Dagarnas frånvaro

Efter några dagars frånvaro känner jag mig lite lättare till mods och mina skrivande fingrar har kommit tillbaka. Även om jag känner ett töcken som inte vill ge med sig. Har känt så en tid och efter att jag har träffat min samtalsterapeft och min nya läkare känns det bättre. Med ett par nya förändringar och ny medicin kan det komma att bli bättre. Känner hopp även om vägen är lång och otroligt krokig.

Dagen har passerat och var inte i form direkt imorse. Tog mig lite sovmorgon och vid 9.30 var jag vid jobbet. Förmiddagen blev till att göra diverse småsysslor åt höger och vänster. Fick även uppgifter av Mr P att kolla upp lite nya saker i arbetsmiljölagen. Inte det lättaste framförallt inte när man egentligen inte är speciellt intresserad av det. Men jag blev en erfarenhet rikare. Kollade även upp lite om symässan som är i februari. Det var en betydligt roligare uppgift. Lunchen blev till att träffa Kerstin för att tillsammans gå och byta abonemang och hämta ut medicin. Blev även bjuden på lunch så lunchlådan jag hade med mig idag får jag ta imorgon istället. Så jag slipper tänka på matlåda idag. Skönt!

Eftermiddagen, tja den rullade på. Jagade Mr P för att kunna se en inspelning från vår uppvisning i julas. Det blev till att titta på det och lägga in den i datorn osv osv. Satt och pysslade lite med ringsmycken och pratade med AS och L. Det gick fortare än väntat och helt plötsligt var dagen slut. Sitter nu hemma och sitter i valet och kvalet om jag ska ta en dusch eller ett varmt bad. Jag vet ett i-lands problem.
Imorgon är en annan dag och jag hoppas på det bästa. Det blir till att göra lite med trådslöjd imorgon. Och om jag hinner och kommer ihåg så ska jag montra om lite också, det kan behövas då det var ett tag sedan nu.
Publicerat: 2014-01-23 @ 20:15:08


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!