En händelserik och underlig dag utan teser

Underligare dagar har kommit och passerat. Men denna dag har inte varit annorlunda än någon annan dag. Seg och ganska luggslitande med en gnutta av småpikar och galna skratt angående hur man ska tvätta ull. Själv höll jag mig undan detta ämne då jag inte vet ett smack om hur man tvättar ull och låter torka det på bästa sätt.
Fick ett hedersvärt uppdrag av Mr P och kolla upp och se över alla broderigarner. Jag som inte broderar alls. Men men, höll mig sysselsatt i någon timma eller så. Har även hunnit sy ett par dregglisar och fortsatt knyppla på halsduksaken jag håller på med. Ta en tripp till stans alla garnaffärer med praktik A.
En dag utan dess like och kan inte säga så mycket om det över huvudtaget. I vissas ögon ser mitt liv ut som vilket liv som helst där inget alls händer. Bara så ni vet, det händer absolut inget i mitt liv.

Fick även höra en del saker av R och jag vet inte vad jag ska göra. Ska jag gråta eller skratta, våndas eller sträcka på mig. Men det stärker mina teser om att det händer vissa saker i en liten samlad trupp och jag vet inte vad jag ska tycka eller tänka. Det skrämmer mig samtidigt som jag gläds....vill gråta och skratta.
Publicerat: 2013-01-23 @ 19:34:48


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!