Virkande galningar

Bättre sent än aldrig sägs det eller hur. Sitter nu mätt och belåten efter en snabbtur till spisen. Även matlådan är fixad och klar, det blir tydligen lunch imorgon också... Har även fått undan disk och fått fram en skinande diskbänk. En klapp på axeln åt mig. :-)
Är trött och en aning fundersam efter en intensiv dag. Blev inte så mycket gjort under förmiddagen då jag inte kunde komma till ro. Var även till läkaren en snabbsväng på förmiddagen. Inget roligt, men ett nödvändigt måste i mellan åt. Har tydligen tydliga förändringar i kroppen, så läkaren var tvungen att ändra min medicin osv osv...men fick några svar på några av mina frågor.
 
Under eftermiddagen blev det till att slita i det lilla hår man har och försöka ge sig på att lära sig virka. Ja tänka sig att jag försöker att lära mig det. Det är inte lätt och jag har fått börja om ett flertal gånger. Frågade AS flertal gånger då hon är en av experterna på virkningen. Tror hon blev lite skogstokig på mig. Men jag har kommit halvvägs och snart om jag har tur blir det en katt. Förvånade nog alla när jag tog fram garn och virknål för att börja virka. Samt en bok med små djur att virka. Det blev många goda skratt och antydningar om att jag måste ha fått något galet när jag var hos läkaren. Vad gör man inte för att roa sina kamrater?
Publicerat: 2013-03-20 @ 20:47:25


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!