Skratt, tårar och verkligheten

All I can say: O my good! En dag fylld med galna skratt, tårar och glädje. Det har varit intensivt och givande på flera olika sätt. Denna dag går inte att få bättre. Det går inte att föreställa sig riktigt. Även om regnet och åskan visat sig mellan varven hela dagen har humöret verkligen legat på topp. Men min lilltås humör har inte riktigt haft det positiva humöret. Det har bultat som om jag fått en låda med betong  block i på tån.
 
Under förmiddagen hade vi veckans höjdpunkt, körsång. Det ar en sådan intensitet, vilket det brukar vara men idag var det så uppenbart, så verkligt. Dessutom tackade vi av vår underbara körledare Miss H 2. Det blev en del tårar och en hel del skratt. Det kommer inte bli det samma utan henne när vi fortsätter med vårt sjungande.
Under eftermiddagen blev det att färdigställa och förundras hur dagen har varit. Damerna fick sig även ett gott skratt när jag kom ner från plan 5 var jag full med skratt. Det är inte varje dag man åker hiss med en takläggare i shorts och linne och pratar om hissar. Tyvärr fick damerna för sig andra saker och drev på det hela. Men det bjuder jag på, det var faktiskt riktigt komiskt. Dessutom försvann Mr A ner för trapporna fortare än kvickt istället för att vara mitt "förkläde".
 
Sitter nu och njuter av det mullrande som tar sig fram utanför och försöker ta mig för att göra lite nytta här hemma med. Det är inte lätt när man faktiskt är helt utkörd och trött i sinnet. Lyckligtvis nu så är det på ett bra sätt och det har jag inte känt på evigheter. Jag vaknade även imorse mer utvilad än vad jag har varit på över ett år. Något händer och jag tror det är höstens magiska mönster som börjar ta sig fram.
 
 
Publicerat: 2013-08-14 @ 18:48:26


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!