Irriterad

Torsdag, urblåst och färdig från topp till tå. Känner av både kropp och knopp och är väl medveten om att jag är i livet. Nu när förkylningen börjar släppa kommer den berömda hostan och tar över livet. Sabbar allt för mig både från a till ö och upp och ner. Blir tärd och önskar att jag kunde få sova en natt utan att vakna av den berömda hostan.

Förövrigt har dagen passerat och jag har inte fått någonting gjort över huvudtaget. Har försökt jaga folk både via mail och telefon utan några synliga resultat. Ibland undrar jag hur vissa människor kan sitta på jobb där man har ansiktet utåt och inte gör sig besväret att ta emot ett samtal eller ett mail. Det måste vara betungande att lyfta på sina fingrar och skriva ett mail tillbaka att man har tagit emot sändarens mail, att man återkommer med svar.
Bara tur för denna att denna ringde för tjugo minuter sedan. Jag blir förundrad över vilka tider de har när de inte äns kan vara på plats när de har telefontid. Ja ja nu släpper vi det.

Nu ska jag bara vara och återgå till att bara vara innan John Blund behagar sig att komma. Det är som sagt en dag imorgon med och vem vet vad som kommer att dyka upp. Alltid lika överaskande och jag hoppas att dagarna går lite fortare så det blir den 25 oktober snart. Då ska man till Stockholm och symässan med kollegorna. Ser fram emot det och vem vet vad man hittar.
Publicerat: 2013-10-17 @ 19:16:26


2 kommentarer
Postat av: Caroline - Fotograf & Mamma

Nu går det ju knappt att undvika att julen snart är här affärerna har redan plockat fram både julmust och pynt. Det är väl bara att gilla läget :)

Svar: Ja tyvärr är det så och det blir tidigare och tidigare för varje år.
Milliz

2013-10-17 - 19:44:20 | URL: http://nilssonphoto.blogg.se
Postat av: sanna hyvärinen

Hej! Jag lämnar en kommentar hos dig för att fråga om du skulle vilja göra mig en liten tjänst som skulle betyda såå mycket för mig!! Jag heter Sanna och är 20 år och bor i en liten stad utanför Stockholm, jag brinner för mode och skönhet (vilket du kan se i min blogg haha) jag deltar nu i Schwarzkopf tävling på facebook där man kan vinna en tävling om Sveriges snyggaste hår! Jag skulle vara evigt tacksam om du ville rösta på mig och även kanske lämna en motivering om du gillar mitt hår! Kram!
https://hairicons2013.com/sv/entry/87/
/ http://WWW.FASHIONJOINT.SE

2013-10-17 - 20:06:01 | URL: http://socosy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!