Söndagens värme förtäller

En söndag som egentligen inte förtäller så mycket av dagen. Varit en besynnerlig dag som egentligen inte borde kallas dag. Har inte gjort så mycket under dagen. Packade det sista, såg till att allt var klart hemma samt glömmer attplocka undan den rena diskan. Bara turen att man har gått ut med soporna och allt annat nödvändigt.

Sitter nu hemma hos mor och förundras över att det inte har hänt så mycket av dagen. Hjälpte härskapet med att göra klart en blom/bänk så att den blev klar. Hjälpte mor med att måla kalaset också. När vi väl kom in upptäckte vi att herr katt på något sätt lyckats fånga en sädesäla i utrumme. Stackars lilla pippifågel. Men katten var lika stolt som en tupp. Sin första fågel och allt, men matte var inte lika glad. Ha ha kan ju fråga sig det.

Snart kväller och imorgon är det en ny dag med nya möjligheter. Bara nästa vecka kvar sedan blir det semester och ledigt i tre veckor. Skönt med stora bokstäver. Inte för att det kommer att göras mycket under denna vecka som är kvar heller. Får bara hoppas att E1 och jag blir klara med filmen den här veckan så att det bara är att klippa ihop det sedan.
Publicerat: 2013-07-07 @ 18:34:18


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!