Kvalmigt och biverkningar

Dagarna går och jag vet inte riktigt vart de tar vägen. Å andra sidan vet jag inte om jag vill veta det heller. Värmen gör mig mer eller mindre utmattad och hjärnan är som äppelmos. Äppelmos som har stått framme lite för länge i värmen.
Det har varit dagar som jag inte vill ha tillbaka. Dagar med extrem huvudvärk, yrsel och illamående. Kan inte säga att det var det bästa draget av mig och min läkare att sluta med ena medicinen i den här värmen. Men samtidigt måste jag säga att jag är glad över att inte behöva ta den mer. Men biverkningarna efteråt när kroppen försöker att ställa in sig på att inte få den är inget roligt. Det kunde jag faktiskt kunnat vara utan.

Förövrigt har det inte hänt så mycket på min front av livet. Relativt dött och kanske är det lika bra det. Att det händer saker hela tiden är ju inte roligt det heller. Önskar dock att helgen kunde vara några timmar längre så att man kunde hinna med lite mer av det man tänkt sig. Kan inte få allt man vill här i livet och det är något som man får lära sig tidigt i livet. Dock vet jag att man kan alltid ta sig längre fram i livet på det man fått erfara på vägen både bra och dåliga saker. Man stärks av det man får lära sig.
Tro mig, det är inte alltid lätt och jag har många gånger fått kämpa mig upp från botten och för att sedan trilla ner igen för att ta mig upp till ytan. Det är en ständig kamp om överlevnad. Fast, det är något som de flesta måste göra förr eller senare på något sätt även om man inte vill det.

Borde gå och lägga mig det vet jag. Men ack så vet jag inte om jag kommer att kunna somna för denna värme. Det är nästan oumbärligt i mellan åt. Bara skönt att det har regnat en del som gjort det friskare i luften. Rensat lite och kanske om man har tur så blir det lite lättare att andas. Värmen ska dock hålla i sig ett tag till har jag läst och det är inget jag gillar. Men men...thats life eller hur?
Publicerat: 2014-08-10 @ 00:15:55


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!