Snuttisar

Snön har fallit hela dagen till mitt stora förtret. Trotts detta har det glada humöret inte sviktat. Givetvis har det varit berg och dal banor under dagen, men det beror på andra saker. Så som symaskiner som krånglar, nålar som sticks, saxar som går på vift och det sistnämnda abstinens.
Har hunnit med att sy jag vet inte hur många snuttisar. (snuttisar är små snuttefiltar för er som inte förstår.) Har även hunnit med att klippa ut mönster till en pojktröja och en mössa. Har även pysslat lite med ringsmycken. Måste ju snart bli klar med detta ringsmycke projekt jag håller på med.
Det har varit lite gruff och knuff under dagen och ärligt talat har jag faktiskt inte förstått varför. Inte för att jag bryr mig så mycket så länge det inte går ut över oss andra. Vi alla kan ju ha dåliga dagar givetvis....ja ja!

SItter hemma och småfryser. Lägenheten har ännu inte kommit upp i någon någorlunda värme efter att de bytte fönster igår. När jag kom hem idag var det bara 17 grader i lägenheten. Nog är det bättre än de 10 grader jag hde igår när jag kom hem. Får bara hoppas att det går upp snart så jag slipper sitta och frysa allt för mycket.
Hörde idag av en som jobbar på PB att det hänt en mega krock på E4 var av tre människor dog. Ett femtiotal fordon krockade med varandra och tydligen var det en himla dimma och en rysande halka. Det ska ha skett i Skåne, jag tänker på dem som varit med om denna hemska sak.
Publicerat: 2013-01-15 @ 18:47:54


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!