Mättade skratt

Torsdag och arbetsveckan är slut för den här gången. Känns riktigt skönt och jag ska nu passa på att ta det lugnt och bara njuta av värmen. Om nu värmen håller i sig nu i helgen, det vet man aldrig när det gäller midsommar helgen.
Idag har det nästan varit förskräckligt och vi har nästan runnit bort under dagen. Luften försvinner ganska fort i de lokaler vi befinner oss i om dagarna.

Har egentligen inte gjort så mycket idag, förutom att försökt komponerat lite nya smycken. Har fått dille på det nu och ibland är det skönt att göra något annat än att sticka. Inget fel med det ska det påpekas men ändå. Vi fick även svar från Big boss B om vår pedition och jag kan inte säga att jag är förvånad för det svar vi fick. Ett utsvävande svar som varken sa bu eller bä. Men jag är förvånad däremot att vi fick svar så fort som vi fick.

Under eftermiddagen satt E1 och jag och fnulade på en lysande idé vi fick vid lunchen. Så på måndag kommer vi att börja med vår låg budget skräckis. Hur det kommer sluta vet vi inte. Men vi har en hel del planer och idéer på hur det ska se ut.
Än har vi inte invigit några i våra planer men vi får väl se hur vi gör på måndag. Men jag ser fram emot att börja med vårt lilla projekt.

Mr P lät oss även gå en timme tidigare vi fyra som var kvar. Och ingen av oss ville egentligen sluta då vi alla hade saker som vi egentligen ville bli klara med. Mr P fick nästan slita ut oss ur huset snäll som han är. Men efter mycket om och men så gick vi ut i värmen. Nu sitter man hemma i en lägenhet som fortfarande håller sig någorlunda sval, men det börjar sakta men säkert stiga i grader. Inget jag direkt gillar, men något jag får stå ut med och som jag har stått ut med i fem år. Hur jag stått ut med det så länge har jag ingen aning om. Men jag trivs relativt bra i lägenheten och vill egentligen inte flytta. Men jag får medge att jag kollat lite smått på andra lägenheter.
Publicerat: 2013-06-20 @ 18:10:40


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!