Allt blir bara fel när det går fel

Regnet faller ner utanför fönstret och rastlöst sitter jag och försöker komma mig för att ställa in dammsugaren. Den går inte in i skåpet självmant och Inga och Inge gör ju inget åt mig heller för den delen. Big C har varit förbi en stund under kvällen och det höll på i evigheter. Undrade nästan om hon satt fast i golvet.
Dagen har varit allt annat än lugnt och jag har förbannat allt vad symaskiner och vad det nu är. Allt och då menar jag verkligen allt har strulat för mig. Först snubblar jag i trappen när jag kommer till Medborgarskolan sedan går jag in i dörren. Efter det snubblar jag på mina egna fötter. En symaskin bestämmer sig att lägga av och nästa maskin bestämmer sig för att käka nålar som om dem var en skål med nötter. Jag kan fortsätta listan på allt som har bråkat med mig under dagen, men det är inget jag väljer att göra nu.
Blev iaf klar med en tomtedräkt idag samt bebisfilten jag hållt på med sedan innan semestern. Tyvärr glömde jag kvar kameran hemma så jag får ta kort på dem imorgon och visa istället..
Publicerat: 2012-09-11 @ 20:11:19


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!