Blåsippsmorgon

 
Blåsippa (Anemone hepatica syn. Hepatica nobilis), eller "blåviringen"
 
Känner mig redo för våren nu och längtar till den dagen då vintern går tillbaka till sin grotta till nästa gång den ska ha allt i sin kloliknande hand. Vintern i all ära även om jag inte är så förtjust i den men nu får det vara bra.
Så jag går här och längtar och väntar på att våren ska komma. Tänker tillbaka då jag var en ung liten flicksnärta och plockade blåsippor när våren kommit med sin prakt. Vill kunna göra det igen och framförallt som barn. Men ett barn kan jag inte bli, snarare en gammal gumma med rynkor kring ögonen. En förtjusande tanke även om den skrämmer mig en aning. Men jag ska ärligt säga att jag ser fram emot att bli gammal även om det skrämmer mig. Jag har insett de senaste dagarna att tiden går allt för fort och man är inte direkt ung längre och jag har inte direkt något mål i livet. Det är så mycket jag inte har gjort även om jag har gjort en hel del de senaste åren. Jag är över 30 och vet fortfarande inte vad jag vill bli när jag blir stor. Visst det är många i samma situation som jag som heller inte vet vad de vill bli när de blir stora. Men varför ska det vara så svårt? Inte blir det lättare av att jag inte känner mig säger i mig själv och allt skit jag har fått ta emot genom åren. Jag är bara glad över att jag har de som verkligen bryr sig om mig och jag värdesätter det mer än vad jag kan säga i ord. Genom att börja gå och prata med en terapeft har jag börjat inse saker jag aldrig tänkt på.
 
Kanske är det dags att sätta punkt och bege sig till bussen och arbetet. Jag känner på mig att det kommer bli en händelsefylld dag. Fredagar brukar vara berikande på något sätt och jag kan inte riktigt förklara eller förstå själv. Dessutom så känner jag mig uppfylld med inspiration och det var länge sedan sist. Men jag påbörjade ett nytt projekt i onsdags som jag vill bli klar med. Och om jag känner mig själv rätt kan det bli stort och jag vet inte hur det kommer att sluta. Men jag tror det kommer att bli bra sedan får vi se vad som händer. Men min tanke är att det ska vara med på utställningen som vi ska ha på biblioteket i mars. Jovisst vi ska ha en utställning till och jag är med i planeringsgruppen. Det återstår att se hur det kommer att gå, många viljor som kommer att te sig och visa sig. Får bara hoppas att vi kan komma överens om något annars kan det bli splittrat.
Publicerat: 2014-01-31 @ 07:10:00


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!