Nervösa mirakel

Utslagen och mer färdig än vanligt. Och nu har alla spänningar och all nervositet släppt och låtit mig gå fri igen. Till nästa gång det slår till vill säga. Men nu har jag kontrollen över mitt kropp och min själ även om båda två skriker efter sömn och vila. Görald han har gått i ide och släppt sitt hårda tag.
 
Dagen har varit mer än bara vanlig. Gått mina kollegor på nerverna tror jag med mitt oroande och mitt ältande om hur nervös jag har varit den senaste veckan. Med detta till trots har jag fått saker gjorda. Ja tro det eller ej men det har jag. Har hunnit springa runt som en yr höna, påbörjat en ny stickning av en halsduk, prissatt lite saker, skrivit om en prislista och övet övat och övat in vår scen som MA och spelade upp idag.
 
Oavsett hur nervös och orolig jag varit under dagen så har det faktiskt gått riktigt ***** bra med andra ord. Var hypernervös till en liten stund innan jag gick upp på scen och när det väl gällde så blev jag hypernervös igen...konstiga ting det där det vill jag lova. Nu är frågan bara hur mycket jag kommer få höra detta på jobbet av Mr P och Miss H1 och de andra på kontoret. Men...tja...det får jag väl bjuda på.
 
Jag måste även säga att jag efterlämnade ett fint konstvärk på tavlan inne hos oss och det återstår att se om det är kvar imorgon när vi väl kommer tillbaka imorgon. Men nu ska jag bara sova och sedan vet man aldrig vad morgondagen har att erbjuda och hur mycket vi får höra om dagens bravader....
 
 
 
Publicerat: 2013-12-16 @ 21:49:50


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!