Askungen

Efter veckans avsnitt av Glee känner jag mig på topp i viss mån. Är dock inte på topp i allt ännu, men vem kan vara på topp i allt all the time? Även om jag är pigg, allärt och i full fart med att göra gud vet vad så är jag ständigt ett frågetecken. Jag är inte någon som andra skulle se som smart, men jag är heller inte den som är "dum" om man nu vill välja det ordet. Jag är någonstans mitt i mellan som skiftar upp och ner. Dock kan jag stå som ett frågetecken när jag pratar med någon som är mycket insatt i ett visst ämne.


Vad mer kan man ta upp en kväll som denna? Har ingen aning. Där kommer frågetecknet fram igen. skratt Inget kan roa en själv än att inse sina fel och brister i en komisk situatiuon och att det egentligen inte händer något i livet. Det står still och trampar på samma ställe.

Trotts att jag inte jobbar imorgon så kommer det inte bli någon sovmorgon. Det är för att fönstertjommen som ska komma och fixa mitt ena fönster i vardagsrummet som jag har väntat i fem år på att de ska komma och göra något åt. Jag har ringt och ringt och allt vad man kan göra stort sätt varje månad under dessa år utan att det har hänt något. Men å andra sidan så pratar jag om Graflunds och Wilhem. Visserligen har jag inte haft Wilhem som hyresvärd så länge men jag sätter dem inte högst upp på pidestalen förrän de har bevisat vad de går för.
Kan kanske säga att de är lite som Askungen men inte i en sådan stor och vacker betydelse som sagan egentligen har. Men det...jag vet inte en liknelse i enkel format.

Lägger in lite bilder som försöker på något sätt förklara och passa in i texten. Det är kväll och efter 21.00 så räkna med att jag är lite seg bland allt sågspån jag har.












Publicerat: 2012-01-18 @ 21:29:09


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!