Slöare dagar

Ännu en dag till ända och jag har inte gjort mycket under dagen. Det har varit en dag med mycket slöande och gående i trapporna.
Har påbörjat filmandet med E1 och det går bättre än förväntat om jag får säga det själv. Har även klättrat på vingliga tornrumsstegar för att se om det går att filma utan att falla ner. Vilket jag lyckades med dessutom.

Mer än så har jag väl egentligen inte gjort under dagen. Har börjat sy ihop rutorna till lapptäcket och räknat ut att om jag syr ihop en längd om dagen har jag något att göra en halvtimme av dagen 9 dagar framåt. Men efter det? Lite filmande, lite pyssel med ringsmycken och vem vet vad det kan bli sedan. Satt även i en tyst och ganska mörk datasal för att skriva rent mina kråkfötter med de röda trådar vi ska ha att filma efter. Har även tro det eller ej testat golvet och det duger alldeles utmärkt för att räta ut förvridna ryggar.

Nu dags att ställa sig framför spisen och se till att jag får lite mat och lunch till imorgon. Det är ju inte någon som gör det åt mig har jag märkt.
Publicerat: 2013-07-01 @ 17:40:56


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!