Meningslösa minuter blir till planerande timmar

Trötter, sliten och axlar som bråkar. Inget nytt, en helt vanlig dag med andra ord. Egentligen har det inte hänt så mycket, har inte haft någon insperation idag. Har egentligen suttit bort dagen och pratat med hönorna. Givetvis blev det en hel del galna skratt och några tokiga medvetna missuppfattingar. Men det tillhör vardagen.

Har även påbörjat med E1 planeringen av vårt nya projekt och ärligt talat så ser jag fram emot det. Tror att det kan bli riktigt bra trots att vi inte besitter kunskaperna att redigera, producera och filma några filmer. Men det ska bli kul och det är ju en anledning till att vi är på Mbsk, för att vidga våra vyer, för att bredda våra kunskaper osv. Du förstår nog? En del testfilmning och en del andra testande blev det också. Många tittade konstigt på oss när vi kom med en videokamera och det stora blocket i högsta hugg.

Nu? Försöka hitta förlorade tankar och försöka hitta på något till lunch till imorgon. Tyvärr har jag inte riktigt någon matlust nu när det är så varmt ute. Undrar när det ska åska till regält då min lilltå tar snart kål på mig.
Publicerat: 2013-06-24 @ 19:14:04


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!