Vojne vojne

Det här dagen som går till historien med att jag äntligen är trött på ett härligt sätt. Å andra sidan har jag något i kroppen som inte vill bryta ut. Är segare och mer tröttare i huvudet än vad jag brukar göra.
Dagen har verkligen varit fylld med saker att göra och min nervositet släppte riktigt snabbt. Är förvånad hur fort det släppte men jag kan inte säga att det egentligen är förvånande.

Förmiddagen och första passet i receptionen gick fortare än vad jag trodde och lika roligt som förväntat. Ser fram emot morgondagen och förhoppningsvis får jag mer saker att göra. Vilket jag misstänker att jag får. Det blev heller inte så många negativa miner från de mina till arbetskamrater. Men de som jag trodde skulle reagera starkast var inte där.

Dessvärre fick M följa med AS till vårdcentralen och sedan till akuten för hon hade en kraftig yrsel som hon haft sedan lördagen. AS befarade hjärtinfarkt, lyckligtvis var det bara någn förflyttning och förändring på kristallerna. Vilket jag och M misstänkte från början. Eftermiddagen? Den var segare än vanligt och helt plötsligt märkte vi av hur många det egentligen var som var hemma och sjuka. Får bara hoppas på den lyckliga stjärnan att man inte blir smittad.
När jag kom hem upptäckte jag att de bytt låscylindern på min dörr. Vilket jag såg ganska snabbt då lås konsollen var mer blank än vad den brukar vara. På torsdag kommer de och byter min brandvarnare. I vanliga fall är jag inte glad över att de kommer hem när jag inte är hemma, men har inget att välja över då jag inte har någon möjlighet att ta ledigt.

Vojne vojne....

Publicerat: 2013-09-17 @ 20:03:54


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!