Teorier

Udden av helheten har kommit och kan bara känna trötthet och en slö känsla av svaga drömmar. Jag känner att det nya året som kommer kan komma att bli till det bättre även om en huggande känsla av ovishet kommer att ske. Vad det är vet jag inte och är inte säker på om jag vill veta det heller.

Dagen har varit slö och till intet ganska lugn. Har varit hemma hos far och ätit middag och tittat på Sound of Music. En klassiker till film som kan ses om och om igen även om man kan alla sånger och repliker utantill...
För övrigt händer det inte mycket i mitt liv och av dagen. Men det är inget ovanligt då mitt liv kan tyckas vara betydelselöst och händelselöst. Men det är bara händelslöst och ganska tråkigt. Jag lever verkligen inget spännande liv. Även om det händer små positiva saker lite då och då.

Nu ska jag bara vara och njuta av tystnaden av att detta år snart är till ända. Passar även på att njuta av att grannens hund inte skäller. Han har haft några dagar då han skällt som en galning så fort jag har gått ut genom dörren eller gått in genom dörren. Har en känsla av att min "kära" granner har fostrat hunden till att göra mitt lugna liv till ett irrationsmoment...men jag vet inte. Det är bara mina teorier.
Publicerat: 2013-12-29 @ 19:18:53


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!