Tankeläsare och namndöpning

Det har varit en dag som alla andra där folk har trott att jag är en tankeläsare och gud vet vad. Hur de får för sig sådana saker har jag ingen aning om, men det kommer tydligen sådana tankar.
Har även suttit och gjort en massa alla hjärtans dagkort och undrar varför det är så roligt egentligen. Tröttnade ganska fort och gick ner till min stickning istället. Ha ha så gick det för mig och min nya karriär som kortmakerska med tovade tvister på.

Vi har även haft namndöpning för ett av mina verk som blev färdigställt igår. Men jag kan tyvörr inte riktigt avslöja namnet nu då det kommer att avslöjas under utställningen. Vill ju trotts allt skapa lite spänning så att det kommer lite mer folk till utställningen och till biblioteket. Vad mer kan det begäras av mig egentligen?

Fick även skotta uppfarten idag när jag kom hem, visst det var inte så mycket snö som kommit men jag tänkte att det var lika bra att ta några tusen varv runt på uppfarten så att min rygg kunde får känna att den lever. Så nog lever den allt och det talar den om högljut kan jag lova. För övrigt? Inget nytt, har slöat framför dumburken denna fredagskväll och får för mig att det är lördag och att jag missar melodifestivalen. Mitt huvud har varit mer eller mindre förrvirrande och Mr P har tagit tillvara på denna tillgång. För mitt i all förvirring har han fått mig att komma på små små olika saker som kan göras med plastkorgar. MA och L har passat på och pikat mig också under dagen så kvällens förvirring har varit totalt.
Publicerat: 2013-02-08 @ 21:21:06


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!