Halvdag och packåsna

Upp och hoppa och jag känner mig seg även om jag vaknade före alla mina larm. Men det kanske är lika bra det då jag har lite som ska packas ner innan jag åker. Mina suprice suprice står färdiga i en påse men det är lite annat som skall fixas med. Trotts att jag är seg känner jag mig piggare än vanligt en tidig torsdagsmorgon som denna. Troligtvis kommer jag känna av det ikväll istället. Kommer att slockna innan jag vet ordet av det innan klockan slår nio.
 
Bara halvdag idag och sedan är det några dagar av påskledighet. Behöver det känner jag och jag ska verkligen ta det lugnt även om det blir lite av att åka hit och dit de kommande dagarna. Men vad gör man inte när det inte går att klona sig. Det kommer bli en intressant förmiddag känner jag på mig. Får se hur mycket vi får gjort under den korta dagen. Lite påskfika och annat trevligt kommer det bjudas på, samt mina suprices och paj som M gjorde under gårdagen. Mycket mer än så vet jag inte om vad som ska hända under dagen.
Men nu ska packåsnan klä sig lite och borsta tänderna innan jag packar ner det sista och beger mig till busskrället. Får bara hoppas på att bussen inte är för tidig och att det inte är för mycket folk på bussen. Men med min vanliga otur så ska jag nog inte ta ut något i förskott.
Publicerat: 2013-03-28 @ 06:14:00


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!