Sanorlika skäl

Torsdagen till ända och jag kan med enkla ord och nyckfulla bekännelser erkänna att det inte alls varit en dag som gjort det enklare för mig. Det har strulat stort sett hela dagen. Filmning som blir fel, väggar som flyttar på sig så man går in i dem. Jag snubblar i trapporna, inte en eller två gånger utan tre fyra gånger. Symaskiner som strular, saker som försvinner. Jag kan sitta och fortsätta i all evighet men det är ingen som egentligen bryr sig om det.
Jag kan däremot säga att att trots detta har jag fått saker gjorda fortare än kvickt. Påbörjat ett nytt lapptäcke därav symaskiner som bråkar med mig. Huttat fingret åt datorn och det internet som inte fungerar. Det har det inte gjort på hela veckan. Jag har hunnit avsluta ett par örhängen i ringsmycken, börjat på ett halsband.

Under eftermiddagen blev det till att yra runt och få massage. Mycket skönt nästan så skönt att man har somnat på plats. När dagen väl var över blev det att gå och lämna lite papper och sedan tog jag mig ett besök i domkyrkan. E1 tyckte att det behövdes då jag har varit som en vild sjöbuse. De flesta av dem blev förvånade över att det kom så mycket svordomar ur min mun. MA försökte förklara för Miss H, Miss K och K att jag inte är som andra och att de ska ta allt jag säger med en nypa salt. Givetvis med glimten i ögat. Vi alla smågnabbas med jämna mellan rum och alltid med glimten i ögat. Det kan låta värre än vad det är, vilket MA förklarade. Miss H funderade på att fixa ett rum som de kunde låsa in mig i när jag blir som jävligast. Ha ha! Roligt, eller inte vem vet.
Publicerat: 2013-07-04 @ 21:13:57


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!