Går och passerar

Dagarna går och passerar, själv hinner jag inte med och förstår verkligen inte att dagarna passerar med raketen på. Förstår varken upp eller ner, ut eller in osv osv...Helt otroligt egentligen och jag försöker att skärpa till mig. Det går inte bra. Mitt huvud gör sig till känna och har inte velat låta mig vara i två dagar. Bara att släppa det och försöka med att gå vidare. Inte alltid så enkelt, men jag försöker med ett stort mått av vilja.
 
Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter. Det blir en halvdag och sedan bär det av till mor och styvfar för att vara där över helgen. Ska bli skönt att få åka hem till mor och bli bortskämt ett par dagar. Bara skönt att det inte är en heldag imorgon, men å andra sidan vet man aldrig  hur det blir om jag ska vara ärlig. Det kan vara si ena minuten och så den andra minuten. Vindarna vänder stup i kvarten!
 
Förövrigt har det inte mycket under dagen. Migränen har gjort sitt och jag har fått ta vara på de minuter mellan alla attacker och smärtsamma skruvar i skallen. Nu ska jag faktiskt inte göra så mycket alls. Njuta av att jag faktiskt kan sitta upp utan att tro att väggarna ska ramla in över mig. Inget jag önskar någon, inte äns till dem jag inte har mycket till övers.
Publicerat: 2013-10-31 @ 18:18:04


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!