits. De finns i det bygget men de är allt för få. Efter dagens slut blev det till att ha en lite uppvisning för oss själva i dramakursen då det alltid var någon som inte kunde på de datum som Miss R tog fram. Det var trevligt att spela upp för oss själva även om man var lite smått besviken. Men kan inte få allt som sagt. Min otur kikade fram lite granna där igen.
 
Nu sitter man hemma och försöker att få lite saker gjorda innan dagen går mot sitt slut och jag känner att det snart är dags att fradga kudde. Välbehövligt om inte annat eller hur? Måste även försöka att packa en väska då jag ska hem till mor efter att ha firat svågern imorgon. Ska vara hemma hos mor i helgen och ta det lite lugnt, samt att fotografera lite pälsar som jag ska lägga ut för försäljning. Så jag kommer nog få helgen att gå den här gången också. Men den lär nog gå allt för fort som de flesta helgerna gör.
Publicerat: 2014-05-15 @ 21:56:06


Inga dagar är som denna

 
Efter en dag med ingenting gjort känner jag mig mer eller mindre redo att krypa till sängs även om jag har saer kvar att göra. Är ruskigt trött och huvudet säger både sitt och vad jag inte vill känna. Med andra ord har jag skallebang och det är ingen höjdare alls. Men får ta det som det är och härda ut. Har visserligen tagit en panodil så jag får hoppas på att det släpper snart.
 
Imorgon är en ny dag och jag får ta den som det kommer eller hur? Men jag tror att det kan bli bra. I värsta fall kan jag ha fel. Sitter hemma hos far och har fått mat. Så jag är mätt och belåten och borde bege mig hemåt igen. Har lite saker som borde bli gjort innan jag kan göra kväller. Och mycket kommer att avgöras hur mitt huvud mår. Men jag är optimistisk och det är kanske bra det.
Publicerat: 2014-05-13 @ 17:29:56


Nya utmaningar

 
Ville egentligen bara säga hej och godmorgon. En ny dag och nya utmaningar.
Pigg och trött på samma gång. Undrar hur det kan gå till. Lyckades inte somna direkt igårkväll
och jag vaknade före alla mina larm. Hmmm....inte bra eller är det en ny utmaning? Ingen som vet...
En sak vet jag och det är att jag tror det kan bli en bra dag. Hoppad det iaf.
Sedan vet man aldrig vad som komma skall och man ska aldrig säga aldrig då ödet har mer att säga till om när det gäller att vara till lags med livet. Så är det och oftast kan det vara bra och givande.
 
Publicerat: 2014-05-13 @ 06:55:00


Lediga men sena dagen

Slutkörd och ganska nöjd med mig själv. Dagen har egentligen varit riktigt lugn och stillsam. Ändå känner jag att jag är stort sätt utmattad. Kan vara så att jag känner av effekterna från gårdagen. Får bita ihop och inse att så är det i mellan åt. Skönt att man snart ska snarka även om det är lite väl sent och att jag borde ha lagt mig för några timmar sedan.
Tog ut lite intjänad tid så att jag kunde vara ledig idag då jag kände att det behövdes. Tack vare det känner jag mig lite mindre stressad. Har även hunnit med lite småsaker som jag har skjutit upp en tid nu.

Under kvällen har man varit på en grund utbildning på hyresgästföreningens expedition för att kompletera mig och mina kunskaper som jag måste ha nu när jag är med i styrelsen. Nästa tillfälle blir på måndag och det ska bli intressant. Det var givande och jag lärde mig faktiskt en del saker som jag inte visste om. Lärde känna lite nya människor och en del bekanta ansikten såg jag också. Men det blev lite sent kändes det som och nu är jag mer eller mindre slutkörd.
Har även varit hos min samtalsterapeft och gjort några tester för att se om jag får en diagnos eller inte. Inget jag ser fram emot men det kan ge de svaren jag egentligen visste eller så får man andra svar. Men det gör så mycket och lite mindre för andra möjligheter. Kanske kan af bli lite mer knäppta på näsan för att hjälpa mig.
Min samtalsterapeft ska även ringa min handläggare på af för att fixa att jag får förlängt på Medborgarskolan. Läkarintyget kan dröja en tid tydligen...
Publicerat: 2014-05-12 @ 23:55:23


Skäggetorpsdagen

En dag uppfylld med trött energi och sporadiska skratt och småleenden. Dagen har varit fylld med saker att göra hela dagen och nu när jag sitter hemma kan jag nu ärligt säga att jag är mer än bara utmattad. Kommer att sova gott när jag väl lägger huvudet på kudden senare ikväll. Över lag så är jag nöjd med dagen även om jag sov dåligt inatt. Som vanligt och jag vill inte gärna ta insomningstabletterna.
Var som sagt i farten sedan 10.00 idag och förberedde inför Skäggetorpsdagen och dagen började inte bra med att det regnade hela förmiddagen. Lyckligtvis så slutade det vid lunchtid och folk strömmade runt för att delta i aktiviteterna. Även om det var relativt kyligt uten så var det ändå behagligt och eftermiddagen var relativt regnfri. Men det kom dock fin fint duggregn senare på eftermiddagen.Tyvärr kom det inte så mycket folk som det brukat göra de tidigare åren. Men det kom fler än vi alla hade räknat med med tanke på vädret. Även om vi var några man korta så fick vi allt att rulla på bra och vi lyckades till och med att ha rotation även om vi inte riktigt trodde det först. Men lite gruff blev det, men som sedan löstes med leenden.
 
Nu sitter jag hemma i tystnaden och njuter av att jag äntligen får sitta ner och njuta av att det är tyst. Prat, tjatter och barna skratt har fyllt öronen hela dagen och vid fyra var allt äntligen över. Det kommer att bli en tidig kväll för min del då jag sov dåligt natten innan och det är ju trots allt en dag imorgon också. Dock har jag lite saker kvar att göra innan jag kommer att göra kväller. Måste lägga min munkjacka i blöt då jag fick en massa fläckar på den då jag stod vid grillen. Mina kära kollegor i hgf styrelsen slog fasta att jag faktiskt försökte grilla mig själv. Jag erbjöd mig att grilla C men det gick hon inte med på och hennes dotter gick inte med på det heller. Ja ja försöka går ju alltid eller hur. Så nu känner jag mig som en korv hela jag. En blandning av pippi (kyckling) och nöff nöff (fläsk) korv. Ett långt varmt bad kommer det också bli kan jag lova, väldigt varmt bad ska tilläggas med stora bokstäver.
Publicerat: 2014-05-11 @ 18:09:24


En fredags historia

Sitter nu hemma och försöker att slappna innan jag lägger huvudet på kudden. Vilket i och för sig kommer att bli väldigt snart. Huvudet snurrar och det är så många tankar som åker fram och tillbaka. Ibland undrar jag vad som egentligen händer. En sak är iaf säker och det är att jag inte längre har samma förtroende till vissa myndigheter. De kan ta sig i *****!!! Hur som helst så är det fredagskväll och helg. Det kan inte bli bättre än vad det är just nu. Och för tillfället så är livet relativt lugnt och avslappnande. Men jag hyser inget större hopp om vissa saker, det gör mig bara mer förvirrad än vad jag egentligen behöver vara och vill vara.

Varit och jobbat som vanligt och inte mycket har egentligen hänt. Det har varit som alla andra dagar. Vill säga lugn och ganska händelselös. Har suttit och gjort lite decoupage och snackat bort tiden med AS och C2. Visat E1 lite filmklipp från konserten i lördags. Det är faktiskt otroligt hur fort tiden har gått och att det är en vecka sedan vi hade konserten i Missionkyrkan. E1 och jag pratade lite om det och det känns fortfarande lika färskt nu som under och efter konserten. För övrigt så har arbetsdagen inte erbjudit mig något speciellt. Men det kan vara lika skönt när det inte händer något som när det händer en hel del.

Nu på kvällen följde jag med far, styvmor och en granne till dem och åt på Hamlet. Otroligt trevligt och gott dessutom får jag tillägga. Blev bjuden på mat, te och en tia maria med mjölk. Så tiden gick lite fortare än vad jag räknat med och efter den här veckan så kändes det verkligen skönt att få åka iväg så är och äta på restaurang. Nu tänker jag släppa den här veckans tunga bördor och blicka framåt. Först och främst helgen och sedan nästa vecka. På söndag är det Skäggetorpsdagen och kommer att vara där stort sätt hela dagen för att jobba där. Ska bli intressant och kanske rent utav ganska trevligt.
Publicerat: 2014-05-09 @ 22:54:18


Maj usket

Känner mig ganska luddig och relativt ensam om att förstå mig själv just nu. Även om jag vet att det inte är så känns det riktigt komiskt eller hur man nu ser på saken.
Dessutom så tror jag att vädret har påverkat mig en aning under dagen. Jag brukar gilla regn i vanliga fall, men idag känner jag att det inte är så. Regnrusket har tryckt ner mig ordentligt i skorna under dagen och även om det är bekväma skor jag använder gör det ingen större skillnad.

Idag var det första onsdagen på tre månader som vi inte hade någon kör på kvällen. Det känns tomt och ganska trist över att inte kunna åka iväg och ösa ur all energi i sång. Får helt enkelt vänta till hösten då kören drar igång igen. För jag ska återanmäla mig igen till hösten. Dessutom så har vi fått ett gig till i augusti på stadsfesten. Så lite har jag att se fram emot under sommaren. Dessutom så var det sista gången med dramakursen igår och även där känns det vemodigt och på tisdag kommer jag att känna mig helt vilsen. Mer än vanligt med andra ord. Inte bra men vad kan jag göra åt det? Allt har ju sitt slut eller hur?

Har egentligen inte gjort så mycket under dagen. Lyckades försova mig, det händer lite väl ofta den sista tiden nu. Inte bra jag vet! Men det blev till att sortera lite pärlor och sedan göra ett busigt barnhalsband. Har även suttit och skrivit på en bok jag påbörjade i höstas. Mr P har varit på mig att skriva klart den. Undrar varför, men ja ja! Har även dividerat bort tid och skratt med AS och C2 och det är alltid roligt. Lyssnat lite på musik under eftermiddagen och Mr P poängterade att vi hade torsdagsmys på en onsdag. Hmmm....ja ja kan det bero på att vi brukade spela musik på torsdagar och fredagar förr i tiden när vi var ett stort gäng.
Publicerat: 2014-05-07 @ 21:34:17


Söndagstankar

https://www.youtube.com/watch?v=pF25JAZYnlw&feature=player_detailpage
 
Söndag och jag sitter och förundras över att helgen har gått så otroligt fort. Dessutom så sitter jag med så mycket edorfiner från gårdagen att jag knappt kan sitta still. Även om det var påfrestande och slitsamt mot slutet av dagen igår så önskar jag stundtals sekunder att det inte är slut. Men det kommer att bli fler gånger var så säker. Vi har redan ett gig till inbokat och det är i augusti under stadsfesten. Förhoppingsvis. Jag bara hoppas att det blir så och lite till för gud vad roligt vi hade det igår.
Jag lyckades även skrämma upp över hundra pers ganska regält under gårdagen. Inte för att det var medvetet eller så men jag lyckades. Inget roligt att svimma men alt svartnade för mig och jag säckade ihop mitt under genrepet. Men kanske var det tur att det skedde under genrepet och inte under konserten. Antagligen var det en kombo av värme, stress och vätskebrist. Ingen höjdare direkt och inget jag vill göra om eller vill rekomendera. Å andra sidan så var det kanske lika bra att det hände just då...
 
Snart ska jag iväg och hämta lite flygblad och dela ut dem för Skäggetorpsdagen. Så jag fyller dagen med saker att göra. Är mer eller mindre rastlös just nu och har vandrat runt hela dagen för tillfället. Men inte helt lottlöst om jag säger så. Imorgon blir det till att börja jobba igen efter några dagars ledigt och jag ser fram emot det. Och jag undrar hur jag kommer att vara i sommar med 20 dagars ledighet när jag är så här rastlös efter bara några få dagar. Hmmmmm....ja ja! Men det ska bli skönt att få komma igång igen. På tisdag är det dessutom sista dramatillfället. Sedan blir det uppvisning med det också....får bara hoppas på det bästa...
Publicerat: 2014-05-04 @ 15:35:25RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!