Dagen före

Imorgon är det julafton då. Jaha, känner inte direkt någon julglädje alls i år. Den är bortblåst och jag vet inte vad jag vill just nu. Hur som helst så man väl bara försöka med det bästa och sätta på plastleendet. Det får duga tills jag kan återkomma med äkta varan. Snart (om några timmar) ska man hem till far och ha lite minijul med honom, Kerstin, faster och T med make. Skulle helst bara vilja vara hemma och inte göra så mycket alls. Sitta i soffan och slöa bort tiden. Det är allt jag vill just nu, men jag vet att det inte blir bättre när man gör det.
 
Fick ett underbart julkort från E idag. Det hade jag inte räknat med och det glädje mig oerhört och det kommer jag leva på ett tag. Bra! P-A hälsade även stod på kuvertet och tja....kul är det verkligen och alltid lika överaskande. Känner mig lite dum då jag inte har skickat några julkort alls i år. I och för sig har jag inte gjort det på flera år, så det överaskar mig att jag fortfarande får julkort. Ett roligt tillskott och ett leende sprids över läpparna. 
 
Nu ska jag köra huvudet under kudden ett tag för att se om huvudvärken vill släppa, sedan får man ta tag i sysslorna innan man ska bege sig iväg. Suck! Alltid är något som man ska göra, inte en dag kan gå utan att man har något som man "måste" göra. Är inte det typiskt?
 
 
Publicerat: 2014-12-23 @ 11:50:00


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!