Önsketänkande

Idag tror jag att jag kan jämföras med en klump betong som någon glömt i någon källare. Kroppen och mitt sinne har varit trött hela dagen. Men det återhämtade sig efter lunch, men gick tillbaka till trötthet ganska snart. Man är ju inte direkt någon ungdom längre även om de flesta på jobbet är äldre än mig. Det bara skrattar åt mig och de funderar allvarligt på att börja konservera mig. Själv är jag lite tveksam till det hela.

Förövrigt har det inte hänt så mycket under dagen. Som vanligt med andra ord. Dött med andra ord även om det händer små saker som jag nu tydligen glömt. Enligt M har jag ett minne som en guldfisk som bara vara i tre minuter. Förmiddagens pass i receptionen var lugn och ganska dött. Fick Mr P att springa ett par gånger, inte medvetet dock varken från hans eller min sida. Men roligt var det iaf. Höll honom även på halster när han frågade om posten. Har även blivit en del med posten och den ligger nu på mina axlar. Det är ju så betungande eller inte. Men fashinerande dock.
Eftermiddagen var händelselös förutom att jag färdigställt de två små bläckfiskar jag påbörjat under de lugna stunderna i receptionen. Har även försökt utmana Mr P att virka en superliten bläckfisk till. Tyvärr gick jag bet på det och svaret blev med stora bokstäver "nej". Men det var värt ett försök. MA och jag övade på inprovisationerna och det gick verkligen bra. Det blev bara några få stunder som vi inte visste vad vi skulle säga.

Skrev ut en massa sidor med information om en släktgren som jag fick av en jag kontaktade på ancestry. Har suttit och läst och försökt förstå mig på allt. Mycket intressant och svårklurit då det var många nuffrer. Ska vid ett senare tillfälle fixa till det och lägga in det i mitt släktträd. Kan ju säga att det var många skräddare, sömmerskor och lantbrukare i släktet. Även en och annan Korperal, dragon och andra soldatgrenar som jag inte kommer ihåg.
Publicerat: 2013-10-09 @ 18:48:13


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!