Lågtryck

Lördagskväll och mörkret har fallit över byn sedan länge. Själv sitter jag och funderar på om jag ska ta mig en ytterligare mugg med te eller om det räcker med de två jag redan har druckit ikväll. Ett I-landsproblem jag vet. Men inte mycket mer kan uppta min förvirrade hjärna. Eller så är det just det den gör, det lär jag nog aldrig få reda på. Inte ikväll iaf.

Har varit hemma hos far och ätit god mat, blivit lite firad och fått presenter. Alltid lika trevligt och jag gick därifrån mätt. Så med lite te rikare och med en kalorifylld mage sitter jag och förundras över hur fort vår utveckling kommit. Tänk vad ett par gardiner kan göra när sommaren väl kommer igen. Nu lär jag vinna slaget om hur mycket eller lite ljus jag kommer att få in i lägenheten samt hur varmt det kommer bli.

Imorgon blir det till att åka på seans och jag ser verkligen fram emot det. Det är en skräckinjagande blandning jag har. Då jag aldrig varit på en seans förut är det betydligt mer spännande. Efter det blir det till att åka hem till faster och bli firad hos henne och för att äta lite smörgåstårta. Samt spela lite bingolotto. Förra veckan vann jag hundra kronor, nu återstår det att se om jag vinner något mer. Något högre kanske, eller så vinner jag inte alls som jag brukar göra.
Publicerat: 2013-11-23 @ 21:41:39


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!