Regn och rusk i vanlig takt

Regn, rusk och disig kyla. Det biter sig in ända in till märgbenet. Ingen höjdare, men jag gläds med det då jag vet att det kommer att bli kallare och betydligt mer ruggigare. Bara tur att det finns varmt te att värma sig med och en bra bok att läsa när mörkret faller sig in. Sitter nu hemma i soffan och förundras över den onska som finns är i världen. Mina tankar har funnits hos de anhöriga som förlorade en familjemedlem natten mellan fredagen och lördagen. Jag lider med dem och jag hoppas på att den skyldiga får ett långt straff.

Kom hem för någon timme sedan efter att ha tillbringat helgen hos mor. Alltid skönt att vara där och alltid lika skönt att få komma hem igen. Behövde bli lite bortskämd för några dagar och jag behövde verkligen komma hemifrån ett tag med. Dessa fyra väggar jag har kan gå mig på nerverna i mellan åt.
Ska inte göra så mycket under eftermiddagen kvällen. Utan ska bara vara. Ska även försöka få ihop lite texter till skrivarkursen på tisdag som vi ska maila in idag. Men har knappt börjat på de två textar jag ska skriva till denna gång. Visserligen vet jag vad jag vill få ihop, men det svåra är att få ner det bra på pappret. Knepigt men det ska gå på något sätt.
Publicerat: 2013-11-03 @ 14:57:51


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!