Nya tag med stickor och garn

 
 
 
Har varit en underlig dag med mycket att stå i. Vi var några stycken som sprang runt till stans alla garnaffärer för att kolla in lite garn och köpa in några garnsorter för att testa på en ny teknik eller så ny kanske det inte är. Men för oss "stickdamer" var det nytt och P hade allmänt roligt när vi sprang runt och kikade och pikade. Det är intressant och iderligen pilligt att sticka med denna teknik. Det blir ett heltids projekt och slutresultatet kommer att bli hysteriskt givande. Vi är tre stycken som enligt P är stickningsexperter och suger åt oss all information vi får och får till något vackert av det. Alltid roligt att höra.
Dessa sjalar/halsdukar som kommer att stickas ska vi sedan sälja på stadsfesten som är den 23 - 25 augusti. Så om ni är i Linköping och har vägarna förbi domkyrkan där vi kommer att stå fredag och lördag så får ni se resultatet. Vi får se vad vi lyckas få ihop osv. Det tar ju sin lilla tid om man säger så.
Förövrigt har det regnat från och till hela dagen och jag gillar det inte och tydligen kommer det vara så ett par dagar. Eller imorgon åtminstonne. Imorgon är det en ny dag och nya tag med ett leende på läpparna.
Publicerat: 2012-08-07 @ 19:16:19


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!