Välkommen oktober

Jahopp, då var det oktober och första dagen av den tionde månaden är snart över. Slutkörd, ont i kroppen (även om det inte är lika mycket nu) och relativt salig av olika anledningar. Dagen har varit en bra dag även om den började med att jag försov mig. Men jag får vara glad över att jag faktiskt har fått sova.
Att solen dessutom har skinit och delat med sin närvaro gör det så mycket enklare. Inte för att jag har gjort speciellt mycket under dagen. Suttit i receptionen och pysslat lite där samt hjälpt vaktis med små saker. Förkastat en hel arme av förbanselser över hur jävliga små pärlor kan vara. Även om eftermiddagen egentligen inte har givit så mycket så har de små sakerna blivit gjorda. Vad egentligen vet jag inte, har ingen större koll på vad som görs under dagarna. Enligt Mr P har jag både glömt och begravt vad jag nu inte gör för att få saker att bli gjorda. Dessutom sprakade det till ordentligt mellan oss. Tro nu inte det värsta eller det bästa för det är inte det ni tror. När Mr P visade en utvärdering jag skulle göra fick vi båda stötar i fingrarna som satt kvar länge i fingertopparna. Iaf i mitt finger.
 
Nu sitter man och försöker att ta sig i kragen och få lite mat tillagad då ingen gör det åt mig. Ska väl inte klaga då jag ska ha lax och massa gojs till. Mumma!
Fick även reda på att den 24 november ska jag äntligen gå på seans och jag ser verkligen fram emot det. Även om det är en gruppseans med flera, vår vikarie Miss K och MA och eventuellt AS. Ska bli intressant och givande. Får bara hoppas på att det är den personen jag vill visar sig. Men är bara glad om någon visar sig över huvudtaget. Är så glad att det verkligen sker, för jag har dragit på det ett bra tag för att jag inte velat gå själv.
Publicerat: 2013-10-01 @ 18:39:24


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!