En dag på väg mot Söderköping och hem igen med gassande sol

Trött efter en lång och intensiv dag och en massa solsken, vind och vatten, samt en massa glada skratt och tokerier. Har tillbringat dagen i Söderköping och bara strosat runt med några från Medborgareskolan. Måste erkänna att jag hade det mycket trevligt och insåg att de flesta av damerna som var med har samma sjuka humor som mig själv. Det underlättar mycket i denna sjuka värld kan jag tala om. Vi hade även en mycket trevlig lunch på Å-Caféet där vi tillbringade säkerligen 90 minuter. Måste säga att jag överaskade nog de flesta av dem i gruppen flera gånger under dagen. Misstänker ganska starkt att de såg mig som den blyga, tysta och försynta tjejen som tar det säkra före det osäkra. Visst mycket av det stämmer in på mig men å andra sidan inte allt. Kanske behöver de lite ungt blod i gruppen så att de känner sig mer pigga. Skämt å sido...det är trevliga damer jag umgås med under dagarna.
Vädret ska vi inte klaga över och jag kan bara säga att vi hade riktig tur att solen sken hela tiden och att vinden var lätt och brisig. Kan det bli bättre än så här kanske? Ingen aning, men vi var oroliga över att det skulle bli regn med tanke på hur vädret har varit de senaste dagarna.

                                     

                                           

                                    


Sitter nu och är mer eller mindre trött i kropp och själ som gör gott ikväll när jag ska fradga kudde. Känner även att jag har bränt mig en aning i nacken och misstänker att jag är lite småröd över axlar, nacke, bröst samt ansikte och armar. Ha ha...ägnade ingen tanke på att smörja in mig imorse innan jag for iväg. Hade alldeles för brått för att tänka på sådana petitesser. Men men, får väl skylla mig själv helt enkelt att jag bränner mig lätt.
Publicerat: 2012-06-13 @ 18:18:30


1 kommentarer
Postat av: Jojo

Sv: Det är lättare än man tror att gå i så höga skor :) Man måste inte till Frölunda, liknande skor finns i typ alla skobutiker.

2012-06-13 - 23:01:16 | URL: http://bassfucker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!