Värmebölja och måsfamiljer

 
Trött i huvudet och trött i kroppen. Allt i ett och lite till och det är värmen som gör sitt gissar jag på. Fötterna småspökar en aning och har fått årets första utbrott. Inget vidare, men det gäller att smörja, smörja och åter smörja igen.Oönskad effekt och inget jag önskar någon. Då kanske det är tur att jag har detta helvete istället för någon annan. Har levt med detta exem i 15 år. Lär få leva med det ytterligare 15 år till dessutom.
 
Hur som helst så har dagen varit helt okay förutom att värmen nästan tog kol på oss. Dagen börjar med veckomöte som vanligt. Mycket som togs upp, men vad kommer vi att minnas under morgondagen? Kanske tur att Miss A skrev ner allt som sades. Tydligen ska vi få varsin stegräknare och ha en intern tävling med olika kategorier av diverse slag. Ska bli intressant att se vad det blir med det hela. Jag verkade dock den ända som tyckte det var relativt intressant.
Eftermiddagen blev det till att sitta och göra lite ringsmycken och försöka kombinera diversa stilar, länkar och annat. Är helt inne på det just nu och nu när man sitter hemma känner hur ömma händerna är efter att ha hållit i små tänger i ett ex antal timmar. Det blev även en tur till biblioteket för att lämna tillbaka några böcker. Enligt Mr P är jag en hoppande durasell kanin med ändlösa batterier som börjar ta slut. Inte för att jag förstod vad han menade med det, men det gör inget. Dessutom har vi en måsfamilj på taket som härjar runt och skriker på oss varje gång vi öppnade eller stängde fönstret. Vi försökte även komma på en lösning för att rädda den lilal måsungen som fastnat i stupröret. När jag gick hade vi inte kommit på någon lösning.
 
Publicerat: 2013-06-03 @ 18:39:10


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!