Galenskap på hög nivå med trasdockor och engelsk humor

Dagen har varit....vad ska jag säga? Allt annat än normalt och det vill säga inte lite direkt. Efter två dagar med migrän har jag äntligen kommit tillbaka till mitt normala jag igen och kunde bege mig till "jobbet" igen. Vaknade skapligt och var mer eller mindre pigg och allert på ett finurligt sätt. Full med energi tar jag mig till Medborgarskolan och gör mina vanliga dagliga sysslor när jag kommer dit. Läser vår "bibel" och vi alla inser att våra horoskop stämmer in relativt bra. Då har inte dagen hunnit börja än. Efter det måste jag nästan säga att det urartade till ett hysteriskt skrattretande skratt krig av tredje gradern. Har nog inte skrattat så här mycket på jag vet inte hur länge. Det börjar med att jag tappar och välter min back med saker och blir illa tvungen att jaga reda på nystan, stickor och gud vet vad. Efter det börjar en av hönorna A att skruva upp mig så att jag skrattar mig dubbelt mer eller mindre. Som tur var så var det förmiddagsfika imellan så att man kunde lugna ner sig lite.
 
Nu tror du nog att det har lugnat sig och vi har kommit tillbaka till våra vanliga jag igen. Men ack så fel du har får jag meddela. Hade på något sätt lyckats sy klart två barnkjolar och frågade A om hon behövde klippa sig och efter det är det rabalder igen. Hon triggar upp mig och vicevärsa. Mr P är ju inte den som är den och hakar på hysterin även om han inte fattar vad vi skrattar åt. Resterande som var kvar i rummet som inte yogade skrattade åt oss eftersom vi såg hysteriskt roliga ut om man ska säga som K sa det. Mr P säger något och jag tolkar det helt fel och A givetvis drar nytta av det och får mig att skratta mig hysterisk och lägga mig dubbelt under bordet. Där kommer jag in i klimakteriet och drunknar i mitt eget skratt medan A, D och K tror att jag gräver efter guld och gröna hagar. Kan fortsätta hela kvällen med vad vi gjorde under förmiddagen och detta var bara grädden på moset. A får för sig att jag har blivit "kär" och frågar oskyldigt Mr P om han var en tjejtjusare när han var yngre då jag tydligen undrade det. Han fattar inget alls och tror att vi har suttit och disskuterat hur killar är i tonåren. Efter det tittar vi på en engelsk eller amerikansk komiker och det var en ur publiken som skrattade som en gris och åsna på en och samma gång. Det får oss att brista ut i skratt igen och så går det fram till lunch. Efter det kan jag tala om att vi inte hade så mycket energi kvar för fem öre.
 
Men vi hann faktiskt med en hel del mellan våra skrattanfall och allt vad det nu var. Själv hann jag sy färdigt två kjolar, sticka klart en halsduk och påbörja ett par torgvantar för barn. Det händer mycket och ingenting alls på vårt vuxendagis. Och ja idag var det verkligen ett vuxendagis på hög nivå. Det går inte riktigt förklara hur det var, man borde ha varit där och sett oss.
 
 
 
Publicerat: 2012-10-12 @ 18:56:57


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!