Jagande ugglor i mossen

En dag att räkna med och jag vet inte vad som komma skall längre. Har fått höra det ena och det andra under dagens lopp. Allt från att föta barn till att förvirra en stackars karl när något går galet under ett visst senarium. Svårt att förklara för man måste nästan vara med för att förstå.
Har fått stå mellan galenskap och skrattanfall som orsakas av små smärre infall av kamrater som gör att för att förvirra mig, Men det är inget nytt egentligen. Fast det är ju klart, man vet ju aldrig när det gäller dem.

Under eftermiddagen var det skrivarkurs och gud så roligt. Ville inte alls att det skulle ta slut vid fyra när vi gick. Skulle kunna stanna kvar i klassrummet hur länge som helst. Men ack det skulle inte gå. Fick bra kritik, både positivt och negativt kretik på texten jag skrev och det väckte en del frågor och andra nyfikna funderingar.

Vad kan jag mer säga? Förargas så av mitt så kallade försäkrningsbolag som inte kan svara på mina enkla frågor utan att förolämpa mig och inte alls ge något svar. Har nu dividerat fram och tillbaka med en kvinna där via mail sedan i december och jag har fortfarande inte fått något svar om jag betalar för mycket eller ej på min hemförsäkrning. Jag förstår inte, vad kan vara så svårt att besvara en sådan fråga? Kan någon svara mig det?
Publicerat: 2013-02-12 @ 19:45:16


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!