Try to remember

Försöker att komma ihåg vad jag egentligen ville. Men det går inte för det är blockerat. Mörkt och sorgset med en ensam maskros som växer upp mitt i ingenstans!

Vet inte vad jag vill längre, men en sak vet jag och det är att jag inte har orken att vänta hur länge som helst. Inte för att jag är förvånad, men de talade ju om för mig att det inte skulle ta så lång tid. Har tappat förtroendet för dem åter igen och snart vet jag inte vad som kommer att hända eller om jag kommer att låta dem göra saker för att "hjälpa" mig som de så tydligt talade om i onsdags i förra veckan. Är besviken med stora bokstäver som är överstrukna och understruket.

Sitter åter igen och gråter skallen av mig och tanken på att mamma ska ha blivit sårad för något jag har sagt tär på mig. Varför ska allt bli så fel när man menar väl och är förvirrad i sig själv?
Dagens låtval känns ganska passande just nu och det är Try to remember! Mer har jag antagligen inte att säga under den tid som är kvar av kvällen. Får bara hopps att jag lyckas somna ikväll!
Publicerat: 2012-05-04 @ 21:52:09


1 kommentarer
Postat av: Anna

Mamma överlever, innerst inne så vet hon att du inte menade så illa som det kanske lät. Låt det ta tid, när allt känns lite lugnare och stadigare - då kanske det finns läge och tid till ett långt samtal med moderskapet så ni kan reda ut allt?

2012-05-05 - 10:08:41 | URL: http://imaginerium.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!