Låga ribbor och galna kosjukan

Komiska dagar har kommit och gått under årens lopp. Idag var en sådan dag som ledde till galenskaper och goda skratt. Vanliga fall brukar det vara jag som lägger ribban lågt men inte idag. E1 och M har triggat igång och trycker ner ribban mer och mer. Det är svårt att hålla sig för skratt och vika sig dubbelt.

Egentligen förutom alla galenskaper har det inte hänt så mycket. Haft konferansmöte i Trädgårdsföreningen med MA, D och E 2 vilket var mycket givande och oerhört trevligt. Suttit och planerat för Hospitaltorgetsdag den 21 september. Vilket ni måste komma och kolla in när det väl beger sig. Förövrigt vad då? Har sett hur det är att jobba med hela kroppen med hela möblemanget man har i rummet. Inte ofta man ser en vuxen man stå på alla fyra på ett arbetsbord för att hjälpa till och rita av ett mönster. Mr P var antagligen glad över att vi inte fotograferade det, men det hade varit roligt. Svårt att förklara, måste nästan vara där för att kunna förstå. Börjar undra om vi inte besitter galna kosjukan allihop.

Imorgon blir det första körsången/sångstunden utan vår körledare. Kommer kännas tungt men vi ska hålla humöret uppe och göra vårt bästa. För det är roligt att sjunga och vi har lärt oss så otroligt roligt. Nu är det kväller och det blir tidigt för min del. Sov dåligt inatt och tröttheten börjar ta ut sin rätt. Men jag är nöjd med dagen.
Publicerat: 2013-08-20 @ 18:35:29


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!