Onsdagsbekymmer

Onsdagsmorgon och dagen har inte börjat ännu. Med detta till trots känns det som om jag har allt för mycket att göra under dagen. Men ack och ve för det för jag har egentligen inte så mycket att göra.
Solsken och några låga grader utomhus och humöret egentligen på topp så vad har jag att klaga på? Borde vara nöjd med att jag vaknade, kom upp som jag skulle och iväg till något som ska föreställa onsdag. Underbart är kort och det lär nog hopa sig med saker som får mig att sparka bakut. Jag känner det! Är inte säker men jag känner det.

Med några dagars frånvaro och ett internet på hemmafront som bråkar har jag inte varit lika flitig på att skriva mina rader. Men det kommer bli en förändring på det. Jag vet iaf att jag har mina få läsare som iaf finns där med tanken. Igår var det dramakurs och det blev lite ändringar helt hux flux så de scener jag skulle vara med i blev borttagna. Så jag ska utveckla Göttfrid och jag vet inte riktigt hur ännu. Men jag har kommit en bit på vägen även om det är långt kvar. Kommer bli en eller annan monolog och hur ska lilla jag med dåligt minne komma ihåg allt? Det bästa är att jag faktiskt får skriva allt själv.
Ikväll blir det kör och det kommer bli intressant. Kul dessutom bör tillägas. Men jag börjar bli nervös inför konserten. Huga, fem låtar ska vi kunna utantill och dessutom så ska vi köra till våra körledare också. Hur ska det gå? Ja ja jag får lyssna in på mina kamrater i min stämma och hoppas på det bästa.

Ska återgå till verkligheten nu och ta hand om mina onsdags bekymmer. Har visserligen inga ännu, men de lär nog dyka upp under dagen. Jag känner mina bekymmer och jag har en ilande känsla i ryggslutet. Inte bra säger jag! Inte bra alls, giller det inte alls om sanningen ska fram.
Publicerat: 2014-04-02 @ 08:04:37


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!