Galenskaper

Äntligen, veckan är slut och nu ska jag bara vara och pyssla om min grotta. Dagen började inte så bra som jag hade hoppats, det börjar med en regäl försovning och en irriterande känsla. I vanliga fall brukar inte sådana dagar bli bra, men dagen blev faktiskt mycket bättre. Över förväntningarna och jag är inte besviken. Kom lagom till förmiddagsfikat och alla börjar prata i mun på varandra och menade att de saknade mig. Ha ha! Så länge var jag ju inte borta. Men men glad blir man.

Har inte gjort så mycket egentligen. Montrat om våra montrar med små medel och jag måste medge att jag lyckades riktigt bra. Då det mesta av det vi gjort ska vara med på Hospitaltorgets dag, så jag fick ta sådant som ska gå till neonatalavdelningen och till barnhemmena i Polen. Så temat fick bli höst och minimalism. Hur som helst blev jag nöjd och jag får se damernas reaktion på måndag hur de tycker osv. På måndag blir det att göra ordning och sorterat en massa smycken som ska till HTD (hospitalstorgets dag).

Kom hem skapligt med en svettig nacke. Kändes som om jag sprungit ett maraton på tre mil eller två. Men åkte bara en riktigt fruktasvärt varm och icke välfungerande buss. Samt att någon/några hade lite för starka parfymer på sig. Östgötatrafiken och Linköpingsborna i sitt nötskal. Hann även baka lite bröd under eftermiddagen/kvällen. Nu är det kväller och med tanke på att det inte är så mycket på dumburken och fotboll vill jag inte se idag blir det en tidig kväll. Tro mig jag gillar fotboll och jag hoppas att Sverige vinner över Irland så vill jag inte se matchen. Å andra sidan så hoppas jag även på att Irländarna spöar skiten ur våra svenska grabbar.
Publicerat: 2013-09-06 @ 20:19:25


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!