Tisdagens bestyr

Våren är på väg och jag känner hur det spritter i kroppen. Men som mina kära kollegor så snällt påpekar. Jag är redan brunstig och därför behöver jag inte oroa mig för alla orosmoln som kommer under våren. Men jag vet inte om jag vill säga eller påstå något sådant. Vad mer kan jag säga förutom att dem jag jobbar ihop med är mer eller mindre galna och säkerligen galnare än vad jag är. Eller var det tvärtom? Hur som haver, passar jag ju utmärkt in där och behöver inte visa mig inför omvärlden. Eller?

Märks nu att våren är på väg, lägenheten har höjt den centrala och normala värmenivån med nästan 1.3 grader. Ser absolut inte farm emot sommaren då normalvärmen höjs med minst 11.8 grader i lägenheten. Detta är inget svammel från min del, det är utstuderad vetenskap då jag har i sex års tid utstått kalla vintrar och skollheta sommrar i denna helvetes lägenhet. För övrigt är det ju inga fel med den.

Ska nu återgå till att försöka dammsuga av lite innan jag bestämmer mig för att göra innan dagen kastar in sin handduk till och inför natten. Inget fel med det då det finns en hel del att göra i denna lilla lägenhet oavsett om jag vill det eller inte.
Publicerat: 2013-04-02 @ 17:56:41


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!