Förundras

Förundras över hur människor resonerar och inte riktigt förstår meningen med ordet "nej". Kan inte säga att jag är förvånad mer förundrad och en gnutta irriterad. För många kvinnor på ett och samma ställe och vad räknar man med när det finns starka viljor som drar spakarna åt alla håll. Det blir då besök i diket. Nog sagt om det, det är som det är och det är en ny dag imorgon.
 
Det har märkts den här veckan att folk börjat gå på ledighet, vi har inte varit full styrka och det har varit gott om luftrymme. Nästa vecka går några andra på ledighet och andra kommer tillbaka. Själv går man om tre veckor och börjar sakta räkna dagarna. Även om jag tycker att det är rätt skönt med så få hönor. Men underbart är kort som det så fint heter. Kanske lite klyshigt men det bjusar vi på.
Humöret har inte varit på topp idag och det har fått damerna att reagera. Kan inte alltid vara glad hela tiden även om vissa tycks tro det. Dessutom har tankarna fart runt som om de kört rally. Har tänkt mycket på gammelmormor och önskar att kunde vara här och få mig att ta mig i kragen. Kan inte få allt.
 
Har egentligen inte fått så mycket gjort idag heller, förstår inte alls vad som händer, det var precis likadant förra sommaren i samband med ledigheterna. Har i och för sig stickat klart en luftig sjal, samt gjort klart ett armband i ring smycken som jag för övrigt ska behålla själv. Testade på en ny tecknink och utan att Mr P visat på något sätt. Han var riktigt imponerad över att jag lyckats göra det genom att bara kolla på dåliga bilder. Det var bara några få saker som han såg och tyckte att jag skulle ändra på.
För övrigt har det inte hänt så mycket, hönorna har skrämt slag på mig för att se om jag levde. Ja jo tack det gör jag men icke så länge till om de fortsätter som de gör.
 
Nu ska jag ställa mig framför spisen för att fixa till lite och äta, sedan diska och efter det dyka i soffan och slöa innan John Blund kommer.
Publicerat: 2013-06-25 @ 18:27:34


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!