Regnbågens alla färger

Idag har det varit regnbågens färger och det har sedan varit den röda tråden hela dagen. Hysteriska skrattanfall har även varit en del av dagen. Ärligt talat vet jag inte vad som gjorde att vi alla (framförallt jag) började skratta så hysteriskt att man viker sig dubblet under bordet. Vid ett flertal gånger var det några som kände sig tvungna att fråga om jag mådde bra. Om man säger så här; det är inte vanligt att vi ligger under borden och skrattar hysteriskt. Och nej ingen alkohol har intagits om inte te räknas som alkohol.
Dessutom så på något sätt kom vi in på att jag av oss alla skulle sy gladiator kalsonger till Mr P och det var han själv som föreslog det och alla börjar skratta. Dessutom erbjöd L att jag kunde sy dem i fårullsskinn...nog om detta.

Har för övrigt suttit och sytt en massa dreglisar hela förmiddagen, vet faktiskt inte hur många jag egentligen gjorde, det flöt på och jag överlevde overlocksmaskinen och den överlevde mig. Konstigt detta då jag inte brukar komma överens med maskiner som jag inte kan. För övrigt vet jag inte vad som har hänt och nu sitter man i soffhörnet och väntar på bättre tider. Åter igen härgar regnbågens alla färger fritt och vem vet hur det kommer att sluta. Men känner att det kliar mer i fingrarna nu än för tio minuter sedan.
Publicerat: 2013-01-21 @ 18:06:13


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!