Svamp Bob fyrkant

O my god vilken värme vi haver idag. Ännu i värre har det varit inomhus då luften tog slut relativt fort. Men detta till trots har jag fått saker gjorda. Tro det eller ej men det har jag faktiskt. Hunnit med att sticka klart min lilla filur, hunnit med ett smyckes sätt med halsband och örhängen. Samt filma både två stora scener och vi är stort sätt färdiga med vårt filmande E1 och jag. A, K1 och R har stått och kardat all ull de tvättat och ska fortsätta till imorgon då de ska lämna tillbaka kardmaskinen till hemslöjden.
 
För övrigt har det inte hänt så mycket under dagen. Munhuggits lite med M och AS under förmiddagen. Fick leka lite receptionist när jag satt och lånade datorn vid receptionen. Då vi inte har fungerande internet vid våra egna datorer sedan snart två veckor tillbaka så har vi fått låna 1 dator vid receptionen. Medan jag satt där kom brevbäraren, och en som skulle lämna lite papper. Bara tre dagar kvar sedan lite ledighet. Behöver det som sagt, samtidigt som jag känner att jag egentligen inte vill. Svårt att släppa eller vad?
 
Ska snart ut med katt en kortis och sedan ska jag fixa ihop lite mat till imorgon. Känner att jag inte riktigt hinner med det jag egentligen vill hinna med. Men men, Å andra sidan kan vissa saker vänta till imorgon. Allt behöver jag ju inte göra ikväl eller hur?
 
Svamp Bob fyrkants kusin från Afrika.
Min filur som jag suttit och pysslat med i några dagar.
 
Publicerat: 2013-07-09 @ 19:11:17


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!