Födelsekalas och virkat

Helg och sakta men säkert går lördagen över till söndag. Vad har jag egentligen gjort då veckan har gått som om det bara varit en dag? Har kanske gjort mer än vad jag kan bekomma mig med att komma ihåg. Men mitt minne är ju som det är, det kommer och går som det själv vill. Om det är en fördel eller en nackdel har jag ingen aning om och jag vill nog inte veta heller.
Idag har jag varit iväg för att fira min styvmor då hon fyllde igår fredag. Trevligt, men var trött i huvudet när jag väl kom hem. Imorgon blir det att åka hem till mor för att fira henne. Det är den ena födelsedagen efter den andra nu en tid framöver. Det blir att tänka till både en och två gånger.
 
Har suttit och virkat under kvällen och det är svårt att släppa det nu när jag kommit igång. Det trodde jag aldrig att jag skulle säga. Jag som alltid trott att jag inte var någon virkmänniska. Nu skulle min gamla slöjdlärare från högstadiet se mig. Enligt henne kunde jag inget inget och var för dum för att lära mig. Hur som helst så virkar vi nu en massa bläckfiskar på jobbet som ska till neonatalavdelningen (tror att det stavas så), avdelningen för förtidigt födda. Och dessa bläckfiskar blir så fina så fina. Har själv hunnit göra en och är inne på min andra och tredje. Den andra är på jobbet och den tredje gör jag hemma.
 
 
Publicerat: 2013-08-17 @ 21:13:52


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!