Slagen av trummslagarens ord

Intressant är ordet jag letar efter och bättre än så här kan det inte bli. Det har varit en dag då man lärt sig en hel del och lite till. Var ska jag börja? Skippar pratet om när man vaknade, åkte till jobbet, inse hur träligt vädret är.

Hur som helst så Har det hänt mer idag än vad det händer under en vecka. Sitter och stickar och får pranoia över mitt ormbo. Damerna tycker givetvis att det är roligt. Passade även på att montra om i monitorn vi har vid receptionsplan. Det var en del att byta och få glaset rent så den som fick för sig att byta förra gången använt allt för mycket teip. Och lite till om jag säger så. Satt även att bråkade med datorn när jag skulle fixa en ny prislista till det som kan köpas.

Efter fikat började det hända saker. Mr P-A kom över och frågade om det var några som var intresserade av att spela lite ihop med honom då han hade några nya idéer. Vi var några stycken som hakade på. Det slutade med att jag hamnade bakom trummorna, E hamnade bakom basen, D hamnade bakom elgittaren, K med C hamnade bakom synten. Mr P-A hamnade bakom både bas och elgittar. Jag måste säga att det var roligare än vad jag trodde. För att vara första gången jag spelade på trummor gick det bättre än vad jag trodde. Hittade takten ganska fort och höll den stort sett hela tiden. Med några få gånger som jag knöt mig själv och kom i otakt. Vi lyckades faktiskt spela igenom två låtar med 12 steg sak inom blues...eller något. Kan inte termerna riktigt. Vi har till och med ett band namn, nämligen "fasarna".

Under eftermiddagen? Ja du, ingen aning! Tog en sen lunch och åt ute med E för en gång skull. Vi båda kände att vi behövde komma bort från vår trånga, mörka och kalla matsal. Har även börja bli sugen på att sy mig själv en klänning. Så efter vi slutat gick H och jag först till Lucullus och handlade lite. Sedan gick vi till Ohlssons tyger och tittade lite på tyger. Fick med mig några prover hem för att sedan rådfråga damerna imorgon om vilket tyg som skulle passa bäst. Har en bild i huvudet om hur klänningen ska se ut. Det går i stil med 50 talets klänningar.
Nu ska jag sätta upp fötterna och njuta av att det är torsdagskväll och att det snart är helg. Det här veckan har gått fort, fortare än jag velat faktiskt om jag ska vara ärlig. Insåg även att jag har varit på Medborgarskolan i snart ett år. 16 juni blir det faktiskt ett år...
Publicerat: 2013-04-11 @ 19:22:54


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!