Några timmars frånvaro

Med några timmars och ett dygns frånvaro är man tillbaka vid datorn igen. Har varit intensiva två dagar som heter duga. Igår var en dag av mycket av skratt och trötta inslag. Natten mellan söndag och måndag fick jag ingen sömn alls. Trotts detta fick jag en del saker gjorda under gårdagen. Hann med att glasfusa och sticka och prata mönster med E1. På kvällen var det att gå till Missionskyrkan för att kolla på körsång. En mycket trevlig kväll med bra framföranden av tre olika körer. Jag har sagt det förr och säger det igen. Men Linköping är en bra körstad.

Idag har det varit en hel del att göra med mycket att ta in. Fick sovmorgon till att börja med idag och det behövdes kan jag säga. Slocknade vid halvnio igår kväll. Så trött var jag. Hur som helst var vi i Gamla Linköping på förmiddagen. Dagen började där med en gemensam fika på Dahlbergs café vilket Mbsk betalade. Sedan knatade vi runt och tittade på olika hantverk som stäldes ut och även såldes. Det var vissa saker som jag verkligen blev betagen av och inspirationen flödade. Det bestämdes även där att vi ska lära oss att knyppla. Men jag får väl ser hur det blir med det.
Efter lunchen var man tillbaka till Mbsk igen och fortsatte med det gamla vanliga inrutade mönstret. Satt och stickade lite, samt satt jag och pysslade med ringsmycken. Har några saker som måste bli klara snart då de ska ges bort. Mina glasfusing pryttlar var färdiga och imorgon blir det till att sätta dit lite festen på dem.

Sitter nu hemma och filurar om diverse saker. Är fortfarande riktigt trött och det tar tid innan man kommer tillbaka till sitt gamla vanliga jag igen. Är verkligen ingen ungdom längre. Visst jag är bara 30 år men jag märker av att jag blir äldre. Men jag tar det med en klackspark för det finns dem som har det värre än vad jag har det. Imorgon blir det till att köra igång igen med de uppgifter som kommer till att bli då. På förmiddagen körsång som jag verkligen ser fram emot. Det är veckans höjdpunkt för tillfället. Sedan får vi se vad som bjuds på.
Publicerat: 2013-05-28 @ 18:02:49


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!